VELKOMMEN TIL DIN NYE VÆRDIGIVENDE PARTNER - DATO: KL.

 

RING TIL KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777 FAX: 70222216


Microsoft Sharepoint 2007 Server

Sharepoint Hosting
med Hosted Sharepoint Services

Windows SharePoint Services er helt ideel til virksomheder som har webhotel, egne servere i firmaet eller servere i et af Verinet's 10 hostingcentre i Danmark.

Sharepoint er en slags moderne filserver og samarbejdsplatform hvor du kan dele informationer og dokumenter. Sharepoint er således en stor konkurrent til CONTENT MANAGEMENT systemer og har en bedre integration af f.eks. dokumenter skabt på basis af Microsoft Office produkter. Det er typisk Microsoft Word, Excel, Powerpoint m.v.

Med Sharepoint og Microsoft SQL Server tilbyder Verinet attraktive Microsoft løsninger som forbedrer virksomhedens effektivitet og samarbejdsevne på tværs af landegrænser og nu også mobilt.

Med Sharepoint får du effektivt gruppesamarbejde hvor du har adgang til relevante dokumenter med opgavestyring, alle kontaktpersoner og et effektivt kalendersystem hvor alt kan integreres i Outlook som meddelelsessystem og brugerens egen Microsoft Office pakke.

Sharepoint er meget brugervenligt, nemt at anvende og nemt at sætte op og ændrer på løbende. Sharepoint giver en

Med Sharepoint versionsstyring er der altid styr på detailændringer af både individuelle såvel som gruppemæssige ændringer, og VERINET har også lavet versioner til understøttelse for Microsoft Project.Verinet Sharepoint Hosting Center giver:

 • Verinets avanceret Sharepoint løsning i Danmarks mest udbredte hostingcenter

 • Verinet tilbyder 100% tilretning af virksomhedens portal med markedets mest avancerede templates fra TheTemplateStorage.com

 • Verinet support for Microsoft XML løsninger direkte til regneark m.v.

 • Direkte online redigering af filer produceret i Word, Excel, Frontpage og Powerpoint.

 • Integration af Microsoft Exchange Server og Microsoft Outlook

 • Giver mange rationaliseringsgevinster i alle virksomheder og reducerer antallet af møde, antallet af e-mails og samtaler

 • Komplet kalender system med deadlines og produktionssyring

 • Fælles opgavestyring med fuld kommunikation blandt deltagere i forskellige grupper

 • Delt adgang til dokumenter med revisionsstyring

 • Delt adgang til adressekartoteker og opgavelister m.v.

 • Auto notificering ved ændringer via SMS, e-mail eller fax

 • Avanceret fil database incl. billeddatabaser m.v.

 • Formulardatabaser der opdateres i virksomhedens egne systemer eller i Sharepoint Servere eller i Verinet's 10 stk. hostingcentre i DK

 • Diskussionsgrupper, forums og chat mulighed

 • Spørgeskemaer og undersøgelser kan rundsendes nemt i virksomheden eller til virksomhedens kunder f.eks. forhandlere.

 • Integration af en lang række hardware bl.a. fra HP indenfor dokumenthåndtering, fax, print og ocr læsning m.v.
   

 • Download Sharepoint Server 2007

 • Prøv Hosted Sharepoint 2007

 • Se SharepointPedia

 • Se Sharepoint 2007 Brochure

 • Se Sharepoint Designer Brochure

Hos Verinet kan du tegne abonnement på Microsoft SQL Server og dermed få tilgang til markedets mest avancerede SQL server.

Med SQL Server kan du endvidere overføre alle data nemt og problemfrit med et migration kit eller du kan få Verinet til det.

Verinet kan overføre data fra de mest kendte SQL databaser til Microsoft og Linux.

Ring på 32177777 lokal 240 og
snak med Brian Kjeldsen.
 

Hosted SharePoint Hosting Center

Hosted SharePoint 2007 kan give virksomheder mulighed for at udvikle en intelligent portal, der problemfrit forbinder personer, grupper og viden problemfrit, så brugerne kan udnytte relevante oplysninger på tværs af arbejdsgange og arbejde mere effektivt. Med SharePoint Portal Server 2007 får du en sikker virksomhedsløsning, der integrerer oplysninger fra forskellige systemer i én løsning ved hjælp af Single Sign-on og mulighed for integration af virksomhedsprogrammer samt fleksible implementeringsindstillinger og administrationsværktøjer.

Portalen muliggør end to end samarbejde ved at aktivere funktioner til sammenlægning, organisering og søgning for personer, grupper og oplysninger. Brugerne kan søge efter relevante oplysninger hurtigt ved hjælp af tilpasning og personliggørelse af portalens indhold og layout samt tilpasning til forskellige målgrupper. Virksomhederne kan målrette oplysninger, programmer og opdateringer til målgrupperne baseret på deres rolle i virksomheden, gruppemedlemskaber, interesser, sikkerhedsgrupper eller andre definerbare medlemskabskriterier.

SharePoint Portal Server 2007 udnytter Microsoft Windows SharePoint Services 2007-websteder til at oprette portalsider til personer, oplysninger og virksomheder. Portalen udvider også funktionerne i Windows SharePoint Services-websteder med organisations- og administrationsværktøjer, og den gør det muligt for grupper at udgive oplysninger på deres websteder til brug for hele virksomheden.

SharePoint Portal Server 2007 er udviklet for at opfylde følgende mål:

Hosted SharePoint Hosting Center
- Optimer brugen af oplysninger

SharePoint Portal Server 2007 giver ét adgangspunkt til mange systemer, f.eks. Microsoft Office-programmer, business intelligence- og projektstyringssystemer og eksisterende brancheprogrammer, herunder tredjepartsprogrammer og branchespecifikke programmer. Portalen er opbygget på en skalerbar, bredt distribueret arkitektur med fleksible værktøjer til implementering, udvikling og administration. Dette gør, at portalen kan vokse i takt med virksomhedens behov. Disse funktioner til integration gør det muligt at organisere oplysninger, så virksomhedens ressourcer udnyttes optimalt. Brugerne kan hente og genbruge aktuelle og relevante oplysninger fra systemer og rapporter, og de kan hurtigt søge efter og få adgang til dokumenter, projekter og de bedste fremgangsmåder i hele virksomheden. Portalen har en søgeteknologi, der er udviklet af Microsoft Research, og som giver dig mulighed for at søge efter på filshares, webservere, offentlige mapper på Microsoft Exchange Server, Lotus Notes og Windows SharePoint Services-websteder med det samme. Du kan endvidere organisere dokumenter og oplysninger efter emne og søge efter relevant indhold. Du får besked, når der er blevet tilføjet nye oplysninger, eller når eksisterende oplysninger er blevet ændret, så du kan udnytte dataene bedre.

Hosted SharePoint Hosting Center  - Skaber samarbejde mellem personer og områder

SharePoint Portal Server 2007 er et effektivt miljø til gruppesamarbejde, der giver virksomheder mulighed for at samle, organisere, finde og klargøre SharePoint-websteder i hele virksomheden. SharePoint-websteder til grupper, dokumenter og møder kan også udvides til at omfatte kunder og partnere, så de eksisterende samarbejdsmetoder udvides og bliver mere effektive. Portalen muliggør desuden end to end-samarbejde ved at muliggøre samarbejde om dokumenter og indhold for enkeltpersoner, grupper, afdelinger og hele virksomheden. Dokumentversioner, godkendelsesprocesser, indtjekning og udtjekning, dokumentprofiler og udgivelse gør det nemt at samarbejde om dokumenter, projekter og opgaver. Portalen gør det desuden nemt for vidensmedarbejdere at søge efter og bruge personer, grupper og eksisterende bedste fremgangsmåder frem for at skulle begynde fra bunden hver gang.

Hosted SharePoint Hosting Center  - målretter og skræddersyr oplysninger for at opnå øget produktivitet

SharePoint Portal Server 2007 giver IT-afdelinger og brugere mulighed for at tilpasse og personliggøre deres oplevelser med portalen. Relevant indhold, f.eks. branche- og Office-programmer, webtjenester, nyheder samt salgs- og andre virksomhedsdata, leveres til portalen ved hjælp af webdele. IT-afdelinger kan hente webdele fra Microsoft og Microsofts partnere eller selv udvikle webdele ved hjælp af Microsoft Visual Studio® .NET. Godkendte brugere kan tilføje webdele til portaler i virksomheden eller afdelingen fra gallerier med webdele uden at have erfaring med webudvikling. IT-afdelingerne kan desuden "låse" bestemte webdele eller sidezoner, så virksomhederne kan distribuere vigtige oplysninger til alle medarbejdere gennem portalen. Brugerne får også personlige portalsider under Mit websted, hvor de kan organisere de oplysninger, programmer og SharePoint-websteder, de benytter i løbet af dagen.

 

Hosted SharePoint Hosting Center - Serverhosting med nye dimensioner

SharePoint Products and Technologies

Med Microsoft SharePoint™ Products and Technologies bliver det nemmere at samarbejde på tværs af virksomheden. Ved at kombinere samarbejdsfunktionerne i Microsoft Windows® SharePoint Services og Microsoft Office SharePoint Portal Server 2007 kan virksomheden gøre det muligt for brugerne at oprette, administrere og opbygge deres egne SharePoint-websteder samt give alle virksomhedens ansatte mulighed for at få vist webstederne.

Denne anden version af SharePoint Products and Technologies er udviklet med henblik på at forbedre integrationen med Microsoft Office-systemet ved at tillade oprettelse af websteder til grupper og møder og samarbejdet i forbindelse med dynamiske dokumenter direkte i Office-programmerne. Det nye design giver virksomheden mulighed for at tilpasse og personliggøre oplevelsen med intranet- og extranetportalen ved hjælp af avancerede brugerprofileringsfunktioner, for at samarbejde med interne og eksterne gruppemedlemmer via SharePoint-websteder i én samlet portalvisning samt for at integrere og få adgang til brancheprogrammer med webdele, der er nemme at konfigurere, og som udnytter den indbyggede integration med Microsoft BizTalk® Server.

Hosted SharePoint Hosting Center for sikker Microsoft Hosting og Server-Hosting

SharePoint Portal Server 2007 er en skalerbar portalserver, der forbinder personer, grupper og viden på tværs af forretningsprocesser. I SharePoint Portal Server 2007 får du en sikker virksomhedsløsning, der:

 • integrerer oplysninger fra forskellige systemer i én løsning ved hjælp af Single Sign-on og funktioner til integration af virksomhedsprogrammer.

 • indeholder fleksible implementerings- og administrationsværktøjer.

 • gør end to end-samarbejde nemmere ved at aktivere sammenlægning, organisering og søgning for personer, grupper og oplysninger.

 • sætter portalbrugerne i stand til hurtigt at finde relevante oplysninger ved hjælp af tilpasning og personliggørelse af portalens indhold og layout samt tilpasning til forskellige målgrupper.

Hosted SharePoint Hosting Center - sætter standarden

Windows SharePoint Services er hele omdrejningspunktet for oprettelsen af websteder, da de gør det muligt at dele oplysninger og samarbejde om dokumenter, hvilket medvirker til at øge den enkeltes og gruppens produktivitet. Det udgør et centralt område i infrastrukturen til brug for vidensarbejdere i Windows Server 2007, og de får hermed også ekstra team-tjenester og websteder til Microsoft Office og andre pc-programmer, samtidig med at det fungerer som en platform for udvikling af programmer.

SharePoint-websteder sætter nye standarder for fillagring, fra lagring af filer til deling af oplysninger. Webstederne indeholder grupper til gruppesamarbejde og giver brugerne mulighed for at samarbejde om dokumenter, opgaver, kontaktpersoner, begivenheder og andre oplysninger. De gør det let for gruppens ledere og webredaktører at styre webstedets indhold og aktiviteter. Miljøet er udviklet, så implementering, administration og programudvikling forløber let og fleksibelt.

Product informationMuligheder med Hosted SharePoint Hosting Center

Windows SharePoint Services indeholder websteder til gruppesamarbejde og produktivitet og muliggør en lang række samarbejdende steder. SharePoint Portal Server 2007 forbinder disse steder, personer, viden og forretningsgange og giver derved mulighed for samarbejdende organisationer.

SharePoint Portal Server 2007 udnytter Windows SharePoint Services ved at bruge SharePoint-websteder til at oprette portalsider til personer, oplysninger og virksomheder. Webstederne er specifikke for SharePoint Portal Server 2007, og der bruges teknologier som f.eks. webdele og SharePoint-dokumentbiblioteker, som du får adgang til via Windows SharePoint Services-platformen. Denne integration reducerer den tid og de omkostninger, der er forbundet med udvikling, uddannelse og support, betydeligt.

SharePoint Portal Server 2007 udvider desuden de muligheder, der findes i Windows SharePoint Services, da løsningen indeholder organisations- og administrationsværktøjer til SharePoint-websteder. Registreringsdatabasen til websteder giver en virksomhedsdækkende metode til samling, organisation og visning af SharePoint-websteder. Med SharePoint Portal Server 2007 kan brugerne desuden udgive oplysninger og dokumenter, som er gemt på deres Windows SharePoint Services-websteder, til brug for hele virksomheden.

Med SharePoint Portal Server 2007 får virksomheden mange yderligere funktioner, der forbinder personer, grupper og viden på tværs af arbejdsgange. SharePoint Portal Server 2007 integrerer oplysninger fra forskellige systemer i én løsning med fleksible implementeringsindstillinger og administrationsværktøjer. Løsningen letter end to end-samarbejdet ved at gøre det muligt for vidensmedarbejdere at finde og bruge personer, oplysninger og SharePoint-websteder på tværs af virksomheden. SharePoint Portal Server 2007 leverer også relevante oplysninger til individuelle personer i form af tilpasning til forskellige målgrupper og i kraft af værktøjer til personliggørelse og tilpasning.

Med SharePoint Products and Technologies får du skalerbare løsninger med fleksible implementerings- og administrationsværktøjer. SharePoint Products and Technologies giver værdier, der kan ses med det samme, og udgør en tilgængelig, implementeringsvenlig og meget skalerbar platform til udvikling af udvidede programmer.

HOSTED SHAREPOINT HOSTING I 10 SERVER HOSTING CENTRE I DANMARK HOS DANMARKS MEST UDBREDTE LEVERANDØR MED VERINET OG VORE FORHANDLERE:         

Ring på telefon 32177777 for yderligere information om Verinet's SharePoint løsninger.

Kontakt Verinet på
32177777


SE WINDOWS 2003 SAMMENLIGNINGSSKEMA

Verinet Danmark - Premium Solution Provider 
Få en Microsoft certificeret medarbejder i nogle timer, en uge eller et par måneder.
Lej en IT Chef, Lej en programmør eller lej en installatør. Pris fra 795,-
Kontakt Verinet på 32177777