SERVER HOSTING CENTER NYT NR. 74

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

SERVER HOSTING TEKNOLOGIER, NYE REFERENCER OG NYE PRODUKTER

 

Danmarks 3. største bank indenfor kapitalforvaltning vælger Verinet Dedikeret Server Hosting med 99,999% oppetidsgaranti og IP redundans.

SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) Wealth Management indgår i SEB gruppen der har ca. 20.000 ansatte og er grundlagt i 1856 af familien Wallenberg.

Det er Danmarks 3. største bank indenfor kapitalforvaltning og er en Nordeuropæisk bankkoncern for ca. 400,000 virksomheder og institutioner samt ca. 5 millioner private brugere.

Løsningen som Verinet har leveret består af systemer til håndtering af aktiehandel, valutahandel og værdipapirer.

Verinet yder sikkerhed, support, installation og vedligehold af løsningerne og har installeret software og hardware med en sikker firewall platform mod internettet.

SEB er den anden svenske bank som har valgt Verinet som platform for IT Outsourcing.

Løsningen bygger på Verinet's IP2IP net hvor Verinet er Danmarks eneste leverandør af IP fra 9 forskellige udbydere til absolut redundans på IP nettet.

Dette betyder at hvis servere går ned skiftes automatisk til en anden udbyder af de 9 kendte danske udbydere uden at der sker driftstab af emails, www eller andre services.

Teknisk direktør Steen Clausen udtaler: Verinet siger velkommen til SEB som har set potentialet i udnyttelse af højeffektive colocation løsninger direkte på DIX. Når man som kunde tænker på placeringer af sine løsninger er DIX det mest oplagte fordi man dels får den billigste trafikpris og samtidigt den højeste ydeevne.

Dette er fordi DIX er hjertet af det danske Internet. Det er den kraftigste backbone og den hurtigste afvikling af services man kan få.

Se mere på
www.seb.dk

Mobile Server Hosting Platform for understøttelse af bl.a. Terminal Server,  Communication Server & PDA Smartphone mobiltelefoner

Verinet sælger ikke mobiltelefoner m.v. men understøtter disse på Unix, FreeBSD, Linux, Windows Server og Windows Mobile inkl. PDA smartphones som er baseret på Java standard eller Microsoft standard. Det er pt. NOKIA og HTC mobiltelefoner. Dette betyder man med ca. 7 MBIT kan tilgå, styre og overvåge servere, dels under SERVER CARE og direkte selv uden service abonnement.

En anden fordel er minisite udgaverne er Joomla, Drupal og TYPO3 hvor man med Verinet Enterprise DVD kan redigere direkte i flere CMS systemer. Dette har betydning for rejsende eller den travle der vil opdatere sit websted eller blog direkte fra tog eller sommerhuset.

Steen Clausen udtaler: Jeg er blevet daglig (afhængig) bruger af mobiltelefonerne HTC TOUCH PRO og TOUCH SHIFT - sidstnævnte med 7" skærn og Windows Vista. Og jeg har direkte understøttelse af både Windows 2008 server samt vore Linux servere. Sidder jeg f.eks. i et tog kan jeg både snakke med en kunde og opdatere denne server samtidigt.

Og kombinationen af min 20" HP Notebook og HTC Shift med 7" Vista Skærm og mobiltelefonen HTC Touch Pro virker også imponerende på kunderne når jeg demonstrerer direkte adgang til f.eks. Sharepoint, Exchange, Active Directory, Office m.v. og opdaterer kundens egne CRM data via alle 3 dele.

Vi har 4 forhandlere som er leverandør indenfor logging og disse benytter mobile enheder lige fra hjemmepleje til loggin rundt omkring i verden. Direkte fra mobiltelefoner til servere placeret i Verinet's forskellige netværk. Tiden er inde for mobile applikationer der giver mere frihed til brugere og administratorer af servere, CMS, ERP og CRM systemer m.v.

Foto: Herover HTC Touch Pro og HTC Shift med 7" skærm og Windows Vista Business. Fotos (C) Copyright by HTC.COM

Rigtige mænd vælger verdens mest anerkendte Remote Backup løsninger fra Nordens ældste Remote Backup Service

Remote Backup sikrer kontinuerlig Backup, virus kontrol, rootkit check og scanning efter skadelige script og software hele døgnet igennem.

Remote Backup kan også tage backup af alle virtualiseringsprogrammer såsom VMWAR, Citrix ZEN, VirtualIron, HyperV m.fl. og har den store fordel at backup hos Verinet hurtigt kan restores til en anden server.

Dermed er man sikret med Disaster Recovery hvor man hurtigt kan skifte server hvis trafikken bliver for høj eller man ønsker en nem måde at opgradere på, eller hvis uheldet er ude.

Verinet har pr. Sept. opdateret IBM Tivoli Storage Manager til også at kunne fungere med Express Backup af Microsoft Exchange Servere, Lotus og Linux/Unix servere.

Systemet er opdateret med MSSQL 2008 og Windows 2008 servere og har support for virtualiseringsmiljøer med direkte restore anywhere for bl.a. VMWARE, VirtualIron, Citrix Xen og mange flere.

Med REMOTE BACKUP kan du lave backup/restore hvor som helst og når som helst. Løsningen anvendes af ca. 10% af vore kunder og opfylder bl.a. forsikringsbestemmelser m.v.

Få derudover sikkerhed med virusscanning eller benyt servicen som en ubegrænset Internet Harddisk. 

Der er 256 Bit kryptering og dine data opbevares kan også komprimeres on-the-fly uden man bemærker det.

Der endvidere support for CISCO WAAS optimering der kan gøre backup indtil 5 gange hurtigere.

Med fuld support for lokale netværk, alle typer af servere, arbejdsstationer, notebooks og snart også mobile enheder findes der ikke noget alternativ i en pakke.

Se verinet.dk/INTERNET-BACKUP.htm


Verinet gør det 3 gange så godt med 3 af verdens største indenfor virus og spam beskyttelse

Verinet udvider sikkerheden
med 3 nye producenter
og helt unikke faciliteter:

Verinet er eneste danske leverandør som leverer dig scanning fra hele 3 leverandører nemlig Symantec, Trend og CA. Disse 3 er alle førende leverandører. Derfor er sikkerheden bedre hos Verinet. Har du MS Exchange server koster servicen kun 8.400,-/årligt. For enkelte domæner fra 49,- pr. måned.

Se Verinet TOTAL Protection

Linux Care giver sikkerhed for oppetid ved Server Hosting,
It-Outsourcing og Colocation.

SERVER HOSTING LINUX CARE 

Linux Care er et af Verinet's overvågningssystemer som kan overvåge hver enkelt program på en Linux eller Unix Server. Fordelen ved at overvåge direkte istedet for at gennemse logfiler er at man således har prefailure warnings og at man således kan minimere evt. nedetid.

Linux Care er ligesom Server Care den mest præcise måde til at håntere professionelle missionskritiske servermiljøer eller blot en enkelt server hvis man vil sikre maksimal oppetid og minimalt vedligehold. Linux Care laver også kontinuerlig sårbahedsscanning af alle filer, både for operativsystemsfiler, brugertilføjede filer og arkiver hvilket minimere muligheden for f.eks. rootkits, virus og skadelige scripts.

 

TNM Consult vælger Verinet Hosting med 99,999% oppetid og hjælper landbruget i hele verden


Dedikeret Server Hosting fra TNM Gruppen A/S

TNM Consult vælger Verinet Server Hosting med løsninger baseret på Windows 2008 og FreeBSD Unix løsninger.

Selve løsningerne drejer sig om markedsføring og IT driften af bl.a. Farmguard der beskytter landbrug´ssektoren rundt omkring i verden.

Løsningerne er meget innovative med bl.a. videoovervågning af produktionen, noget man ellers ikke ser

Flere og flere kører både Windows Servere og Unix eller Linux Servere på samme tid.

TNMCONSULT udtaler: Vi har valgt Verinet fordi....

Steen Clausen udtaler: TNMCONSULT er et godt eksempel på at Linux og Microsoft kan gå hånd i hånd og med den seneste Windows 2008 Server kan man afvikle næsten alle Open Source applikationer på Windows såsom PHP og MYSQL m.v. TNMCONSULT løsning Farmguard ser vi som et særdeles spændende og innovativt produkt.

Se mere på www.tnmconsult.dk


Joomla portaler med WEB3 faciliteter og Core Team medlemmer hos Verinet

Verinet leverer Joomla portaler og Webshops som har en høj kvalitet med både redundans, clustering, virtualisering og CMS-IN-A-BOX konceptet som Verinet er eneleverandør af i Danmark.

Verinet er leverandør af Joomla Enterprise løsninger men selv små forhandlere og virksomheder kan have gavn af løsningerne som rent prismæssigt ligger i den helt billige ende mht. til installation, support, undervisning og implementering.

Verinet har 4 Joomla udviklere som laver ændringer og tilpasser Plugins, Temaer og PHP programmering.

Verinet har sammenlagt i Danmark og udlandet samarbejdspartnere med 42 udviklere over hele verden for offshore outsourcing af udviklingsprojekter og programmeringsopgaver i f.eks. Letland, Ungarn og Ukraine.

Verinet hoster en lang række portaler, webshops, offentlige og private kunder og det er der mange gode grunde til.

For det første er beliggenheden DIREKTE PÅ DIX en kæmpefordel for de fleste virksomheder fordi du her har den billigste trafik og den hurtigste hastighed.

CMS-IN-A-BOX er også en stor fordel for dem som ønsker en køreklar løsning der indeholder de fleste faciliteter fra start af.

Nogle andre fordele kan f.eks. være DIREKTE adgang til:

 • Adgang til DIX Video Streaming & WEBTV

 • Adgang til DIX Videokonference, kundechat & E-Learning systemer

 • Adobe Flash Streaming Server

 • Adobe AIR & FLEX servermiljøer

 • DIX Fax, SMS & MMS Gateway
  ASTERIX & DIGIUM IP Telefoni integration

 • Adobe Flash, AIR & FLEX integration

 • Joomla DANSK hotline, task force og php udvikling

 • Verinet er MYSQL ENTERPRISE PARTNER

 • Joomla Clustering og Virtualisering

 • Alle faciliteter fra SEO CMS DVD'en

Alle forhandlere og kunder kan vælge frit imellem templates fra vore samarbejdspartnere Gavick.com, Templateplazza.com, Yootheme.com, YouJoomla, JoomlaJunkie, Shape5, BonusThemes og RocketTheme - spar op til 1.500,-

Specielt til Joomla har vi fået eneret på software og add-ons to Joomla samt Verinet baserer sin Joomla Ecommerce platform på bl.a. OSCommerce, Flipping Book, Joomla Social Media, Docman, Property Management, Zend, E-Learbing Suite.

Kontakt Verinet for nærmeste forhandler på 32177777.

SSL certifikater på bl.a. formularer er et krav i 2009 for danske og udenlandske certificeringer som kundevenlige sites

Hvis du vil sikre dine kunder og du ikke vil opleve at dine kunder undrer sig over dine servers manglende sikkerhed bør man i egen interesse enten få et gratis SSL certifikat fra Verinet som alle forhandlere kan få eller alternativt købe et grønt EV Certifikat der giver en helt grøn browserlinie.

Et af kundekravene og certificerings-kravene fra 2009 er nemlig at du har HTTPS på alle formularer hvor kunder skal aflevere data og at der samtidigt er en politik for anvendelsesvilkår af kundens data.

I praksis hjælper Verinet også med dette, idet det er tilladt for Verinet's forhandlere og benytte Verinet's Vilkår for anvendelse af bruger data ganske gratis.

Følgende kunder anvender i dag en sådan politik og tilhørende certifikat:

Microsoft
IBM
Tele2
ToysRus
CSC
Blockbuster
Novozymes
Novo
BMW
Novell

Sony
Accenture
Capgemini
HP
Shell
Parken/Lalandia
Røde Kors
Oracle
Fujitsu
Amnesty

10 sikkerhedsfordele fra Verinet:

1) SSL med højst sikkerhed i verden
2) Kun verdens største udbydere som f.eks. Verisign, Thawthe, Comodo, Geotrust og Globalsign.
3) De bedste referencer i DK og Worldwide
4)
GRATIS forsikring for indtil 2.5 millioner DKR. pr. certifikat
5) Verinet (Verinet's forhandlere) er Dansk Godkendelsescenter.
6)
GRATIS testcertifikat i 30-45 dage
7) 30 dages fuld
RETURRET
8) Stat/Kommune leverandør
9)
GRATIS certifikat, hackerproof og e-mail certifikat til alle forhandlere
10)
50% forhandlerrabat på USA prisen til alle forhandlere, 65% til
alle Microsoft Gold Partnere.

Verinet kan levere følgende:

- SSL Certifikater 128 BIT & 256 BIT
- EV Extended Green Bar Certifikater
- E-Mail Certifikater & Digital Signatur
- Exchange Server SSL Sikring
- Sikring af Adobe Software
- Mobile Certification & Trust Seals
- Wireless Network Certification
- Code Sign ID TRUST SSL Certifikat af objekter og software.
- TRUST Server ID & Logo
- CARD PAYMENT ID & Logo
- HACKERSAFE test & certificering
- INFORMATIONCARE Sikring af virksomhedens hemmelige og vitale dokumenter såsom kontrakter og udvikling.
- Godkendelser & Certificeringer direkte af Verinet af danske virksomheder mht. lovkrav og de krav som producenterne forlanger.

Læs om Server Hosting med Virtualisering i UP2DATE

Check seneste UP2DATE Server Hosting forhandlernyt med bl.a. virtualisering og Verinet's Level3 netværk, SSL Certifikater, og IBM Hosting tilbud fra 5.495,- m.v.

Verinet på LinkedIn og Facebook

DU kan også forbinde dig via Social Media til Verinet's direktør.

Connect til LINKEDIN her eller
Se Anbefalinger og Connect til FACEBOOK.

50% på mange rack servere og blade servere uden betingelser

Årets bedste tilbud er her nu. Der er tale om priser på over 50% af den danske engros pris. Check 50% priserne her

Hosting Center medarbejdere søges med 10.000,- i findeløn.

Verinet søger følgende til snarlig ansættelse:

● Windows Certified System Engineer
● 2 stk. Microsoft MCP'ere for hosting
● JBOSS System udvikler
● Ruby on Rails & PHP Freelance udvikler
● Linux Administrator & PHP udvikler.

Læs mere om Job her Finder du manden eller er du manden selv får du 10.000 i findeløn.

Læs om seneste Server Hosting kundecases

 


Dansk Håndbold Union vælger Verinet Dedikeret Server Hosting til bl.a. WEB TV, Community Building og VideoStreaming

Dansk Håndbold Union har fået lavet en ny WEB2 Quadcore server med bl.a. 15K diske direkte på DIX (Det danske Internet Knudepunkt) på DTU i Lyngby.

Løsningen driver en portal med bl.a. Flash Video Streaming og WebTV med fokus på både Damelandsholdet og Herrelandsholdet

Det nye skud på stammen er hopskud.dk

Der er Community Building med bl.a. WEBTV, Blogs og profiler af de danske håndbold idoler så alle kan følge sine idoler og lære mere om sporten som helhed.

Selve serverene er placeret på DIX for højeste hastighed, da der er videostreaming på serverne.

Efterhånden som både videostreaming, WEB3 faciliteter såsom direkte chat, videochat og videokonferencer vinder er selve backbone kapaciteten på din leverandør meget vigtig. Hos Verinet er denne 100GBIT.

Teknisk direktør Steen Clausen udtaler: Dansk Håndbold Union har med denne løsning taget skridtet ind i WEB2 alderen med dynamisk aktive WEBTV og Video Streaming kanaler.

Det er samtidigt et godt eksempel på hvordan man kan lave en løsning der kombinerer Video og faktuel information. TIl glæde for de mange fans som både Herre og Damelandsholdet har.


Se mere her

Vælg Verinet
- hvis du vil i bedre selskab

Med referencer såsom:

MICROSOFT, DSB, IDG, HP, TDC, CISCO, ERICSSON, SONY, DELL, FUJITSU, SIEMENS, NOKIA, HILTI, KØBENHAVNS UNIVERSITET, SUN, ORACLE, ADOBE, ORACLE, HITACHI, TOSHIBA, DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET

og mange flere er Infacta løsninger blandt markedets førende. F.eks. kan du direkte via Verinet's garanterede NOSPAM gateway udsende max. 100.000 e-mails pr. minut direkte fra DIX - det danske Internet knudepunkt på DTU i Lyngby.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til.

Der er bl.a. support for Viral Marketing, Direct Marketing (fra offentlige databaser) og Social Marketing fra f.eks. LinkedIn og Facebook samt de fleste kendte tjenester.

Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere.

Verinet tilbyder præcis tracking på respons = hvor mange gange dit nyhedsbrev bliver læst og du kan også lave SURVEYS og POLL altså spørgeskemaer og undersøgelser via WEB og nyhedsbreve, som ikke ende i spammappen. Det er ALTID vigtigt at få at vide hvilken RESPONS dine kampagner fra WEB og E-MAIL giver og dette er naturligvis muligt hos Verinet.

Kontakt Verinet for implementering af løsningen på dine servere.

Open Source udviklere og undervisere med min. 4 års erfaring søges. Findeløn 10.000,-Verinet er en af markeds stærkeste Open Source partnere og søger der ledere, toprådgivere og undervisere indenfor:

- Open Source JBOSS System udvikling
- Ruby on Rails & PHP Freelance udvikling
- Linux PHP & PostgreSQL & MySQL udvikler

Alle skal have certificering i SCRUM, Extreme programming og mindst 4 års erfaring.

Læs mere om Job her
Finder du manden eller er du manden selv får du 5.000 i findeløn.

Gratis SEO CMS med 1.000 af de bedste templates, webshop, videokonference, video & kundechat m.v.

MYSQL ENTERPRISE SERVER HOSTING CENTER

Verinet præsenterer en ny version af vor mest populære SEO CMS pakke med dobbelt så mange templates og faciliteter:

 • Joomla, Drupal, Typo3 SEO CMS version

 • Direkte Support for Linux og MYSQL som MYSQL Enterprise Partner

 • International Template Maker - for design af egne templates, webshop og portaler

 • Indtil 94 sprog inkl. Verinet Global Manager

 • Over 1.000 templates på CD+WEBDISK

 • VirtueMart Webshop med Epayment

 • MicroCommerce og osCommerce

 • Videokonference / Kundevideo
  Kundechat (Voice/Chat/Video)

 • Flipping Book Professional PDF Version

 • 200 $ Google Adwords rabatkupon

 • Gratis 128 Bit SSL certifikat

 • ABCDESIGNdd.DK Traffic Building, Pressemeddelelse og SEO-FOR-ADWORDS

 • Pris 0,- Verinet Partner Server Hosting

 • Pris for præinstalleret DVD 499,-

 • Pris for installation 2.999,-

 • Pris for CMS-IN-A-BOX 299,- pr. måned

 • Samlet pakkeværdi ved køb på nettet: 12.650,-

DEDIKERET SERVER HOSTING FOR LINUX & OPEN SOURCE

Med mere end 1.000 SEO CMS installationer har Verinet en ekspertise med udvikling af portaler specielt til markedsføring med førstepladser i Google.

Se mere på
CMS-IN-A-BOX eller på www.verinet.dk/cms.htm

Danmarks førende indenfor miljøvenlige grønne løsninger

SERVER HOSTING ECOGREEN

Så er Verinet efter 1½ års arbejde klar med EcoGreen hosting og IT certificering i Danmark.

Dette betyder levering af gratis dansk software til danske hjem og professionelle IT løsninger til gennemgribende certificering og besparelser på EL og IT udgifter.

Løsningen betyder besparelser på flere tusinde tons CO2 blot ved et meget lille antal forbrugere. Verinet deltager i målsætningen om reducering af 100 millioner tons CO2. Dette dokumenteres via forbrugt KW, udledt CO2 mængde og prisen herfor. Verinet er tilsluttet og samarbejder med andre miljømærker i Norden, Europa og USA.

En anden stor fordel er et online koordineret strømvalg hvor du kan vælge imellem konventionel strøm men også vandkraft, vindkraft og andre former for CO2 venlig strøm.

Verinet søger forhandlere til dette store program. Kontakt Jørgen Bo Henriksen for demo og deltag i den landsdækkende markedsføring med tv reklamer og med navn helt gratis med på hjemmesiden.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler: "Vi har med denne aftale sikret markedets førende koncept og eneste certificering Norden der sikrer at virksomheder kan spare millioner og private hjem kan spare tusinde kroner om året. Det er ret simpelt. Planen er at vi bliver en portal på Ecogreen.dk hvormed man kan shoppe ALT udstyr til at spare på sin strøm og dermed også mindske den skadelige udledning af CO2. Vi har fået en enorm varm modtagelse og vi søger flere forhandlere i hele Norden."

Læs mere her


Check seneste forhandlernyt med nye teknologier og specielt VDSL 100-50 mbit fra 599,- og IP2IP fiberpriser fra 495,-

Hosting med DELL POWEREDGE 

Læs seneste forhandlernyt med bl.a. Dell Certified Partner udnævnle, EcoGreen Miljøcertificering, Gratis VMWARE, IP2IP Worldwide Fiber, EqualLogic, 3PAR Management for Virtualisering, Antivirus med 99,9% beskyttelse, Gratis SSL Certifikater, HP SAN iSCI for Backup og Datastorage, 1,5 og 2.0 TB Harddiske er nu godkendt, Raid5 - er det sikkert?, Fiberpriser f.eks. 949,- for 10 MBIT, VDSL3 kun hos Verinet, Clustering, DIX Hosting, Windows 2008 til kun 1.995,- inkl. HyperV Virtualisering, Verinet E-Mail Servere m.v.

Se FORHANDLERNYT her 

Medieinformation 2009:
Udgiver og Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting, outsourcing og colocation.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
Antal læsere: 253.880 ved 2.5 læsere pr. brev
Verinet har Google PageRank 5-6 med 14.526 WEBTRENDS eksponeringer pr. måned.
Pris for annoncering 888x200: 29.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright ®™ 1992-2008 Verinet.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af www.abcdesign.dk

SERVER HOSTING

Læs mere om Verinet Hosting kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)

Hosting Center Nyt: Carlsberg A/S, CloudCenter, Newtec.com, TNM Gruppen, SkyBackup, SSL Certifikater, 7i1 Beskyttelse...
Hosting Center Nyt: SEB Bank A/S, Dansk Håndbold Union, iNordvativ/Shell A/S, TNM Consult, Joomla, Mobile Server Hosting...
Hosting Center Nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia...

Hosting Center Nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Hosting Center Nyt: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...
Hosting Center Nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
Hosting Center Nyt: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server...
Hosting Center Nyt: VMWARE, Level3, IBM, Supermicro, HP, Clustering & Virtualisering, VirtualIron, Remote Backup, SSL...

Ring 32177777
for nærmeste forhandler og tilbud og få 90 dages
gratis server hosting leje. Verinet sælger kun til forhandlere.