TYPO3 CMS OPENSOURCE

TYPO3 DISTRIBUTION
TYPO3 SERVER HOSTING
TYPO3 OUTSOURCING
TYPO3 PORTAL & E-COMMERCE SERVICE
TYPO3 E-GOVERNANCE

Menu er under udvikling

VELKOMMEN TIL TYPO3 CMS
CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

RING TIL TYPO3 TASKFORCE KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777

TYPO3 UDVIKLING, UNDERVISNING OG INSTALLATION.
TYPO3 OUTSOURCING, TYPO3 CRM, TYPO3 WEB HOTEL OG TYPO3 SERVER HOSTING.

Verinet udvikler, servicere, hoster og underviser i TYPO3 som er et af de førende Open Source CMS Content Management Systemer. Verinet er producent og distributør og indehaver den landsdækkende centrale serverplatform for outsourcing, hosting, udvikling, forhandlere, slutkunder og staten. Verinet har ca. 1.500 forhandlere af TYPO3 baserede produkter. Verinet sælger ikke til private virksomheder - men partnere henvises på 32177777.

Af CTO/Produktchef Steen Clausen pr. januar 2005.

TYPO3 staten det offentligeVerinet er Danmarks mest udbredte server hosting og outsourcing leverandør med 10 server hosting centre i Danmark.

Verinet har siden 1992 leveret server hosting og fra 1995 interaktive attraktive CMS, portaler, intranet og database-systemer til stat, amt, kommune, styrelser og ministerier.

TYPO3 er helt gratis - du betaler kun for
outsourcing, webhotel eller server hosting.

TYPO3 CRMVerinet har den fordel i markedet at vi er markedets største og vi har flere faciliteter for udviklere, offentlige brugere og private virksomheder end nogen anden virksomhed. De fleste faciliteter skal således ikke til at udvikles fra bunden, hvilket forøger omkostningerne, men ligger allerede klar. En server koster hos Verinet fra 250 kr. om måneden i husleje direkte på DIX.

Dette gælder branchespecifikke systemer, Lægesystemer, Adobe PDF for TYPO3, Digital signatur, E-Payment, Søgemaskineoptimering, Business Building, Brand Building, Community Building, Direct Media for forlagsbranchen og Digital Media Building for onsite publicering ag video, lyd, flash, podcast, camcast og generelle forums og portaler med brugerinput m.v. Ligeledes har vi som en niche udviklet systemerne til ISO indenfor 9-14 certificering, kvalificering og styring, offentlig IT administration og Open Source i staten.

TYPO3 PHP JAVA JBOSSVerinet er endvidere udvikler i PHP, ASP, .NET og SUN udviklingsplatforme herunder JAVA. Sun har besluttet at lade JAVA gå Open Source hvorfor Verinet har en stor konkurrent fordel frem for andre ved at være SUNTONE certificeret.

Med Verinets dedikerede PHP, JAVA og JAVASCRIPT udviklere kan du få absolut integration til alle andre typer af programmer, økonomisystemer, SQL databaser, XML og RSS baserede løsninger og tilføjelser til TYPO3.

Verinet udvikler endvidere TYPO3 løsninger som kan:

 • Findes i søgemaskinerne - Med Business Building, SEOCMS og Traffic Building søgemaskine optimering får du markedets bedste søgemaskineoptimering der har generet flere topresultater end noget andet produkt på markedet.
   

 • OPEN SOURCE CMSIntegreres med andre Verinet systemer såsom Verinet Hosted Microsoft Solution, Microsoft Office, Microsoft Project, Microsoft CRM, Adobe Acrobat for PDF integration, PDF Workflow løsninger for automatisk dynamisk generering af PDF formater, Business Building, Gateways direkte på DIX til iptelefoni, videokonferencer, sms, mms, fax, automatisk konvertering og generering af fakturaer til det offentlige og meget mere.
   

 • Benyttes til Verinet's øvrige E-learning systemer med bl.a. online certificering baseret på videokonferencer med lyd for skoler, universiteter, det offentlige og private undervisningsvirksomheder.
   

 • Integreres i PORTAL CARE samt Global Market Manager for nem GLOBALISERING, replikering af sites redundans og sikkerhed.
   

 • Udskrives - de fleste med bredder på mere end 600 pixels kan ikke udskrives. En side som denne er nem at udskrive og tilpasser sig til antallet af sider med korrekt afsnitsdeling m.v.

Sikkerhed i både software og hardware med Open Source TYPO3 CMS

TYPO3 WEBHOTEL OG SERVER HOSTINGVerinet har endvidere produceret clustering løsninger for missionskritiske løsninger hvor nedetid ikke kan accepteres. Verinet har siden 1992 leveret outsourcing og server hosting med redundans uden nedetid andet end når der er regionale strømsvigt m.v.

Verinet har som eneste leverandør på markedet leveret QOS/SLA leverancer med 100% oppetid til og med DIX routeren. Siden de første løsninger leveredes har de IKKE været nede, selvom DIX har været nede, eller sjælland oplevede strømsvigt.

Verinet leverer løsninger som er IP redundante med 10 forskellige placeringer i Danmark og 34 i udlandet primært på de nationale offentlige trafikknudepunkter og i MCI Worldcom's server hosting centre. Dette sikrer optimale faciliteter og driftsikkerhed.

TYPO3 OUTSOURCINGVerinet har siden 1992 fået en betydelig erfaring og knowhow på drift af virksomhedssystemer og portaler. Verinet er ikke bundet til et bestemt produkt men har samlet en tværfaglig ekspertise ved integration af flere platforme og koncepter.

Hos Verinet kan du leje TYPO3 specialister, PHP udviklere, konsulenter, rådgivere og undervisere til en pris af kun 595,- engros til vore forhandlere. Slutprisen er 995,-

Design med indbygget søgemaskineoptimering

CMS er jo ikke kun det at lave gode intranet, ekstranet eller internetløsninger. At blive set er et af de helt afgørende områder som er nødvendige i enhver strategi. Derfor er vi forhandlere af ABCDESIGN A/S produkter indenfor Templates Building og Business Building som du kan læse om her. ABCDESIGN har siden 1983 er betydelig knowhow omkring markedsføring og førstepladser i søgemaskiner.
Læs mere om dette her

Open Source Solution Provider med php, java, xml, jsp, asp, .net som teknisk udviklingsplatform

OPENSOURCE SOLUTION PROVIDER TM (R) COPYRIGHT 2006Som en af markedets markante Open Source Solution Providere er Verinet med sin 19 medarbejdere en oplagt partner indenfor d fleste Open Source projekter. Efter Verinet udelukkende beskæftiger sig med de største partnere på markedet og har personale for både undervisning, udvikling, installation, support og onsite service, kan man fordel lade Verinet rådgive indenfor de enkelte produkter.

Få ekspertise fra 250 Outsourcing og Server hosting forhandlere og partnere i Danmark

Vi er ikke bundet til specielle produkter men har skrevet tusindvis af tilbud og rådgivningsopgaver for både det offentlige og vore mere end 1.000 forhandlere i Danmark. Vi har udviklet i Open Source for vore forhandlere og er ofte med når vore forhandlere skal give tilbud. Vi rådgiver strategisk og har derfor et god navn og ry i markedet, måske også fordi vi oplyser om både fordele og ulemper ved de enkelte produkter. Et salg er ikke et vellykket salg, hvis ikke kunde kender grænserne og ulemperne ved det produkt som købes.

TYPO3 UDVIKLING WEBHOTEL

Verinet har mange PHP udviklere ansat som kan udvikle TYPO3 løsninger der kombineres med Verinet's øvrige produkter.

Ekspertise i JAVA, XML, JBOSS, AJAX og Hibernate giver faciliteter til kommunikation og integration til alle økonomisystemer, databaser og platforme.

Specielt kombinationen JAVA/XML og AJAX vinder frem i applikationskritiske miljøer hvor uafhængighed af platforme og mobilitet er et krav. Med vores Java udviklere og XML knowhow kan vi udvikler løsninger som er af højeste kvalitet. Med Verinets tætte relationer til JBOSS, HIBERNATE, MYSQL, ORACLE og MICROSOFT som er verdens største leverandører kan vi endvidere tilbyde udvikling i MYSQL, PHP, ASP og relaterede produkter.

SEO Søgemaskineoptimering, Søgemaskine optimering og Internet Markedsføring, RSS, XML, RSS SEO, AdWords, SEO Webdesign, SEO, SEO TOP5 Søgemaskineoptimeringskonsulenter for effektiv Søgemaskineoptimering.SEO-CMS modulet understøtter Business Intelligence f.eks. Business Building med søgemaskineoprettelser, søgemaskineoptimering PPC/SEM, Community Building og Linkbuilding m.v.

SEO-CMS er et koncept der er en opdatering af de førende CMS systemer. Alle systemer er meget brugervenlige og kræver ingen indlæring, hvis du i forvejen kender f.eks. Microsoft Word eller Frontpage, som nogle af systemerne arbejder sammen med.
Se mere på http://www.telemetro.dk/business.htm

Hvordan får jeg TYPO3 CMS og hvad er prisen?

 • TYPO3 kan du få leveret på en server fra 150,- pr. måned direkte på DIX det danske Internet knudepunkt i Lyngby eller et af de 9 andre hosting centre i Danmark
   

 • TYPO3 leveres på en certificeret TYPO3 Appliance Server med MYSQL og PHP på basis af den foretruke Linux Distribution hvoraf RedHat, Suse og Debian er godkendt.
   

 • TYP03 kan leveres som WEBHOTEL fra 300,- pr. måned via Verinet's velkendte webhoteller direkte på DIX.
   

 • TYPO3 kan laveres som PHP udviklingsplatform på DIX (som de fleste af vore forhandlere benytter) fra 150,- pr. måned.
   

 • TYPO3 kan leveres som INTRANET løsning på en selvstændig server i virksomheden med eller uden ekstern datalagring på DIX.
   

Mere information om TYPO3 og sammenligninger:

Fra SUN har vi en række tilbud specielt baseret på Verinet's CMS systemer. Har du en server køber Verinet denne tilbage og du får en SUN server med 15% rabat. Tilbudet gælder fra i dag den 22.10.2005 og frem til 15.06.2006. Ring på 32177777 lokal 296 att. Poul Erik Sejerø.

   
For andre tilbud - se venligst www.verinet.dk/serverhosting.htm

 


TYPO3 CMS APPLIANCES, DISTRIBUTION, OUTSOURCING, SUPPORT, SERVICE OG UDVIKLING

Varenr: Beskrivelse: Pris:
T31010

Remote installation af Standard TYPO3 løsninger

1.500,00
T31012 Onsite installation af Standard TYPO3 løsninger 2.500,00
T31020 TYPO3 Klippekort for support max. 10 timer 6.995,00
T31022 TYPO3 telefonisk support første opkald max. 30 min. 995,00
T31030 TYPO3 telefonisk support pr. efterfølgende påbegyndte 10 min. 195,00
T31032 TYPO3 onsite klippekort med 8 timers tilkaldevagt max. 10 timer onsite 9.995,00
T31034 TYPO3 onsite hjælp pr. påbegyndte time første time 1.400,00
T31036 TYPO3 onsite hjælp pr. påbegyndte time efterfølgende 995,00
T34001 TYPO3 grundkursus 5 timer 6.500,00
T34002 TYPO3 udvidet kursus 5 timer 8.500,00
T34060 TYPO3 Remote Services med tekniker pr. time første time 1.400,00
T34062 TYPO3 Remote Services med tekniker pr. efterfølgende time 995,00
T35001 TYPO3 Remote udvikling pr. time - alle områder 995,00
T35004 TYPO3 Remote udvikling pr. time - klippekort 10 timer 8.995,00
T35010 TYPO3 Onsite udvikling pr. time - alle områder 1.400,00
T35011 TYPO Onsite udvikling pt. time klippekort 10 timer 10.000,00
T36000 TYPO3 Oprettelse af SERVICE ABONNEMENT 2.500,00
T36005 TYPO3 SERVICE ABONNEMENT pr. år 18.000,00
T37000 TYPO3 DANMARK SERVER ABONNEMENT oprettelse 2.500,00
T37001 TYPO3 DANMARK SERVER ABONNEMENT pr. år 18.000,00
T38001 TYPO3 SERVER APPLIANCE (ex. server der selv leveres) inkl. TYPO3, PHP, LINUX, BACKUP, RAID1 eller 5 installation 5.500,00
T38002 TYPO3 SERVER CLUSTERING APPLIANCE (ex. server der selv leveres) inkl. TYPO3, PHP, LINUX, BACKUP, RAID1 eller 5 installation 6.500,00
T38010 SUPERMICRO TYPO3 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM 15.000,00
T38020 HP TYPO3 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM incl. varenummer T38010 20.000,00
T38030 IBM TYPO3 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM 21.000,00
T38030 DELL TYPO3 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM 16.000,00

Verinet CMS partnere:

 

   SEO Søgemaskineoptimering, Søgemaskine optimering og Internet Markedsføring, RSS, XML, RSS SEO, AdWords, SEO Webdesign, SEO, SEO TOP5 Søgemaskineoptimeringskonsulenter for effektiv Søgemaskineoptimering.

Statens brug af Open SourceAdobe Learning Provider  Macromedia Logo  Microsoft Solution Provider Logo

  eZ publish
MySQL     

PostNuke: Open Source CMS     

  ALFRESCO OPENSOURCE CMS  

Joomla Logo Vert Color Thumbnail.png, 34 kB    Official XOOPS Website - Powered by You! 


Verinet har igennem tiderne solgt, testet/installeret eller udviklet i følgende systemer: ACollab, ATutor, Angeline, BLOG:CMS, BitWeaver, Blogware, Blogs, Blur6ex, CMS Lite, CMS Made Simple, CREloaded, CivicSpace, Clever Copy, Constructioner, Contenido, Coppermine, CuteNews, DAlbum, DEV, Dokeos, DokuWiki, DotNetNuke, Dotclear, Dragonfly CMS, Drupal, EcwCMS, ErfurtWiki, Etomite, Exponent, EyeOS, FUDForum, FireBlog, Forum CMS, Forumware, Frontpage, Gallery, Gallery 2, Geeklog, Groupware, GuppY, Hummingbird, Image Galleries, Image Gallery, Interact, Jaws, JetBox, Jupiter, KnowledgeTree, LifeType, Limbo, LinPHA, Loudblog, MDPro, MG2, MODx, Magnolia, Mamba, Mambo, MediaWiki, Moodle, MyBB, NetOffice, Netious, Nucleus, OneCMS, Open CMS, Open Office, Ovidentia, Owl, PHP-Fusion, PHP-Nuke, PHPX, PHProjekt, PLUME CMS, PMtool, Papoo, Phorum, Pivot, Pixelpost, Plogger, PluggedOut, PmWiki, Portal Designer, Portal CMS, Portalware. Postnuke, Props, PunBB, QwikiWiki, RedDot, Reload, SAPID, SMF, SPGM, SPIP, SeoPortal, Serendipity, Microsoft Sharepoint, Simple CMS, Simplog, Singapore, Snipe Gallery, SugarCRM, TML, Textpattern, Thoughtmill, Tiki, TruBlog, UNB, Umbraco, UniWakka, UseBB, Vanilla, W-Agora, WEBalbum, WackoWiki, Webcalendar, Weblog, Website Baker, Wheatblog, Wikepage, Wiki, Wikipedia, WikkaWiki, WikkiTikkiTavi, WordPress, XMB, XOOPS, Xaraya, Zen Cart, Zope, b2evolution, bBlog, blogcms, boastMachine, dotProject, e-Commerce CMS, e-Learning, e107, eGroupWare, eLearning CMS, eshop, ez publish, miniBB, osCommerce, osc2nuke, phpBB, phpComasy, phpGroupWare, phpShop, phpSlash, phpWebSite, phpWiki, phpmychat, sBlog, toendaCMS, typo3 og yappa

Links og anden information:

Communities and Associations

 • AIIM, the Enterprise Content Management Association (Association for Information and Image Management).
 • CM Pros, Content Management Community of Practice.
 • OSCOM, the central organization for open source content management.

Directories of available systems

Vendor Neutral Articles About Content Management Systems

 

CMS Standards:

WebDAV
WebDAV stands for "Web-based Distributed Authoring and Versioning". It is a set of extensions to the HTTP protocol which allows users to collaboratively edit and manage files on remote web servers.
RSS
RSS is a Web content syndication format.
ATOM
Atom is an XML-based file format intended to allow lists of information, known as "feeds", to be synchronised between publishers and consumers. Feeds are composed of a number of items, known as "entries", each with an extensible set of attached metadata. The primary use case that Atom addresses is for syndicating Web content such as Weblogs and news headlines to other Web sites and directly to consumers.
JSR-170
The API should be a standard, implementation independent, way to access content bi-directionally on a granular level within a content repository. A Content Repository is a high-level information management system that is a superset of traditional data repositories. A content repository implements "content services" such as: author based versioning, full textual searching, fine grained access control, content categorization and content event monitoring. It is these "content services" that differentiate a Content Repository from a Data Repository. There is also a PHP implementation under work.

Opensource CMS Informal specifications

Image and Link libraries
Specification for browsing available images and links in a CMS. Originating from the Kupu project and also implemented in other editors like BXE.
CSS Naming Conventions
Conventions for structuring XHTML documents to promote reusability and changeability of CSS-based designs. Heavily under work.

(C) 1992-2010 Copyright by Verinet.dk