KØBENHAVN: 32177777
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

DIN VÆRDIGIVENDE SERVER HOSTING CENTER & IT OUTSOURCING PARTNER - KL.

VIRTALISERING VIRTUEL SERVER HOSTING


VIRTUALISERING MED HYPERVISOR & HYPERV SERVER ADMINISTRATION SPARER MEGET TID,
PERSONALE, KONSULENTER, INSTALLATION, OPDATERING, STRØM, KØLING & HUSLEJE

DERFOR ER VIRTUALISERING NÆSTEN EN NØDVENDIGHED
          
 

 

VIRTUALISERING MED HYPERVISOR HYPERV VIRTUALIZATION FRA VMWARE
CITRIX XENSOURCE MICROSOFT VIRTUALIRON PARALLELS SUN OG IBM

Virtualisering giver meget store besparelser på hardware, software, konsulenter, administration, tid, IT personale, husleje, strøm og køling

Virtualisering sparer på ressourcerne ved en genial løsning som betyder du kan have flere selvstændige VPS (virtuel private servers) på hver server. Man fordeler således eksisterende CPU, Harddiske og ram til 2 eller indtil 256 selvstændige servere.

Man kan altså få mere ud af dine nuværende servere, samtidigt med at man sparer tid og penge.

Hver enkelt server kan rebootes selvstændigt og har f.eks. selvstændige root brugere, ip adresser, systembiblioteker, e-mail servere, web-servere, applikationer og konfigurationsfiler.

hypervisor virtualisering virtualization

Fordelen er, at ingen programmer eller servere kan konflikte med hinanden.

Man får den store fordel at man kan anvende færre servere til de samme opgaver og dermed kan der spares mange penge.

En anden fordel er i eksisterende miljøer hvor Verinet virtualiserings-processen har være med til at optimere eksisterende server hosting centre og forhandlere som har ønsket en bedre udnyttelse af overskydende storage på hver server.

Virtualisering ændrer hele servermarkedet radikalt og de hidtidige vækstprognoser på 61% i 2010 er ændret til 39% som følge af virtualisering baseret på multicore teknologi - læs f.eks. IDG analysen på: http://www.newsfactor.com/story.xhtml?story_id=11100BDGNT4L&nl=2

Priserne hos Verinet er simple. Du betaler for CPU forbruget på din platform og og hvor mange andre der er på pågældende server. Er der f.eks. 5 virtualiseringer på 2 servere servere og du benytter i gennemsnit 5% CPU forbrug er regnestykket følgende: Anskaffelsespris divideret med antallet virtualiseringer = Månedspris.

Verinet sælger MULTICORE VIRTUALISERING pr server fra 99,- pr. måned. Verinet er en af de eneste leverandører der råder over Quadcore servere med 4 processorer monteret.

Se priser på Virtuel Server / Virtualisering

Verinet giver sikkerhed via verdenskendte partner skaber indenfor virtualisering med server konsolidering, remote backup, migration og server administration

Verinet er partner med nogle af verdens førende hardware leverandører. Eftersom Verinet ikke kun er bundet til 1 leverandør sikrer dette en faglig og rimelig uvildig rådgivning for nogle af de bedste løsninger indenfor markedet.

Verinet har lavet sin første virtualisering med VMWARE i år 1999 og har daglige erfaringer med installationer og vedligehold af over 400 servere.

Det betyder kvalitet og know-how som ikke koster ekstra hvis du som forhandler vælger Verinet. Ligeledes er et landsdækkende en gros koncept med mere end 1.400 forhandler og distributører med til at sikre at Verinet hele tiden udvikles efter markedets krav.

Verinet har et samarbejde med primært HP, IBM, Fujitsu-Siemens og DELL. Traditionelt har vi dog altid leveret SUN og Supermicro servere. Derfor er Verinet en attraktiv partner både indenfor Storage, Server konsolidering, virtualisering, backup og migration.

Verinet har en stor erfaring med installation og drift af mange forskellige platforme, software og hardware. Disse partnerskaber kan komme kommende kunder til gavn.

Virtualisering installation, rådgivning, undervisning og support og outsourcing

Verinet udlejer ekspertise for installation af virtualisering, clustering, load-balancing og server administration og konsolidiering.

Verinet tilbyder installation af blade servere, rack severe, rådgivning, undervisning og support til forhandlere, it afdelinger og internetudbydere. Kombinationen af undervisning mens vi installere har haft succes fra starten og betyder end meget hurtig ROI.

Verinet er som DK´s største server hosting center og outsourcing solution provider en sikker partner med erfaring og ekspertise siden 1992 i fejltolerante servere, serverparker og har en stor erfaringsbase fra arbejdet med vore forhandlere og disses kunder.

Verinet er leverandør til stat og ca. 1.400 forhandlere. Verinet har udført mange virtualiserings-projekter for det offentlige, undervisningssektoren og mange private it afdelinger i virksomhederne.

Mange software producenter har ligesom Microsoft ændret licensbetingelser som følge af denne nye teknologi. Ring til Verinet på 32177777 - vi giver dig overblikket.

Virtualisering forbliver på markedet som en essentiel teknologi i lighed med clustering

Teknisk Chef Steen Clausen udtaler: "Virtualisering er synonym for attraktive besparelser og effektiv udnyttelse af hardwaren. Med virtualisering kan enhver rackserver udnyttes og man kan udvide antallet af servere blot ved at installere en software.

Softwaren som er virtualiserings-software understøtter både Windows, Linux, Unix og Mac styresystemer.

På den måde vil væksten af serversalget helt klart mindskes og de officielle tal om serversalget peger på en helt klar opbremsning af væksten men det er jo til fordel for kunderne.

Fakta er jo, at de servere vi sælger ikke laver ret meget. En CPU i dag bliver måske kun brugt 5 % maksimalt. Enhver de kigger på CPU forbrug ved at tallet måske snarere er omkring 2-3% for de fleste decentrale servere, backup servere, database servere og web servere.

Ved at installere 20-50 servere, vil hardwaren blive udnyttet maksimalt uden der dog kan opstå flaskehalse fordi, man kan indstille serversoftwaren til at låne CPU tid hos hinanden.

Fordelene for kunderne er, at man kan have f.eks. Windows og Linux på den samme server og indtil 256 selvstændige servere som deler CPU, ram, harddisk men arbejder 100% uafhængigt af hinanden.

Her i 2006 står vi ved en teknologi der på mange måder vil forandre opfattelsen af hvad en server er. Virtualisring spås at få gennembrud i år.

Et andet aspekt er mindre forurening og CO2 udledning, som formentligt bliver en slags grøn økologisk bølge i branchen og de store hardware producenter vil for fremtiden slå på tromme for at være grøn og besparende. Fordelene og sikkerheden er til glæde for brugerne." slutter Steen Clausen fra Verinet i København.

 

 


Kontakt salgsafdelingen på telefon 32177777 for mere information, demo og
90 dages gratis server virtualisering og/eller serverhosting i et af Verinet's udvalgt serverhostingcenter.
 

Links til virtualisering og virtuel server administration

Xensource - xensource.com
VirtualIron - virtualiron.com
VMWARE - vmware.com
Microsoft -
microsoft.com/virtualization
Citrix - citrix.com


Gratis SSL Certifikat

Verinet giver et gratis SSL Certifikat fra en af verdens førende TOP3 leverandører af SSL certifikater.

Klik på ikonet og læs mere om SSL sikkerhed.

 

 

 

Virtual Server Hosting giver store fordele

Virtuel Server Hosting giver dig MANGE servere på 1 server, uanset operativ system. Du kan både have Unix, Linux og Windows Server på en Virtualiseret Server. Og tillige flere af hver. Eneste begrænsning er ram, disk og CPU. Læs mere om VIRTUEL SERVER.

Server Virtualisering fra Verinet giver følgende fordele:

 • Virtualisering sparer tid, serverindkøb, datalagringsindkøb, IT personale, strøm og husleje fordi de moderne Multicore processorer fra Intel og AMD sjældent udnyttes over 1% på ordinære web servere selv med f.eks. samtidig E-mail server, Sharepoint og videostreaming.
 • Virtualisering giver færre servere til de samme opgaver
 • Virtualisering sparer på dine software og hardware indkøb
 • Virtualisering giver optimal udnyttelse af servere med mindre spild
 • Virtualisering giver pladsbesparelser og du sparer også på f.eks.køling.
 • Virtualisering giver sparer strøm og husleje til outsourcing og server hosting leverandører.
 • Virtualisering kombineret med Bladeserver løsninger og virtualisering sparer du både strøm, køling og andre ressourcer såsom harddiske, ram, CPU'ere m.v. samtidigt med at driftssikkerheden er optimal.
 • Virtualisering giver overblik, gør det lettere at udvide løsningen med f.eks. clustering og load balancing.
 • Virtualisering giver forenklet og nemmere administration fordi du har færre servere og hurtigere igangsættelse af nye servere
 • Virtualisering giver en generelt højere driftsstabilitet fordi servere beregnet til virtualisering generelt er mere fejltolerante
 • Virtualisering kan boote på f.eks. Raid5 SAN/NAS/DAS.

Kontakt Verinet på telefon 32177777 for mere info.
Få styr på sikkerheden med kryptering og backup af
virksomhedens notebooks og hjemmearbejdspladser.


Stordrift fordele med Verinet's eksperter i server virtualisering

 • 100% totaladministration af alle servere i 1 interface på tværs af operativsystemer, platforme, software, hardware og hostingcentre.
 • Udnyttelse af samtlige servere og disksystemer samt overskydende storage på tværs af operativsystemer, platforme, software og hardware
 • 100% driftsikkerhed med 100% oppetidsgaranti via Verinet Serverhosting eller Verinet Outsourcing (Ved samtidig tegning af QOS/SLA aftale)

Virtualisering giver yderligere værdi og integration via Verinet forhandlerservice:

 • Markedsførende Backup, Restore, Disaster Recovery, Virtual Replication og Clustering løsninger baseret på Virtualisering på 2 forskellige servere.
 • Markedsledende Realtime og historisk overvågning med Servercare for Prefailure Warning m.v.
 • Migrering fra eksisterende systemer nemt og hurtigt med en garanti for validitet med forsikring for dette på 5 millioner dollars.
 • Nem konvertering imellem virtualisering filformater f.eks. VMWARE ESX Server, Microsoft HyperV, Xen, Citrix, Virtual Iron m.v.
 • Yderligere optimering for kunder med f.eks. automatiske bestillinger af domæner, webhoteller, CMS hoteller, videostreaming, Microsoft SPLA og Microsoft Hosting administration.
 • Gratis software og scripts for ovenstående sikrer du nemt kan installere dette til dine egne systemer.
 • Med forhandlerinterface og distributions systemer kan du nemt oprette forhandlere
 • Med Systemintegrationen kan du nemt integrere med dit økonomisystem f.eks. Microsoft Dynamics, Concorde, Navision, Axapta og mange flere.

Verinet er leverandør af følgende produkter til server virtualisering og administration af datalagring til virtualisering:

 • Microsoft Virtual Server og Microsoft Virtualiseringssystemer
 • Novell Suse Enterprise indeholder bl.a. XEN
 • XEN virtualiseringssoftware - den mest benyttede løsning.
 • VMWARE virtualiseringssoftware
 • OpenNMS administration/overvågning på tværs af operativsystemer og hardware
 • OpenVZ Open Source Virtualization software (DEBIAN/VIRTUOZZO)
 • Clustering med Load Balancing for Virtualisering fra verdens førende udbydere
 • Salg af hardware fra HP, IBM, SUPERMICRO, SIEMENS, INTEL og SUN
 • Salg af datalagring fra HP, Proware, LSI Logic, EMC, Chenbro og Supermicro
 • Verinet understøtter Microsoft Servere samt følgende Linux distributioner: Novell Suse, RedHat, Debian, FreeBSD, Gentoo, Ubuntu og flere følger.

Her ses en typisk udnyttelse af en server med SUSE LINUX og VMWARE og 3 Linux servere på 1 fysisk server. Man kan også installere Windows, Unix, Mac og andre operativsystemer på en sådan server uden begrænsninger andet end ram og diske m.v.

Server Virtualisering Virtuel Server Administration og partner oversigt:

Verinet leverer igennem sit forhandlernet til slutbrugere. Man kan alene handle hos Verinet ved udfyldelse af forhandleroprettelse i startmenuen. Verinet har følgende partnere i branchen for virtualisering og hosting server administration:


VMWARE VIRTUALIZATION HOSTING PARTNER
XenSource Solution Provider

NovellThe OpenNMS Group Logoredhat
 
EnegraFILESX

  
Leostream


Virtualisering hos Verinet inkluderer og OPENNMS Storage konsolidering, Clustering og Load Balancing (kun hos verinet)

Denne løsning er Verinet ene om i Danmark via Open Source virksomhed OPENMS som kombineret med virtualisering giver den sidste ekstra fordel, nemlig global udnyttelse af storage på tværs af operativsystemer, hardware og serverplatforme.

En anden løsning som Verinet anbefaler er CLUSTERING og LOAD BALANCING som sikrer markedet højeste driftssikkerhed og en helt igennem uovertruffen forbedring af hastigheden for de enkelte klienter fordi 2 servere eller flere arbejder sammen om at yde klienten den optimale ydelse.

Clustering og administration af det samlede datalager i virksomheden eller hos forhandleren er afgørende for optimale driftsfordele og sikkerhed.

Verinet anbefaler: Microsoft Virtualisering

Verinet anbefaler Microsoft der gør det simpelt at bruge virtuelle servere. Microsoft har den fordel man kan køre et ubegrænset antalt virtuelle servere på én fysisk server med én licens og flytning fra én fysisk server til en anden er nemt. Forhandlerne kan derfor gemme lige så mange virtuelle serverkopier, som de vil – naturligvis uden at skulle betale for de passive images.

Microsoft har udviklet HyperV - et Virtual Hard Disk-format VHD som kan licenseres gratis som et filformat, der skal sikre, at virtuelle servere kan flyttes fra en platform til en anden. VHD er tilgængeligt fra og med Virtual Server 2005. Støtter til den fælles VHD-standard for virtuelle servere er bl.a. Acronis, Akimbi Systems, BMC Software, Consonica, Emulex, Gilles Vollant Software, Leostream, PlateSpin, PolyServe, QLogic, Quest Software, Surgient, Ultrabac Software og XenSource - samt hardwareproducenterne Advanced Micro Devices (AMD), Dell, Fujitsu, Hewlett-Packard (HP), Hitachi, IBM, Intel, NEC og Unisys. Verinet tror på at Microsoft vil frigive HyperV som Open Source i modtræk til VMWARE.

Verinet anbefaler: VMWARE Virtualisering = VIrtual Machine Ware

VMWARE er den førende aktør indenfor server virtualisering og Verinet har mange VMWARE virtualiseringer kørende i de forskellige server hosting centre over hele verden. Både overvågning og konsolidering er nem og licenserne er om ikke billige så er de til at forstå. Prisen kan man anskue ud fra, at besparelsen er enorm og kontinuerlig ved at benytte server virtualisering.

VMWARE startede til Linux i 1998 og er i dag til Windows, Linux, Unix og MAC OS X og for de lidt større virksomheder som vil investere i den bedste teknologi på markedet. VMWARE - hvor VM betyder Virtual Machine, er grundlagt af bl.a. Diane Green i 1998. Verinet anbefaler VMWARE ESX SERVER som er den grundliggende hjørnesten i mange af Verinet's koncepter indenfor konsolidering, clustering og virtualisering.

Verinet anbefaler: Open Source Virtualisering

Der findes i dag en række Open Source systemer som har vundet udbredelse som reelt er større en både Microsoft og VMWARE markedsandele. Eksempler på hvad Verinet vil anbefale er XENSOURCE hvor Verinet er autoriseret partner. (REDAKTIONSNOTE: er nu solgt til CITRIX)

De fleste løsninger til virtualisering fås som Open Source og både Microsoft og VMWARE er ved at danne indistristandarder for henholdsvis HyperV og OpenHypervisor.

Kontakt Verinet på 32177777 for mere information om valg af Open Source Virtualisering.

Vælg den rigtige partner til virtualisering og drift af virtuelle servere

Verinet er grundlagt i 1992 og er et landsdækkende Server Hosting Center for IT-Outsourcing, Co-Location og 19" Rackhosting & Serverhosting generelt med 10 server hosting centre i DK og 73 offshore i 39 lande.

Services er f.eks. Virtualisering, Virtuel Server, Clustering, Microsoft SPLA, Dynamics, CRM, CMS, WebBlogs, WordPress, Webhotel, VOIP and TV VideoStreaming. Verinet forhandler også HP, Supermicro, Dell, IBM, Siemens, Sun og Intel. Verinet sælger kun til det offentlige og forhandlere.
Verinet kan ses på www.verinet.dk og kontaktes på telefon 32177777.

 


 HOSTING LØSNINGER FOR MISSIONSKRITISK DRIFT OG HOSTING SIKKERHED

HUSK: ServerVirtualisering & Rack Serverhosting leveres med 90 dages gratis hosting:

NÆRMESTE FORHANDLER OPLYSES PÅ TELEFON 32177777
For 3 måneders gratis serverhosting er husleje gratis men der betales for trafik.
Priser er ex. moms og evt. oprettelse, installation + fragt m.v. Servere kan lejes fra 99,- pr. måned.
For rentefri teknologi leje/leasing tillægges oprettelsesgebyr på 550,- og tegnes kun for 2-5 år ad gangen.
Vore almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende.
Forbehold for ændringer. ©® Copyright 1992-2010 Verinet Server Hosting Center