VELKOMMEN TIL DIN NYE VÆRDIGIVENDE PARTNER - DATO: KL.

 

RING TIL KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777 FAX: 70222216
 

Virtual Private Network - hvad er det?

Premium IX Firewall VPN løsninger samt WorkAnywhere hjemmearbejdsplads konceptet

Kort og godt:
VPN defineres som en sikker datatrafik mellem 2 eller flere punkter. Selve trafikken foregår i en krypteret tunnel via internettet. Dermed kan man spare dyre direkte digitale linier
som vi også leverer.

Med VPN forbinder du, i et stort netværk: filialer, medarbejdere hjemme, mobiler medarbejdere, leverandører, skoler, elever, samarbejdspartnere, forhandlere og meget mere.

Verinet International leverer dog udvidede løsninger hvor vi giver adgang til virksomhedens administrative system, fælles faxsystem, fælles office kontorpakker, projektstyring, e-mailserver og hvad en virksomhed måtte bruger af programmel.

VPN gør internettet til privat område ved hjælp af krypterede tunneller som oprettes og lukkes ned med krypteringsnøgler i forskelligt format. IPsec er et standardformat, men Verinet International levererer løsninger med indtil 2048 bit kryptering. Til orientering benytter man 128 bit til visa og dankorttransaktioner. I dagligdagen behøver man ikke tænke på dette da dette varetages af en firewall som effektivt forhindre fremmed indtrængen på en PC eller et lokalt netværk. Løsningerne har vi siden 1998 leveret til alt fra banker, shipping, transport, skoler og det offentlige.

Verinet International er en fleksibel partner som leverer markedets hurtigste og mest robuste løsninger. Derfor er du tillige sikret at du betaler en god pris og får den bedste ydelse der findes med de fleste faciliteter på markedet.

 

Verinet International tilbyder  markedets bedste VPN løsninger fra verdens førende producenter...

Hos Verinet International mener vi at der er mennesker og ikke teknologierne, der skal bestemme hvordan vi skal samarbejde. Vi ser en tendens. Den er, at internationale selskaber har skabt en måde at samarbejde på, og den har vi oplevet ikke nødvendigvis tilgodeser de fleste danske virksomheder og det offentlige. Derfor har vi et større udbud af muligheder for personligt tilpassede løsninger. Disse løsninger sælges under varemærke Premium IX VPN samt WorkAnywhere.

Derfor kan du via vore løsninger opnå erfaringen at administrere i stedet for at optimere og lappe på eksisterende løsninger.

Derfor er Verinet International en løsningspartner, fremfor en papkasseleverandør. Vi har valgt at satse på verdens førende producenter, dem som også har en fremtid i branchen.

Herunder kan du læse mere om hvad VPN egentlig er for noget, hvordan du installere dette i din virksomhed og hvad som kræves.

Vi skelner imellem VPN (Virtual private Network) og hjemmearbejdspladser, hvor VPN anvendt i formater intet har med hjemmearbejde at gøre, har effektive virksomheder stor gavn af VPN som sagtens kan kombineres. Men vor ekspertise forbliver at sammenkoble virksomhedsafdelinger og igennem de senere år, er behovet for
WorkAnywhere konceptet vokset, i takt med kravet om mere fleksible arbejdstider og arbejdssteder.

Alle løsninger tager imidlertid udgangspunkt i en firewall, eller en kombineret firewall/internet/router sammen med et fastliniekoncept. For fastlinier har vi valgt at satse på Premium IX og TDC som leverer selve forbindelsen samt en række nævneværdige samarbejdspartnere vi har arbejdet med siden 1997.

Verinet International leverer dog udvidede løsninger hvor vi giver adgang til virksomhedens administrative system, fælles faxsystem, fælles office kontorpakker, projektstyring, e-mailserver og hvad en virksomhed måtte bruger af programmel.

Vore samarbejdspartnere indenfor VPN og hjemmearbejdsplader er: Cisco, Symantec, Microsoft, Watchguard, D-Link og Citrix. Vi har med andre ord et lidt brede udvalg end de fleste, men det er fordi, der er stor forskel på hvordan VPN løsninger og hjemmearbejdspladser ønskes udformet.

Derudover har Verinet International i forbindelse med vor placering på DIX´en udarbejdet et løsningskoncept for fastelinier til lave priser (100,- pr. måned for en 2 MBIT) hvor der alene betales for den trafik som er på linien. I de fleste tilfælde kan disse sammen med vore samarbejdspartnere som f.eks. Citrix opnå store besparelser på ethvert distancearbejde, til priser som ligger væsentligt under prisen for en 2 MBIT synkron ordinær fastline. Vi er certificeret og autoriseret af vore partner og leverer ligeledes digitale signaturer fra Verisign, Thafte og RCA.

Verinet International har erfaringen både fra Enterprise selskaber med sammenbygning af organisationer på tværs af landegrænser med internet, intranet, telefoni og fax og til de den lille virksomhed som ønsker at kontrollere virksomheden hjemmefra.

Vi har leveret løsninger til stat, amter, kommune, shipping, skibsfart, trælast, internet, tele, skoler og højere læreanstalter.

Ligeledes har vi en del erfaring med E-LEARNING hvor vi med VPN kan levere undervisningssystemer til fjernundervisning, kombineret med lokalundervisning.

Verinet International leverer Work@Home og hjemmearbejdspladser med fastlinier m.v. fra IBM, HP/Compaq, Siemens-Nixdorff, Acer, Toshiba m.fl. bestående af følgende pakke vi kan leverer i tusindvis på få dage:

Komplet PC eller Notebook:

 • Komplet Multimedia PC eller Notebook og printer efter eget valg
 • Komplet Bredbånd fra 256kbit - 12 MBIT båndbredde alt incl.
 • Certificeret Firewall VPN løsninger fra førende leverandører
 • Komplet Switch med 4 porte, Nat firewall og bredbåndsrouter incl.
 • Gratis Webhotel med eget gratis domain og emailserver
 • Attraktive priser baseret på leasing, leje og køb
 • Førende softwarepakker baseret på Premium Licens
 • Gratis IT bøger + IT fag abonnement incl. i prisen
 • Onsite installation og levering
 • Trådløst lokal hjemmenetværk kan leveres som option.
 • Priser fra 2.724,- for Multimedia PC incl. skærm m.v.
 • Priser fra 5.995,- pr. Notebook komplet.

Anskaffelses
sum

Arbejdsgiver andel pr. år
(4 år)

Lønmodtager andel pr år før skat (4 år)

Lønmodtager andel pr år efter skat (4 år)

10.000

625

1.875

1.251

11.000

688

2.063

1.376

12.000

750

2.250

1.501

 Kontakt os for tilbud på tlf. 32177777 eller pr. email: info@Verinet International.dk

Verinet International er eneleverandør af Work@Home hjemmearbejdspladser og tilbehør med ovenstående. Vi kan endvidere som TDC Partner tilbyde andre typer bredbånds internet de fleste faciliteter Vi leverer ALLE anerkendte producenter og hjemmearbejdspladskoncept.

Kontakt os på 32177777 for et specificeret tilbud eller hør mere.

 

Hvem er Verinet International´s partnere?

Cisco
Cisco kan tilbyde en bred vifte af løsninger til VPN og sikkerhed.
Klik her for at finde case-studier, hvidbøger og artikler, eller for at bruge et program til at beregne Return on Investment, ROI. Du kan også finde andre ressourcer til den tekniske beslutningstager. . . Eller læs videre og lær mere om VPN og sikkerhed og de fordele det kan give jeres virksomhed.

Sikkerhed er afgørende for internetøkonomien, og er et grundlæggende element i enhver eBusiness-strategi. Når virksomheder åbner deres netværk til flere brugere og flere applikationer, udsætter de også deres netværk for større risici. Platforme såsom vores PIX firewall, Cisco Secure Intrusion Detection Systems og Virtual Private Network-produkter hjælper med at implementere eBusiness-løsninger, som er både sikker og succesrig.

For at sikre beskyttelse, bør hvert netværk indeholde sikkerhedselementer på fem afgørende områder: Identitet, netværksgrænsebeskyttelse, sikre forbindelser, sikkerhedsovervågning og styring af sikkerhedspolitikker. Vores identitetsløsning er baseret på Ciscos Secure Access Control Server. Inden for netværksgrænsebeskyttelse kan vi tilbyde en bred vifte af firewall-løsninger eller IOS-firewallen. Sikre forbindelser kan etableres vha. Virtual Private Networks, som kan opdeles i Site-to-Site VPN og Remote Access VPN. Site-to-Site VPN bygges bedst med routere, der er optimerede til VPN, såsom Cisco 800,1700, 2600, 3600, 7100 og 7200. Cisco VPN 3000 Concentrator er vores VPN-løsning til fjernadgang (Remote Access). Mht. Sikkerhedsovervågning har vi Cisco Secure IDS og Cisco Secure Scanner, som er et værktøj til vurdering af netværkets sårbarhed. Sidst er der styring af sikkerhedspolitikker, som let gøres med Cisco Secure Policy Manager.

PIX firewall, Cisco Secure IDS og Cisco VPN-produkter er hurtigt blevet førende på deres del af markedet for sikkerhedsprodukter. Fremtiden for PIX firewall er meget lys. IDC forudser at markedet for firewalls, som er baserede på hardware, vil vokse dobbelt så hurtigt, som dem der er baseret på software.


Symantec
Virksomheder er under et stadig større og større konkurrencemæssigt pres, om at være bedre og hurtigere til at reagere og til at være mere effektive. Et godt redskab til at løse dette på er ved at indføre en billigere og sikrere IT kommunikation mellem virksomhedens kontorer, mobile medarbejdere og partnere. VPN fra producenten Symantec er et godt valg, når man søger en effektiv og sikker kommunikationsløsning til IT netværket.

Symantec VPN Server er designet til at reducere omkostningerne ved at administrere remote adgang til virksomhedens netværk og samtidig forbedre integrationsmulighederne med vigtige samarbejdspartnere. Dens "ProxySecured" teknologi sikrer, at man kender til al trafik på IT netværket på applikationsniveau - ikke kun på netværksniveau. Foruden muligheden for at kende til al trafikken, så har man naturligvis også mulighed for at kontrollere den. Symantec's VPN er den mest sikre VPN løsning, der er tilgængelig p.g.a. dens proxy scanning på server-siden og den personlige firewall på klient-siden.

Da VPN Serveren specielt er designet til virksomheder af en vis størrelse, er den integreret med en komplet sikkerheds- og administrationsløsning. Den er uafhængig af, hvilken firewall den skal arbejde sammen med og integrerer nemt ind i jeres eksisterende netværk. Den medfølgende RaptorMobile klient er enkel at installere og konfigurere og selve forbindelsen skabes ligeledes uproblematisk, hvilket underbygger den nemme udrulning og administration af VPN. VPN Serveren fra Symantec, arbejder direkte sammen med andre Symantec produkter såsom:

Symantec Firewall med VPN
Symantec, der er verdens førende leverandør af sikkerhedsløsninger for Internet, lancerer Symantec VelociRaptor 1.5, der er en ny version af deres populære firewall og VPN-"appliance".

VelociRaptor henvender sig til kunder som sætter pris på brugervenlighed og sikkerhed til en rimelig pris og tilbyder nu støtte for standardiseret avanceret kryptering (Advanced Encryption Standard – AES) og nye proxy-funktioner som giver bedst mulig sikring for videokonferencer. Yderligere tilbyder VelociRaptor brugeren mulighed for at udvide enhedens skalerbarhed og fjerne ”nedetid” på nettet ved at integrere høj tilgængelighed og fordeling af belastning.

Symantec VelociRaptor tilbyder sikkerhed i storbrugerklassen gennem den indbyggede, hybride sikkerhedsarkitektur Symantec Enterprise Firewall. I modsætning til andre firewalls, som kræver at brugerne åbner huller inde i netværket for at støtte videokonferencen, kan VelociRaptor tilbyde fuldinspektions proxy-funktioner for videokonference og applikationsdeling (H.323, RTSP). VelociRaptors integrerede fuldinspektions skanneteknik forhindrer uautoriseret adgang til private netværk og hemmelig information ved at sikre at oplysninger valideres i alle syv niveauer af protokolstakken. Gennem avancerede fuldinspektions funktioner og automatiseret systemhærdning tilbyder Symantec VelociRaptor mere omfattende beskyttelse mod komplekse Internet-trusler som Code Red og Nimda end traditionelle, stateful inspection-firewalls.

VelociRaptor integrerer desuden Symantecs proxysikrede VPN-teknologi som nu også omfatter den nyeste AES som giver højniveau VPN sikkerhed ved hastigheder tre gange højere end konventionel 3DES teknologi. Med sin indbyggede standardbaserede gateway-to-gateway VPN udvider VelociRaptor virksomhedens netværk og leverer sikker site-to-site fjernadgang til virksomhedens lokalnetværk. Den komplette VPN-løsning giver sikrere fjern-til-site tunneller for telependlere og andre fjernbrugere som har Symantec Enterprise VPN klient med integreret personlig firewall.

- Små som store virksomheder har alle brug for et højt netværkssikkerhedsniveau for at beskytte sig mod dagens mangeartede Internet-angreb, siger Lars Windfeld-Pedini, Country Manager, Symantec Danmark.

Symantec VelociRaptor firewall/VPN-enhed er en ideel sikkerhedsløsning for kontornetværk der exceptionel højt throughput af computere er kritisk, og da det kræver fjernadministration og koncern-klasse sikkerhed i en "plug-and-protect" maskinenhed.

Symantec VelociRaptor kan støtte nogen af de mest krævende båndbreddekrav til lokalkontoret, med standard throughput udover 50 bredbåndstilkoblinger (baseret på typisk xDSL tilkobling på 512 Kbps pr. tilkobling). Med mulig integreret høj tilgængelighed og fordeling af belastning (HA/LB) kan kunden ”clustre” flere enheder sammen for endnu højere belastninger. Når enhederne arbejder sammen i cluster overvåger hver velociraptorboks alle de andre, sådan at de kan overtage arbejdsbelastning dersom en anden skulle fejle. Det giver døgnkontinuerlig beskyttelse af netværket.

Symantec Security Response sørger for at kunderne er beskyttet med de nyeste opdateringer og information som er tilgængelig ved proaktivt at sørge for integreret respons specifikt tilpasset teknologierne Symantec VelociRaptor tilbyder. Symantec Security Response er et væld af eksperter indenfor internet-sikkerhed som leverer løsninger, tjenester og responsressourcer til Symantecs kunder over hele verden, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Forskningscentrene fokuserer på indsamling og analyse af de nyeste trusler, som virus og orme, såvel som sikkerhedstrusler og sårbarhed på netværket. Symantecs brugerstøtteeksperter giver kunderne information om implementering og brug af produkterne, såvel som modangreb og identificeringsværktøjer mod nye trusler. Symantec Security Response giver også tidskritiske sikkerhedsråd ved hjælp af Web-opdateringer, alarmtjenester, brugerstøtte og medievarsler.

VelociRaptor er et nøgleprodukt i Symantec Enterprise Security, som udstyrer organisationer i alle størrelser med de teknologier, den globale respons og de tjenester de behøver for at styre informationssikkerheden. Symantecs omfattende løsning tilbyder brancheførende produkter for at beskytte gateways, servere og klienter med firewall-sikkerhed, virusbeskyttelse, indbrudsundersøgelser, sårbarhedsadministration og virtuelle private netværk (VPN). Symantec Security Response giver kunderne omfattende, global sikkerhedsekspertise på Internettet, 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen, for at beskytte mod dagens blandede Internet trusselbillede. Symantec Enterprise Security-kunder støttes også af en af de største professionelle sikkerhedsorganisationer i verden og tilbyder konsulenttjenester inden sikkerhed, sikkerhedsoplæring og administration af kundens sikkerhedsløsninger. For yderligere information, besøg Symantec på http://enterprisesecurity.symantec.com/

Se også http://www.symantec.com

Om Symantec
Symantec er den førende leverandør af sikkerhedsteknologi til Internettet. Symantec leverer løsninger til private brugere og virksomheder. Symantec leverer løsninger til virusbeskyttelse, firewalls, VPN, sårbarhedsanalyser, beskyttelse over for hacking, internetindhold og email filtrering, remoteanalyser og sikkerhedsservice til virksomheder. Symantec's produktgruppe Norton er førende indenfor IT-sikkerhedsløsninger worldwide til både private og erhverv. Symantecs hovedkvarter ligger i Cupertino, Californien. Symantec er repræsenteret i 37 lande. Det danske kontor ligger i Allerød. Få mere information på www.symantec.com


CITRIX
Verinet International har siden 1998 leveret CITRIX til erhvervslivet og det offentlige. Vi har også blevet tilkaldt der hvor andre har givet op, og lavet specialtilrettede løsninger som indeholder adgang til Navision, SAP, Faxsystem, Exchange, Microsoft Office, Projektværktøjer og meget mere. Der er ingen grænser for hvilke produkter vi kan integrere i et VPN system med Citrix.

Verinet International leverer derfor:

 • Projektvurderinger med rådgivning og revision af nuværende systemer
 • Anskaffelsesrådgivning og økonomiske vurderinger med specificeret tilbud
 • Udarbejdelse af egentlig IT strategi for kunden eller for et delområde.
 • Projektledelse samt Proof-of-Concept test samt pilottest
 • Test Management på applikationer
 • Implementering, undervisning og undervisning af IT chef/ansvarlig
 • Udarbejdelse af mappe med al info
 • Support, serviceaftaler og tilkaldevagt

Citrix leverer software til central drift og afvikling af virksomhedens applikationer.

CITRIX Systems Inc. er ledende indenfor udvikling af software til Server Based Computing software. Selskabet er stiftet i 1989 og har hovedkontor i Fort Lauderdale i Florida, USA. CITRIX Systems Inc. har over 1.300 ansatte. CITRIX ICA og CiTRIX MultiWin er de to grundlæggende teknologier som virksomheden bygger sit fundament på. CITRIX Systems Inc. har et formaliseret samarbejde med Microsoft om videreudvikling af Server Based Computing. Se flere informationer på:
www.citrix.com. Server Based Computing er central styring og afvikling af hverdagens applikationer. I CITRIX serveren skabes din virtuelle arbejdsplads. Du mærker ikke den store forskel på om f.eks. din MS Officepakke er installeret på den lokale arbejdsstation eller den afvikles gennem CITRIX serverens ressourcer. Selvfølgelig forudsat at CITRIX serveren er proportioneret rigtigt.

Server Based Computing giver frihed og fleksibilitet
Telefonliniernes høje stabilitet og de efterhånden billige mobiltelefoner har gjort Server Based Computing til et alternativ til traditionel IT-drift. Forudsat at du kan komme i kontakt med CITRIX serveren, så er det slut med at have glemt vigtige dokumenter på hovedkontorets server. Selv med en langsom telefonforbindelse kan CITRIX stille dine kontorprogrammer til rådighed samt skabe hurtig og sikker adgang til selv store datamængder. Under alle omstændigheder er det et virkeligt godt supplement - specielt til anvendelse for fjern- og hjemmearbejdsplads.

TCO - Total Cost of Ownership - eller samlede omkostninger ved IT ...
Mange uvildige undersøgelser har vist at CITRIX giver lavere driftsomkostninger - når det vel at mærke er korrekt installeret og implementeret. Centralt styret installation og ressourcefordeling giver mindre support og omkostninger ved opgradering af hardware kan ofte flyttes frem i tiden.  


 
 

Verinet International er en fleksibel partner som leverer markedets hurtigste og mest robuste løsninger. Derfor er du tillige sikret at du betaler en god pris og får den bedste ydelse der findes med de fleste faciliteter på markedet.

 

 

BESTILLING & KONTAKT INFORMATION:

 

      Verinet International - We dont surf - we make the waves     

Microsoft .NET Enterprise Servers

red hat logo

 

SuSE Logo
MySQL
HOSTING PROVIDER

Windows 2000 Home

Verinet International er endvidere aut. forhandler af HP/Compaq, IBM, Acer & Toshiba.

Ring og bestil i dag på 32177777 lokal 240.© ® 2005 Copyright by Verinet International
Eneleverandør i Danmark af PREMIUM IX HOSTING