VELKOMMEN TIL DIN NYE VÆRDIGIVENDE PARTNER - DATO: KL.

 

RING TIL KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777 FAX: 70222216

Streaming af Video, ETV + inTV fra Verinet International

Verinet International tilbyder tv og videostreaming for e-learning, CRM, kommunikation, underholdning og reklame.

Verinet International tilbyder følgende muligheder og
faciliteter baseret på Microsoft Enterprise servere og SUN Linux Open Source formater:

  • Streaming af realtime TV, Video and stereolyd eller radio via ETV og inTV

  • Streaming af E-learning applikationer fra en Premium ETV Server

  • Streaming af præsentationer og NitroTV Graphics

  • Streaming af Macromedia Flash, Director via Verinet International Streaming

  • Streaming fra 3D applikationer i bl.a. Quicktime, Windows Media og Realplayer

  • Streaming i eget Vektorflash format (konverterer fotos til vektor)

  • Streaming i VideoLAN format som er et fransk opensource team

  • Streaming af LIVECAM med opsatte trådløse kameraer

  • Streaming af realtime tekst med nyheder, priser, aktiekurser samt generelle SQL datapræsentationer herunder Microsoft PowerPoint og andre præsentationsprogrammer.

Der understøttes 4 serverbaserede formater for maksimal hastighed. Disse er baseret på Windows 2000 Video Streaming Server og Sun Linux ETV som markedføres af Verinet International. Derfor er Verinet International det oplagte valg når det gælder udvikling af e-learning, videostreaming og B2C og B2B forretningsorienterede internetsites.

Man behøver ikke være kunde hos Verinet International , man kan have sit webhotel andetsteds og aligevel få markledets hurtigste performance fordi selve Premium serverne er placeret på det danske internetknudepunkt DIX´en og selve streamingen foregår i en inline frame eller i en afspiller.

Fordelen ved de serverbaserede systemer er naturligvis at slutbrugeren ikke skal have specielle programmer installeret for at at se levende billeder. En anden markant fordel er naturgvis hastigheden.

De hurtigste servere som vi har er vore Sun Linux baserede ETV og inTV servere der kan streame hele film, nyhedsudsendelser og reklamer samt tåle skalering til fuldskærm hos kunden uden at det "hakker" i afspilningen.

Samtidigt er der avanceret kontrol med om kunden har besøgt siden før og en Content management komponent sikrer at der afspilles nye reklamer og / eller fil, hver gang kunden besøger siden.

Verinet International tilbyder endvidere Linux Premium TV servere direkte på det danske internet knudepunkt, DIX´en med største båndbredde og dermed hurtigste hastighed sammenlignet med nogen dansk internetudbyder.

Disse servere har bl.a. RAID og realtime datakompression og Content Management administration.

Tip of the WeekAlle vore systemer kan konfigureres til forskellige afspilningssystemer eller kan opsættes meget enkelt som et såkaldt INLINE vindue på en almindelig html side.

Kontakt os på telefon 32177777 lokal 280
for yderligere information og specificeret tilbud.

Med venlig hilsen fra

Verinet International
www.verinet.dk


LÆS OGSÅ PRESSEMEDDELELSE OM: 3D STREAMING, CRM & E-LEARNING

Eksempler på E-learning, CRM, Kommunikation m.v.:
Verinet International repræsenterer løsninger til CRM og E-Sale løsninger... prøv nogle eksempler. Tryk her for Veepers intro samt her for E-learning introduktion.
Til præsentationer på flere forskellige sprog med forskellige dialekter og med forskellige personligheder Prøv her

For de helt professionelle tilbyder vi pulse3d som er forløber for animeret realtidstv som kan skabes NU med disse produkter som bl.a. er støttet rent økonomisk af Venture Capital (tidligere Softbank Venture Capital), AOL Time Warner and Discreet og er anerkendt som Red Herring Top 50 Private Company. Blandt kunderne i dag tæller bl.a.: IBM, SBC, Toyota, BOEING, Cisco, Motorola, og Warner Brothers.

Flere eksempler fra vor kunder og vore egne film kommer her på kanalen snart. Verinet International bringer dig verdens førende teknologier til din virksomhed.Free Download»we dont surf - we stream the waves«
Streaming og Multimedia løsninger fra Verinet International

                Powered by Microsoft Windows Server 2003    Powered by HELM