SERVER HOSTING & IT OUTSOURCING
KØBENHAVN: 32177777
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

VIDEO STREAMING SERVICES ONLINE - DATO: KL.

 


Video Streaming Broadcasting og IP TV Streaming med Microsoft Media, Adobe Flash Video, DivX, MPEG4, HTML5, H264, Quicktime, WebM, Wowza, TeleStream,
WireCast, BroadCast og Open Source Media Servers.
 

VideoStreaming + BroadCasting + VideoHosting

VERINET LEVERER PRODUKTER FRA BL.A.: FLASHSTREAM WEBCAST UNICAST ABACAST ANYSTREAM ETV VIEWCAST MDM AKAMAI ACCORDENT CONFLUENT SOFTV HELIX DICAS TELESTREAM DISCREET PACKETVIDEO REAL WOWZA QUICKTIME WINDOWS MEDIA SONIC ULEAD ENVIVIO ADOBE MICROSOFT

Verinet tilbyder video streaming, IPTV & Live Broadcasting, Online medarbejdere på Video eller Jobvideo og Videoportrætter til dit websted.

Verinet er en uafhængig grossist og leverandør af Videostreaming produkter. Dette betyder at Verinet ikke er låst til at tilbyde dig en bestemt løsning. Som landets mest udbredte server hosting leverandør har vi fået tilbud om at droppe forskellige standarder til fordel for andre, men for at kunne bibringe vore kunder individuelle løsninger, er Verinet nødt til at kunne levere de forskellige løsninger indenfor proprietære systemer og Open Source løsninger. Verinet tilbyder:

Videostreaming og Video Streaming Server
TV Broadcasting
Videotelefoni
Live Video og TV Broadcasting
Videokonferencer
Audiostreaming & Webcasting
Video-on-demand, IP TV, ETV og satellit info/TV
Kursus streaming
E-Learning og interaktive Systemer for f.eks. support, handel og undervisning
Skole/University systemer, Lærer/elev distribution
Social Media Systemer
Interaktive kunde systemer baseret på VOIP og Live Video med WEBCAM og videokonference systemer
LIVE personale på dit websted med Ajax, Java, Flash og Actionscript WEBCAM
Videostreaming til storskærme/vægge f.eks. 24x18 meter eller 4 stk. 103" Plasmaskærme
Videoportrætter og virksomhedsportrætter til dit websted for Brand Building. Denne service leveres i samarbejde med vore forhandlere & reklamebureauer.

Videostreaming kan du benytte til præsentation af din virksomhed, personale og det er meget nemt selv at producere video. Hvad enten du vælger et eller flere kameraer er funktionaliteten (softwaren) den samme. De betyder f.eks. du kan udvide uden at skulle skifte software. Verinet Media Servere for Video Streaming understøtter: Flash Video, Real VIdeo, Quicktime, AVI/DIVX, MPEG/VC1 og 3GPP/3GPP2.


Windows MediaSilverlightAdobe Video Streaming
Macromedia Flash Communication Server MX
Wowza Media Server for Video Streaming

WIRECAST TELESTREAM        HTM5 VIDEO STREAMING

Video Streaming og Video Hosting med QOS i formaterne Flash Video, Windows Media, Apple Quick Time, ShoutCast, MPEG, Open Source Video Streaming og Mobile Streaming.

Med Verinet kan du få Video Streaming i høj kvalitet til mange tusinde brugere samtidigt uden at gå på kompromis med sikkerhed eller hastighed.

Verinet har siden 1997 leveret Video Streaming Systemer til erhvervslivet, staten, skoler, universiteter, kursusvirksomheder og web udviklere. Verinet er således underleverandør til Verinet's mere end 150 forhandlere af Video Streaming.

Kontakt Verinet på 32177777 for mere information.


 

Med Verinet kan du bruge de programmer du allerede kender til Video Streaming:

 

 • Programmer og standarder indenfor Flash Video, Flex, AIR/Apollo, Flash Media Server, Flash Communication Server MX og Adobe Flash Video FLV Player for FLV og Embedded SWF filer (benyttes f.eks. af Youtube, Google, Reuters, Yahoo og Myspace) - det mest udbredte format som bl.a. understøttes i eller er specialudgaver af H.263 format, FFMpeg og FFdshow såsom: FLV Player, Kaffeine, Mplayer, Xine, Realplayer,  Windows Media Player. Protokollen er basret på Adobes RTMP som er indehold i Media Serverne

 • Microsoft Silverlight, Unicast og Media Player kompatible programmer
 • WOWZA Media Server
 • Open Source GPL Video Streaming med bl.a. Open Source FLASH, RED5, OSFLASH, FREECAST og FLUMOTION m.fl.
 • Apple Quicktime (Darwin Streaming Server)
 • ActionScript Server (Verinet) support for AJAX, Java som f.eks. JBOSS Application Server og/eller XML. F.eks. RED5 som er Javabaseret Flash Video.
 • RealVideo/Realmedia Standard Codec Videostreaming, Helix DNA Server m.v. fra Real
 • MPEG-4 formater og f.eks. XVID (XVID er GNU versionering af DIVX - stavet bagfra)
 • Sun Media Framework (JMF)
 • H263, H323, Codec for Videokonferencer
 • IceCast (KUN AUDIO / PODCAST) samt ShoutCast (WinAmp/Nullsoft) (KUN AUDIO/PODCAST)

I tilknytning til Video/TV m.v. kan Verinet levere kopibeskyttelse, DRM (Digital Rights Management) som Open Source og Professionelle eShop og kreditkort systemer til betaling, billing og administration.

Verinet tilbyder video streaming, videokonferencer og e-learning services

Verinet tilbyder gennemprøvede løsninger fra verdens største og mest anerkendte producenter til overkommelige priser og faciliteter helt uden sammenligning. I stedet for vi giver kunderne en løsning baseret på lokal programmering hos en dansk eller udenlandsk udbyder, tilbyder Verinet løsninger som er baseret på gennemprøvede koncepter med millioner af brugere verden over. Dermed kan Verinet konkurrere med de fleste danske løsninger som ikke har det samme antal faciliteter, driftssikkerhed og alsidighed i understøttelse af klienterne.

Verinet tilbyder følgende muligheder baseret på Microsoft, Linux og Apple servere:

 • Quality of Service med 99,99% oppetid og 100% ved redundans/clustering og selvstændige IP2IP.

 • Video Streaming af Videoportrætter til virksomhedens domæne, hvor du ser en præsentation og video gennemgang af virksomheden. (Verinet har allieret sig med ABCDESIGN der kan lave selve videoen for 25.000,- pr. virksomhed)

 • Streaming af E-learning applikationer fra en Premium ETV Server

 • Video Streaming direkte til Flash, ShoutCast, Microsoft Media, Quicktime og Director via Verinet Stream Service

 • Video Streaming direkte til Quicktime, Windows Media og Realplayer

 • Video Streaming i VideoLAN format som er et fransk opensource team

 • Video Streaming af LIVECAM med opsatte trådløse kameraer

 • Video Streaming af realtime tekst med nyheder, priser, aktiekurser samt generelle SQL datapræsentationer herunder Microsoft PowerPoint og andre præsentationsprogrammer.

 • Toll Free 866-462-4943Videoovervågning med enkelt kamera med lyd og bevægelses/varmeudløser

 • Videoovervågning med indtil 1.024 kameraer i mix af typevalg

 • Audostreaming til harddisk eller Verinet med dato/kamera/position m.v.

 • Transportabel videooptagelse med GPS

 • Centraliseret overvågning direkte tilgængeligt fra enhver interneopkobling

 • 100% 180-360 graders overvågning ved loftmontering

 • Se også Verinet's IP baseret VIDEO OVERVÅGNING

Unik hastighed ved placering direkte på DIX gør forskellen

Det vigtigste når man vælger partner indenfor online TV og Video streaming er:

 • Beliggenheden af leverandøren og den båndbredde som leverandøren benytter.
  Verinet kører på 4 backbonesystemer med hver 10GBIT båndbredde hvor adgang til Videostreaming servere gives med 1 eller 10 GBIT pr. server setup. Dix er det danske statslige Internet Knudepunkt som er det sted der er tilsluttet med mest fiber i Danmark. Verinets Streaming servere eller server hosting giver med andre ord den korteste leveringsvej, billigste trafik pris og laveste pingtider m.v.
   
 • Antallet af faciliteter og understøttede formater til videostreaming, broadcasting og video conferencer.
  Med maksimal understøttelse af de mange forskellige browsere, streaming formater, streaming servere, codecs, softwarepakker og servertyper er Verinet en god partner til Live broadcasting, IPTV og Broadcasting. Sikkerheden består af enten online realtime datakryptering fra 128 bit til 4.096 bit nøglelængde eller direkte passwordbeskyttelse til selve overvågning, kontrolpaneler og facilitetssider.

Streaming af data for ISP/ASP/Partnere og reklamebureauer

Video og Audio Streaming er betydningsfuld for enhver virksomhed. For de første sparer virksomheden enorme summer ved anvendelse af videokonferencer. Til præsentationer af enhver art er det i dag nødvendigt med videostreaming når du f.eks. vil præsentere:

 • Virksomhedens domicil og ledende medarbejdere
 • Investor og analytiske briefinger
 • Præsentation af nye produkter
 • Præsentation af nyheder
 • Firmabegivenheder
 • Træning af medarbejdere, forhandlere, kunder m.v.
 • Online og direkte udsendelser

Vi ved jo alle godt at der ikke er noget bedre end et menneske til at præsentere ovenstående. Ligeledes er markedet for tekstbaserede flash præsentationer efterhånden så kedelige at man for en lille investering (fra 995,-) kan skille sig væsentligt ud fra andre virksomheder.

Verinet tilbyder alle nødvendige programmer, servere og kameraer til dette. Du kan f.eks. få de prisvindende Osprey Streaming Solution eller du kan undgå evt. integrationsproblemer ved at købe en komplet turnkey løsning såsom Niagara Streaming System.

Der er også en hel del forfatterværktøjer som kan hjælpe dig til et perfekt slutprodukt med grafik, tekst og interaktivitet. Som udgangspunkt er alle redigeringsværktøjer med i prisen på standardpakker og dækker de flestes behov.

IPTV løsninger fra Verinet giver dig broadcast kvalitet på enhver teknologi

Om en af markedets eneste virksomheder kan Verinet tilbyde dig løsninger for direkte IPTV med frit valg af programpakker for de kendte TV stationer m.v. På den måde gives den enkelte husstand fleksibilitet, idet husstanden frit kan vælge hvilke kanaler de ønsker i sin programpakke og betale derefter. Det er hermed slut med at betale for store programpakker hvor du måske ikke ser halvdelen af kanalerne.

IPTV benyttes også til broadcast hvis du selv er producent og ønsker at have en TV kanal tilgængelig på internettet, via andre kanalpakker eller via boligforeningsnettet m.v. IPTV løsninger benyttes til Business TV, Video-on-Demand, Firma præsentationer og træning, overvågning og dokumentation m.v. IPTV kan streame FULD DVD kvalitet på en alm. 2 MBIT ADSL forbindelse.

Du behøver blot et webhotel eller en server hvorfra du DIREKTE i en browser kan afspille alle formater incl. DIVX, MPG, WMV, AVI m.v. via Verinet Streaming Service. Du betaler kun 299 pr. måned og et trafikabonnement du kan se på
SERVERHOSTING siden.

DVR server og DVR hosting fra Verinet

Med en 19" 1-5U DVR Server kan du optage direkte på din server i et af vore 10 server hosting centre eller du kan have denne stående i din virksomhed eller hjem. DVR optageren gemmer al billed og lyd og komprimerer dette med markedets bedste komprimeringssystemer og codecs.

På denne måde kan du gemme flere års optagelser på en enkelt DVR server. Da vi har specialaftaler på de fleste DVR optager kan vi tilbyde meget lave priser på disse. Serverne fylder fra 1-5 U og kan sammenkobles i et cluster.
Du behøver således ikke købe ny server hvis behovet ændres. På billede ser du 4VIEW. Ring på 32177777.

Verinet plasmasync skærme x 4 for 84" video wallVerinet understøtter Video Streaming med flest faciliteter til webløsninger, såvel som interne undervisningssystemer.

 • Alle formater indtil 4096 x 4096 pixel indgang understøttes
 • Fuld Analog NTSC and PAL, S-Video, RGB, component video udgang
 • CCIR 601/ SMPTE 259M digital video udgang (koster ekstra)
 • Autosync samt Pan & zoom i fuld 24-bit eller 32 bit farve
 • Flergangs filtrerings niveauer  og eliminering af flimmer
 • Verinet pris fra 4.995,- komplet

Alle formater understøttes automatisk for maksimal fleksibilitet:

Disse er baseret på Windows 2003 Video Streaming Server og Linux ETV som markedsføres af Verinet. Derfor er Verinet det oplagte valg når det gælder udvikling af e-learning, videostreaming og B2C og B2B forretningsorienterede internetsites.

Man behøver ikke være kunde hos Verinet, man kan have sit webhotel andetsteds og alligevel få markedets hurtigste performance fordi selve Verinet serverne er placeret på det danske internetknudepunkt DIX´en og selve streamingen foregår evt. i en inline frame, i en afspiller eller i en flash/swish afspiller der kalder din konto hos Verinet.

Fordelen ved de serverbaserede systemer er naturligvis at slutbrugeren ikke skal have specielle programmer installeret for at at se levende billeder. En anden markant fordel er naturligvis hastigheden DIREKTE fra DIX. De hurtigste servere som vi har er vore Sun Solaris eller almindelige Linux baserede ETV, IPTV og inTV servere der kan streame hele film, nyhedsudsendelser og reklamer samt er i højeste kvalitet med automatisk skalering til fuldskærm og maksimalt højeste opløsning hos kunden uden at det "hakker" i afspilningen.

Der kan streames til indtil 100.000 samtidige bruger på 1 Video IPTV serversystem på 10 U.
Samtidigt er der avanceret kontrol med om kunden har besøgt siden før og en Community Building komponent sikrer at der afspilles nye reklamer og / eller filmklip, hver gang kunden besøger siden.

Verinet tilbyder endvidere Linux Premium TV servere direkte på det danske internet knudepunkt, DIX´en med største båndbredde og dermed hurtigste hastighed sammenlignet med nogen dansk internetudbyder. Disse servere har bl.a. RAID og realtime datakompression og Content Management administration.

Alle vore systemer kan konfigureres til forskellige afspilningssystemer eller kan opsættes meget enkelt som et såkaldt INLINE vindue på en almindelig html side.

Video Kameraer fra 0,2 CM til 20 CM for Live Video, Live TV, WebCam samt avanceret overvågning

Vi har et stort udvalg af kameraer, lige fra anonyme "360" graders loftmonterede kameraer der kan styres direkte fra enhver skærm til frostsikrede kameraer til f.eks. overvågning ned til minus 50 grader. Vi kan også leverer bittesmå "usynlige kameraer" med en rækkevidde på indtil 10 KM. Alle kameraer har digital ZOOM og dynamisk valg af opløsning. F.eks. kan du overvåge med en standardopløsning og automatisk skifte til en højere ved aktivering ved lyd, varme eller bevægelse.
Se mere på:
VIDEO OVERVÅGNING

Videostreaming og video overvågning til og med mobiltelefoner

Med en VERINET løsning opnår du direkte klientidentificering således også mobiltelefoner kan få vist live TV og Videostreaming. Via DVR og Videoovervågning kan man tillige overvåge næsten alt direkte fra din mobiltelefon. Det eneste der kræves er adgang til Internettet, Wimax, GPRS, 3 eller Datastream format. Mobile enheder spås som værende et af de største kommende markeder for videostreaming og med Verinet's TV og VideoAnywhere koncept har du mulighed fir entydig identifikation af de klienter som får tilgang til dine filer og disse filer kan i realtime og simultant uden forsinkelse streames til flere forskellige formater og opløsninger på samme tid.

Storskærme baseret på plasma, lcd, oled og overheadprojektør
Når præsentationer skal vises i f.eks. mødelokaler og konferencecentre m.v. er det nødvendigt med det rigtige udstyr for en sikker fremtoning uden problemer. Verinet giver gerne et specificere tilbud på en komplet løsning fra idé til resultat.

Videovervågning med forskellige typer af sensorer

UNIK lyd og bevægelsesaktivering. Alle systemer kan indstilles til at blive aktiveret hvis der SKER NOGET i billedet. F.eks. kan du indtegne på skærmen et område du vil have optaget f.eks. i en bar vil du måske kun have optaget lyd+video ned på harddisk når nogen sår ved kassen.

Optagning kan også aktiveres af lyd, bevægelse, varme (kræver anden kameratype end standard) og systemerne kan udvides med målere indenfor fugt, vandstand samt lugt (snifferbaseret ti f.eks. server hosting) Med et standard VIEWCAST kort kan du overvåge, optage og kontrollere indtil 16 kameraer. Prisen herfor er fra 995,- ex. moms. Du kan med VERINET consolløsninger udvide med indtil 4.096 kameraer placeret forskellige steder i verden. Se afsnittet
VIDEOOVERVÅGNING

TV og Video Redigeringssuiter

Verinet tilbyder en række komplette suiter til produktion af reklamer, video, tv, tekstning og produktion af film/tv effekter. Desuden kan du få forskellige pulter som herunder til redigering i nogle af verdens mest udbrede softwarepakker til videoredigering m.v.

Kontakt Verinet for mere information på telefon 32177777 lokal 270 Att. Steen Clausen

MPG-4 links/Partnere:

 

Video Streaming, Flash Media Server, Flash Communication Server
& Konference Servere til leje

Fokuser på Business Building med video streaming servere fra Verinet

Med den høje oppetid og problemfri installation kan du fokusere på din forretning i stedet for teknik.

Med Verinet's dedikerede servere til Video Streaming er der mulighed for integration af egne billingsystemer, fakturering, kreditkort og databasestyring.

Verinet's dedikeret servere har support for en lang række standarder herunder: Windows og Linux Operativsystemer for dine domæner, SQL databaser samt Adobe® Flash video og Windows® Media

Båndbredden er 10GBIT backbone og serveren kan også benyttes til done domæner, mailserver, sql servere, interaktive applikationer.

Selve serveren koster fra 99,- pr. måned i leje og alt sofware og hardware kan lejes og leases.

Verinet'a servere tilbyder komplet dynamisk båndbredde allokering, 24x7x365 system administration og service for en lav månedlig ydelse.

Fordele ved Verinet Video Server Hosting:
 

 • Lavere etableringsomkostninger
 • Reduceret administrationsomkostninger i samarbejde med Veriet's Video Streaming eksperter.
 • Frihed til at opgradere såvel hardware som software fra time til time i åbningstiden.
 • Pålidelige serversystemer fra HP, IBM, DELL og SUN.
 • Redundante systemer med Raid 1,5,6 eller 10, dobbelte PSU, dobbelte QUAD CORE processorer, Dobbelte 1GBIT eller 10GBIT netkort, Remote Administration og overvågning af serveren ved login i Bios.
 • Mulighed for Clustering med Loadsharing
 • Danmarks førende bellighed direkte på DIX - det statslige internet knudepunkt.

Verinet's Direct Media Servere til Video Streaming inkluderer:

 • Support for Windows Server* or RedHat Linux
 • 24x7x365 Live Customer Support & Network Monitoring
 • Hardware & Software Disaster Recovery
 • Daily Website Statistics
 • Up-to-the-Minute Bandwidth Utilization Reporting
 • Operating System Maintenance (Patch Upgrades & Service Packs)
 • Domain Name Service (DNS) Administration

Hvorfor vælge en administreret Server til Video Streaming?


Det kan være noget af en udfordring at beskæftige sig med noget man ikke har prøvet før. Installation, konfigurering, tilpasning, support og vedligehold af Video Servere kan være krævende og kan kræve intensiv forståelse og indsigt og/eller investering i ekspertise. Med Verinet's omkostningseffektive løsninger opnås en køreklar løsning hvor der er tænkt på det hele af Verinets eksperter.
 

Verinet Video-Streaming Server Account Manager
 

Verinet's serverløsninger kan konfigureres til at indeholde webbaseret administration, konto administration, og afregning og måling af trafik på enkelte stream, ip adresser, brugere og generelt IP og User billing system.

 

Video Streaming Server Account Manager indeholder:

 • Server Information og Administration
 • Domain & DNS Zone Management
 • Billing Information og Administration
 • Streaming Account Management
 • Visual Båndbredde rapporter, grafik og analyser m.v.

Verinet leverer Video Streaming & konference servere fra bl.a.:

 • HP
 • Dell
 • IBM
 • Sun
 • Super Micro

Kontakt Steen Clausen på 32177777 lokal 280 for mere information.

 

 

Kontakt Verinet vedr. Video Streaming tilbud:
 

FIRMANAVN:
ADRESSE:* AFD:
POSTNR.:* BY:
TELEFON:*
E-MAIL ADRESSE:* (BEKRÆFTELSE SENDES TIL DENNE)

Skriv et tal i det hvide felt

Skriv summen af 6 + 3 =  

Herunder kan du stille spørgsmål, få yderligere priser/tilbud, skrive ros/ris m.v.
Vælg...........: eller   Der kan forventes svar indenfor 24 timer.

 

 

VIDEO STREAMING PARTNEROVERSIGT OG TEKNOLOGIER

RING 32177777 FOR NÆRMESTE
VIDEO STREAMING FORHANDLER

 

Vicon Peak
 

     

avid.com homepage

  ART VPS
  Boxx TechnologiesMagma

     

       


Powered by Microsoft Windows Server 2003    Powered by HELM    Free Download
SafeNet, The Foundation of Information Security Microsoft .NET Enterprise Servers  Windows Shared Web Hosting Microsoft SQL Server 2000 Shared Hosting

 
        Macromedia Flash Communication Server MXMacromedia JRun Shared Web Hosting   WebWorks Help 3.0  

 MySQL  red hat logo    SuSE Logo

      
Hummingbird: Enterprise Content ManagementCOPYRIGHT 1992-2010 BY VERINET
Verinet® is a registered word and trademark of Verinet®