Serverhosting og outsourcing, OpenSource CMS og JBOSS/REDHAT

 

SERVER HOSTING CENTER FOR MICROSOFT OG LINUX OPEN SOURCE ER OUTSOURCING MED CERTIFICERET PERSONALE OG 100% OPPETIDSGARANTI

Verinet tilbyder server hosting i det meste af verden, hvor Verinet står garant for kvaliteten og oppetiden. Verinet tibyder internet opkobling, server hosting og co-location i over 50 lande. I disse lande udbyder Verinet 19" Rackhosting, Microsoft Hosting, Linux og Open Source hosting, virtualisering, IT Outsourcing og tele co-location.

Se Verinets Internationale Co-Location Server Hosting

Verinet tilbyder international hosting via de førende trafikknudepunkter i Verden. Ligesom vi i Danmark har DIX (Det danske Internet Knudepunkt) har man i hvert land et eller flere IX trafikknudepunkter. Fordelene ved at ligge på et trafikknudepunkt er mange:

 • Du ligger det mest centrale sted i hjertet af Internettet med størst sikkerhed

 • Du får de bedste trafikpriser med udgangspunkt i det pågældende land.

 • Du får den hurtigste service med laveste antal hop.
  Webhoteller og servere kører som udgangspunkt indtil 2.000 % hurtigere i svartider m.v.

 • Du kan transportere trafikken med Verinet's P2P teknologi.

 • Du kan benyttet Verinet's IICS - International Intelligent Country Switching som flytter besøgende på en server til den nærmeste server, hvorved du kan spare meget på trafik.

SERVER HOSTING OFFSHORE MED SERVER HOSTING CENTER I 39 LANDE FOR GLOBALISERING ELLER INTERNATIONAL ETABLERING OG MARKEDSFØRING

Verinet tilbyder avanceret server hosting i nogle af verdens største server hosting centre. Verinet har routere og rackskabe til rådighed der kan transportere trafik gratis på tværs af centrene og på tværs af landegrænser med Verinet's P2P net.

Fordelene ved offshore (udenlandsk) server hosting er mange.
Her er et par eksempler på fordele:

 • Billig server hosting - Server hosting på internationale IX trafikknudepunkter og metropoler er billigere end i Danmark.
 • Globalisering - man kan nemt etablere sig med Verinet's samarbejdspartner Metropol, som kan stifte selskaber i hele verden i tilknytning til server hosting centeret.
 • Skattefordel - mange virksomheder kan få fordel af lavere moms, skat eller nul skat ved international handel med varer i stater og lande hvor der ikke skal afregnes skat.
 • Worldpoint IP net der baserer sig på Point 2 Point eller en slags MPLS forbindelse på tvær af landegrænser. Dermed bliver trafikken gratis og der betales kun for leje af selve forbindelsen.

Fotokredit: Colocation overview from HE/Fremont, USA - Verinet Server Hosting Center.

FÅ SERVER HOSTING, IP TELEFONI OG INTERNET OPKOBLING I FØLGENDE BYER/LANDE:

Verinet kan leverer internetopkoblinger og server hosting i mere end 50 lande. Selve forbindelserne etableres til nærmeste IX opkoblingspunkt der er et server hosting center hvorved både opkoblingen bliver den hurtigste og trafikken bliver den laveste fordi konkurrencen er størst der hvor der er mange leverandører samlet.

Se herunder hvilke byer vi leverer server hosting i. Med vore internationale samarbejdspartnere indenfor server hosting kan vi også leverer opkoblinger til internet og IP telefoni selvom vi ikke er tilstede i byen eller landet. Tillige kan Verinet levere Satellit Internet, telefoni og TV over hele verden. Læs mere her.

Opkoblinger kan variere i priser og teknologi, da vi understøtter ADSL, VDSL, GHDSL, MPLS, P2P, P2MP, FIBER, WIMAX, SATELLIT og i visse tilfælde RADIOCHAIN.

100% oppetidsgaranti, 24 timer i døgnet med certificeret personale OG DØGNOVERVÅGNING


Verinet tilbyder indtil 100% oppetidsgaranti på hvert server hosting center og alle server hosting centre har som minimum ABC strøm og ofte 2 x redundant bystrøm (AABC), batteripark og Diesel nødstrøm dubleret med f.eks. 2 x 12 cylindret nødstrømsanlæg.

Derudover er der minimum 2 trafik providere (oftest 3), således at hvis en udbyder er nede skiftes der automatisk til den anden da begge indgår i samme hoved router og det sker uden forsinkelse eller nedbrud af nogen art.

Selve server hosting centeret er udvalgt efter Klasse 5 normer hvor bygninger bl.a. er sikret med jordskælvssikring og har den højeste eller næsthøjeste klassifikation på datasikkerhed.

Verinet har kun aftaler med førende server hosting centre som har drevet i mindst 8 år.

Verinet kan levere en 99,999% oppetidsgaranti med faciliteter såsom QoS (Quality of Service).
Verinet tilbyder også missionskritisk drift med 100% oppetid med dobbeltredundant clustering og dobbelt redundant backbone som eneste udbyder (Kræver samtidigt tegning af SLA/QOS kontrakt)

Verinet kan tilbyde de førende metropoler med højeste hastighed, markedets bedste datasikkerhed med flest faciliteter til laveste pris.
I Danmark er Verinet den største server hosting leverandør med 10 sikrede server hosting centre i Danmark hvilket sikrer at Verinet har de mest driftssikre og fordelagtige produkter. En af årsagerne er, at Verinet har en erfaring der rækker tilbage til 1992 hvor de første servere blev sat op. Verinet Danmark tilbyder Server Hosting i følgende danske byer:

KØBENHAVN LYNGBY ØSTERBRO HERLEV BALLERUP EJBY TÅSTRUP ODENSE ÅRHUS og ÅLBORG.

SERVER-HOSTING, CO-LOCATION OG OUTSOURCING GIVER MANGE FORDELE FOR INTERNETUDBYDERE OG VIRKSOMHEDER SOM VIL EKSPANDERE

Alle internationale server hosting centre er sikret i minimum klasse og de fleste har jordskælvssikring og egen forsyningsnet for korrekt og stabil strøm. Hvert eneste hosting center opfylder certificeringer og krav fra producenter og forsikringsselskaber m.v. 

I alle hosting centre gælder det, at du kan få valgfri tilslutning af:

 • Fiber, 1 GBIT eller 100MBIT pr. sekund (fuld up+download på samme tid) direkte til IX

 • Eget VLAN for gratis serverbackup m.v.

 • Hardware support fra IBM, HP, DELL og SUPERMICRO for installationer, opdateringer og tilretninger.

 • Hardware service kontrakter understøttes af IBM, HP, DELL og Supermicro for onsite support

 • Lokal Installation, service og support 24 timer i døgnet.

 • Firewall sikring (tilkøb)

I de seneste år peger analytikere bl.a. Gartner Group på at Server hosting, outsourcing og co-location er den mindst krævende investering. Samtidigt kan man høste mange fordele i form af bedre sikring af sin drift. Mange peger på at det at Internettet er særdeles forretningskritisk og at mange virksomheder er afhængig af at være oppe på flere områder:

 • Sikring af flow i e-mail servere med antispam, antivirus, antiphising, script og hackingkontrol m.v,

 • Hastighed på e-mail således der er en garanti på at e-mail som afsendes max rammer det lokale lands IX knudepunkt højst 2 sekunder efter afsendelse.

 • Sikring af forretningskritiske applikationer for virksomhedens kunder, herunder web site, servere, ordremoduler, forhandlerområder m.v. Med disse 3 sikringer i IT driften og tillige sikring med DR og COOP er virksomheden godt beskyttet og rustet til væKst.

 • DISASTER RECOVER og CONTINUITY OF OPERATIONS certificeringen sikrer at din virksomhed altid er i front med sikring af virksomheden. Disse 2 certificeringer blev i 2006 indført af Verinet efter aftale med 2 førende statsautoriserede revisionsfirmaer.

Server hosting og outsourcing er en god løsning for de fleste virksomheder, offentlig administration og foreninger m.v. fordi der potentielt opnås store besparelser. Men samtidigt opnås en ubestridelig betydelig højere driftsikkerhed bl.a. med COOP og DR certificering.

Med Verinet får du tilgang til certificeret ekspertise indenfor serverhosting, globalisering, rådgivning og forretningsudvikling igennem Verinet's partnernet der består af 1.200 forhandlere, reklamebureauer, udviklere, web hotel-, cms- og server hosting udbydere.

Verinet har en af markedets bedste referencelister bestående af lokale danske kommuner, stat og de største virksomheder samt nogle af verdens mest kendte internationale koncerner.

Server hosting engros til udbydere, forhandlere, reklamebureauer og udviklere

Som internet udbyder ISP, forhandler eller reklame bureau kan det være vigtigt at kunne tilbyde landsdækkende og internationalt dækkende server hosting eller web services. Verinet tilbyder En gros Serverhosting, Outsourcing, Co-Location og Equipment Housing med dedikeret server hosting for internetudbydere, teleselskaber og serviceudbydere som grossist. Dette sker både nationalt og internationalt på de mest kendte metropoler. Derfor er Verinet den førende partner - der kan alle disse fordele, samtidigt med at være certificeret Microsoft og Premium Solution Provider. En sjælden kombination.

hvis du ufylder partner formularen kan du få svar i løbet af 2 hvcerdage vedrøende forhandler oprettelsen. Der er ingen omkostninger eller krav fornundet hermed. Efter godkendelsen kan du forhandle hele Verinets program af produkter til forhandlere, det offentlige, udviklere og reklamebureauer.

F.eks. koster domæner pr. år kun 9,- pr. år for .DK samt 3 dollars for .eu, .com, .net, .info .biz, .us, .mobi, de m.v. Der er fri navneservices og kontrolpanel for styring af sine domæner.

Serverhosting af 19" Rack-Hosting fra HP, IBM, Dell, Intel, Fujitsu-Siemens, Supermicro og Sun

Verinet har igennem 10 år tilbudt servere og server hosting til engrospriser I dag kan du få både landsdækkende og internationalt dækkende server hosting til engrospriser med onsite service fra verdens mest kendte hardware leverandører, hvilket ellers ikke normalt dækkes af service ordninger.

Verinet er aut. leverandør af HP, IBM, Dell, Intell, Fujitsu-Siemens, Supermicro og sun.

Derfor er Verinet billigst. Se dagens oversigt og 19" rack-server tilbud.
Med engrospriser til f.eks. 3.995,- for en HP rackserver med 160 GB HD + 1 GB ram er vi førende på pris - eller hvad med en QUADCORE HP Server til kun 7.995,- med 1 GB Ram og 250 GB Harddisk. Priserne er under dansk eller europæisk engrospris.

Verinet af afsnit med dedikeret HP Server Hosting,. IBM Server Hosting og Dell Server Hosting. Det betyder du får f.eks. HP kabinetter, swicthe, servere og backup i et og samme rackskab.

Naturligvis kan man godt få HP servere med andre switche og firewall's - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt Verinet's salgsafdeling på 32177777 lokal 282 att. Steen Clausen.

Microsoft Hosting Partner, MCSE og Microsoft SPLA og Dynamics løsninger

Verinet er Microsoft Partner og tilbyder Microsoft's brede program af software og licenser til serverhosting og outsourcing. Programmet omfatter hosting af en lang række Microsoft teknologer herunder Office, Windows Server, Small Business Server, Exchange, ASP.NET, Virtual Server, Sharepoint Portal, Biztalk, Commerce, CMS, Dynamics og meget mere. Verinet tilbyder disse til en månedlig pris inkl. opdateringer i stedet for store startinvesteringer. Ovenikøbet kan virksomheder spare mange penge på konventionelle licensaftaler såsom MOL, OEM og SPLA.

Verinet tilbyder også 3 Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) og 2 MCP'ere hvor du kan købe assistance til support, undervisning, supervision og programmering samt udviklingsprojekter. En anden gren på Verinet's produktproteføle er analyser og rådgivning, lej en IT chef, installation og drift i den daglige drift eller når behovet opstår. Pris fra kun 495,- pr. time.

Verinet er Microsoft partner og flere af vore partnere og forhandlere er Microsoft Gold Partner.

Indenfor Miccrosoft CMS løsninger er Verinet markedsledende med det største antal CMS systemer baseret på Microsoft platform. Systemer er bla. Microsoft CMS, DotNetNuke og Microsoft Sharepoint platformen.

Linux og Open Source Solution Provider giver bedre support og udnyttelse af de mange muligheder indenfor Open Source.

Verinet er leverandør af ca. 35 producenter inden for Open Source. De største er bl.a. Redhat, Novell, MySQL, Open Office og Plesk. Med disse faciliteter kan vi tilbyde det største program indenfor Open Source og Linux. Både indenfor Open Source og såkaldt Paid Open Source. Læs mere om Verinet Linux og Verinet Open Source Solution Provider

Driftsikkerhed, stabilitet, tryghed og højeste hastighed sikrer markant bedre faciliteter end konkurrenterne

Verinet tilbyder en sikker redundant opkobling til det danske og internationale knudepunkter. Redundans har den fordel, at alt tilsluttet udstyr, servere, disksystemer og routere/firewalls m.v. som minimum er dubleret med mindst 2 enheder. Dette betyder maksimal sikker og tryghed indenfor server hosting og IT outsourcing.

Redundans kan også udvides til at omfatte strøm med 2 selstændige bystrøms-linier som foruden de obligatoriske ups, køling, sniffing og dieselgeneratorer giver ubestridelige driftsikkerhed.

Udover dublering kan man sikrer sig med f.eks. virtualisering og clustering. Det har den fordel at flere servere kan arbejde sammen om en eller flere services såsom mailserver, webserver, ftp og Exchange hosting. yderligere kan man fordele flere services på flere servere i flere forskellige lande - alt hos Verinet.

Med Internet Backup som er Danmarks ældste Remote Backup system får du yderligere fordele i form af backup og Disaster Recovery med COOP (Continuity on Productioon) certificering.

Få egne lokaler til server hosting og IT outsourcing hos Verinet i Danmark eller i udlandet

Med egne serverskabe eller lokaler kan man  få fra 5 M2 op til 1.000 M2 egne lokaler for server hosting, stort set i de fleste lande. Dette betyder man kan få sit eget IT center med eller uden IT outsourcing aftaler for service, vedligehold og udvidelser m.v.

Derudover kan Verinet leverer en flatrate forbindelse direkte imellem Jeres virksomhedsadresser og server hosting centeret. Priser herfor er fra 995,- for en 2MBIT synkron fiber forbindelse.

Kontakt salgsafdelingen på 32177777 lokal 240 for yderigere information.

Serverhosting med tryghed, stabilitet og konkurrence fordele giver Verinet de bedste kort på hånden.

Verinet er en af de få leverandører i Europa som kan tilbyde International Server Hosting. Sammen med Business Building kan virksomheder. offentlige service enheder og portaler henvende sig til et lokalt publikum, i hvert enkelt land. Dette kan kun lade sig gøre på grund af Verinet's engagement i ABCDESIGN's oprindelige Business Building projekt som i dag er markedets mest solgte indenfor online markedsføring og søgemaskineoptimering til lokale markeder. Læs mere om Business Building fra forsiden.

Se vor referenceliste og du vil se, at Verinet har både de bedste danske referencer og de bedste internationale referencer.

Kontakt salgsafdelingen på 32177777 og få et specificeret tilbud med for alle behov.

Verinet har support for følgende software / teknologier:

 • hosted-exchange-server-2007-for-serverhosting.jpgALLE MICROSOFT Hosted Server & Microsoft SPLA teknologier samt alle software såsom:
  Microsoft Antigen,
  Applicatiuon Center, BizzTalk Center, Commerce Server, Content Management Server, Exchange Server, Forefront produkterne, Host Integration Server, Identity Server, ISA Server, Live Communication Server, Project Server, Sharepoint Portal Server, Speech Server,. SQL Server, Systems Center, Virtual Server,  Windows 2003 Server, Windows 2003 Small Business Server m.fl.

 • ALLE MICROSOFT/NOVELL/ZEND PRODUKTER
  herunder bl.a. PHP og SUSE samt administrative løsninger

 • ALLE 150 LINUX / UNIX standarder og generelle hardwareproducenter for REDHAT, NOVELL/SUSE, DEBIAN,  CENTOS, FEDORA, GENTOO, UBUNTU, KNOPPIX, FREEBSD, MANDRAKE OG MANDRIVA M.FL.

 • ALLE OPEN SOURCE standarder f.eks. JAVA/J2EE/TOMCAT teknologierne fra JBOSS/REDHAT/IBM/SUN m.fl. Alle CMS OPEN SOURCE standarder, ALLE VideoStreaming standarder. Verinet tilbyder Outsouring og udvikling af løsninger baseret på CMS, OpenDocument, XML/OPENXML, JAVA, JSP, TOMCAT, Servlet og meget mere.

 • ALLE VIRTUALISERINGSSYSTEMER fra bl.a. VMWARE, Microsoft og XEN for ægte virtualisering på rackservere i hostede miljøer med indtil 100% oppetid.
  ALLE WEB2 + WEB3 faciliteter såsom VIDEOTALK direkte på dine hjemmeside så du kan tale med og ikke mindst se kunderne, Wikie

 • ALLE ADOBE/MACROMEDIA serverteknologier herunder: Adobe Acrobat, Adobe Lifecycle (J2EE), Adobe Document Server, SQL/XML/JDBC/ODBC produkter, Elements Server, Coldfusion, Flash Remoting, Flash Communication Server, JRUN4, Macromedia Central, FlashPaper2, Flex, Breeze, Contribute samt Graphics Server.

 • ALLE WEB2 STANDARDER herunder TV/Video, interaktivitet, blogs, wikis og meget mere

 • ALLE TERMINAL SERVICES, TYNDE KLIENTER, VPN KLIENTER incl.  CITRIX, MICROSOFT, WMWARE, CISCO M.V.

 • ALLE VIDEOSTREAMING TEKNOLOGIER herunder DIVX, MPG, WMA, AVI, Flash, Director, Quicktime, Unicast, Helix, Openstream, ETV, Macromedia, Microsoft, Sun, IBM m.fl.

 • ALLE MAC OS X 19" SERVER HOSTING incl. hardware og software fra Apple og dennes partnere.

 • DE FLESTE SERVER HOSTING PLATFORMS TEKNOLOGIER fra Microsoft, Redhat, JBOSS, Novell, Sun JAVA, JAVA SDK, XML, SQL, SAP, Adobe, Acrobat, JSP, PHP, ASP2, .NET, Visual Studio samt Gateways til kreditkort, fax, e-mail og ip telefoni m.v.

 • Verdens mest udbredte CMS systemer fra de førende Content Management System leverandører herunder bl.a. OpenCMS, Typo3, EzPublish, JBOSS, Alfresco, osCommerce, DotnetNuke, Plone, Samba, Mambo, Joomla, Magnolia, Umbraco, Xoops og mange flere både som Open Source og licensbaseret.

Med de bedste hilsener fra
Verinet Danmark
Frederiksgade 7-9
1265 København K.
Telefon 32177777

 

OFFSHORE SERVER-HOSTING OG OUTSOURCING PRISER:

 

PRISLISTE SERVER-HOSTING, COLOCATION, MICROSOFT HOSTING, LINUX HOSTING, CMS HOSTING M.V.

Sted: Unit leje incl. 19" Rackskab/strøm m.v.: Rackskab/Footprint
19" RackSkabe:

Hosting dybde:
90-160cm
bredde:
60cm
højde:
max 300cm
1
unit
2
unitS


4
unitS
8
unitS
16
unitS
32
unitS
100
unitS
Rack
Skabe

19"
FOOTPRINT
Max. 300cm
Højde og 90x60
DANMARK, COPENHAGEN fra: Router 250 450

600

995

1.400 2.500 2.500
GØTEBORG, SWEDEN, FLATRATE N/A 380 650

880

1.500

2.500 N/A 6.500
MALMØ, SWEDEN N/A N/A 1.000

1.900

3.500

6.400 13.500 10.500
STOCKHOLM, SWEDEN Router 400 800

1.500

2.800

5.200 N/A 12.000
KISTA, SWEDEN N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
HELSINKI, FINLAND 225 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.595
OSLO, NORWAY Router 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.595
SCT. PETERSBURG, RUSSIA 225 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.595
MOSCOW, RUSSIA N/A N/A 990

N/A

2.000

2.700 N/A 6.000
WARHAVA, POLAND N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 7.000
HAMBURG, GERMANY Router 250 450

600

995

1.400 N/A 5.000
HANNOVER, GERMANY N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 8.500
BERLIN, GERMANY N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 7.500
FRANKFURT, GERMANY Router 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 4.900
ZAVENTEM, BELGIUM 310 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 4.900
SCHIPOL, HOLLAND 325 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
BIRMINGHAM, ENGLAND N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 3.995
LONDON, ENGLAND 225 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
DUBLIN, IRELAND N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 3.995
PARIS, FRANCE N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
MADRID, SPAN N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 3.995,-
MALAGA, SPAIN N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 3.995
ATHEN, GREECE Router 250 450

600

995

1.400 N/A 4.559
MILANO, ITALY N/A 250 450

600

995

1.400 N/A 4.295
ROME, ITALY 225 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
INSTANBUL, TURKEY Router 250 450

600

995

1.400 N/A 3.500
ANKARA, TURKEY 225 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.595
GLATBRUGG, SWITZERLAND 299 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 8.000
BERN, SWITZERLAND 225 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.595
VIENNA, AUSTRIA N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A N/A
NEW YORK, USA Router 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.595
DENVER, USA Router 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 3.999
DELAWARE, USA Router 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 5.500
NEVADA, USA Router 450 990

1.400

2.000

2.700 N/A 6.500
SAN FRANSISCO, USA Router 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 4.900
CHIGAGO, USA Router 1.000

1.500

2.000

3.000 5.000 7.000 6.450
HOUSTON, USA N/A 310

599

1.000

1.900 3.500 5.000 3.985
PHOENIX, USA 450 310

599

1.000

1.900 3.500 5.000 3.985
PHILADELPHIA, USA 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 5.999
SAN ANTONIO, USA 225 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
SAN DIEGO, USA Router N/A 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
DALLAS, USA 190 370

655

1.120

1.999 3.500 N/A 2.950
SAN JOSE, USA 333 610

1.140

2.020

3.704 4.710 N/A 4.190
DETROIT, USA 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 6.595
DENVER, USA 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 5.000
FREMONT, USA 350 800

1.300

1800

3.000 4.500 N/A 4.000
ONTARIO, CANADA 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 4.870
TOKYO, JAPAN 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A N/A
SINGAPORE, SINGAPORE 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 4.500
HONG KONG, CHINA N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.595
TAIWAN, CHINA 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 4.390
SHANGHAI,.CHINA N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A
BEIJING, CHINA N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A
XIAMEN, CHINA N/A 400 700

1.200

1.900

3.300 6.000 5.055
BANGKOK, THAILAND (011007) 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 4.400
SEOUL, KOREA N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 5.995
MOMBAI, INDIA 399 780

1.430

2.670

2.700 5.120 N/A 4.621
DELHI, INDIA N/A 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 6.230
BANGALORE, INDIA N/A 250 450

800

1.400

2.350 3.999 3.495
SYDNEY, AUSTRALIA 450 990

1.400

2.000

2.700 5.500 N/A 5.210
DAKAR, SENEGAL 599 1.050 1.700 3.000 5.000 9.000 N/A 12.100

NYHED: RIYAD, SAUDI ARABIEN

510 1.000

2.000

4.000

8.000 18.500 N/A 16.580
Øvrige Serverhosting oplysninger:
- Oppetidsgaranti på 99,99% for egne leverancer. Tillæg for 99,999% QOS (Quality of Service) Med dobbelt redundant clustering tilbydes 100% oppetid.
- Prisen er inkl. opstartshjælp/domæne redelegering/skabe/plads/strøm/køling/sniffer m.v.
-
Priser er inkl. frit VLAN og 100% fri trafik mellem alle servere
- Priser er ex. oprettelsespris samt evt. etableringsomkostning til switch, firewall eller lysleder
- Vi kan som en service medfinansiere etablerings- og serviceudgifter over det første år.

- Indholdet af skab kan vælges selv. Du kan have så mange servere/udstyr, som fysisk muligt.
- Visse steder er
2U er betinget af 2 enheders samlede længde på max. (110) 90x60 cm. i alt. (indgang fra 2 sider) som kan benyttes til så mange enheder man ønsker, men for disse skal 19" servere være mindre end 45-60 cm i fuld længde for dobbeltudnyttelse
- Vi kan leverer bure, aflukket areal m/u tag/vægge med betaling på M2 priser efter tilbud.
- Vise steder tillægges strøm ca. 10 øre-1 kr pr. KW. hvilket betyder at en standard enhed forbruger strøm for ca. fra 8 kr. pr. måned.

SERVER HOSTING PRIS LISTE:

SERVER HOSTING IX trafikabonnement:
(Flere rackservere eller udstyr i forsk. hosting centre deler 1 abonnement)

Beskrivelse: Pris/mnd
Server-hosting abonnement incl. 30 GB National/International trafik  (kun for DIX) 995,-
Server-hosting abonnement Trafik 30 GB National/International trafik 596,-
National trafik: (Danmark + en del af Skandinavien, Nordtyskland m.v.)
Server-hosting national trafik  GB i kontrakt pr. GB fra 0.07,-
Server-hosting national trafik  pr. GB Outsourcing 0.90,-

Server-hosting national trafik  2.600 GB

2.295,-
Server-hosting national trafik  33.333 GB fra 9.995,-
Europa trafik: (17 lande)
Server-hosting Europa trafikpakke pr. GB i kontrakt fra 0.82,-
Ekstra International trafik:  (Resten af verden)
Server-hosting INTERNATIONAL  GB i kontrakt fra 0.75,-
Server-hosting Trafik pr. Gigabyte m. kontrakt fra 3,75,-
Server-hosting IX Trafik med 160GB National + International tillæg 1.995,-

SERVER-HOSTING CENTER ASP & WEB SERVICE:

19" RACK Server Hosting og OutSourcing Serviceydelser:

Beskrivelse: Pris pr. måned
Opstartshjælp til montering af DNS og dine servere m.v. 0,-
VideoStreaming eller Audiostreaming opsætning 650,-
VideoStreaming 30 GB Trafik National 100,-
VideoStreaming 30 GB Trafik International 500,-
IP BACKUP Ubegrænset 10 GB 195,-
IP BACKUP ud af huset til optimalt sikrede faciliteter kræver d.o. 1.995,-
IP TELEBACKUP Standard pr. GB 59,-
RAID Servere 19" 1U-5U med kapacitet 320 MB til 14 Terabytes fra 300,-
Statistik pr. IP adresse for f.eks. afregning/fakturering af dine kunder 400,-
Statistik pr. IP incl. netværksovervågning/trafikalarm fra 100,-
Webtrends statistik pr. logfil 100,-
SMS alarmsystem på smtp, http, pingstat m.v. 495,-
Specialovervågning/pleje af servere efter aftale efter aftale
Firewall Personal Acces til server pr. 10 brugere/linier 150,-
Firewall Personal Acces til server pr. ekstra 10 brugere/linier 100,-
Firewall løsning efter aftale efter aftale
SSL Servercertifikat bl.a. for PBS m.v. 250,-
Routerfiltrering efter aftale/specifikation fra 400,-
Serverinstallation af f.eks. linux, unix, win2000 m.v. fra 1.000,-
Antivirus abonnement pr. POP og/eller SMTP 100,-
EPAYMENT betalingsgateway Dankort+Visa+Master via PBS pr. måned 200,-
EPAYMENT betalingsgateway AMEX samt 14 andre kort pr. måned 200,-
WEBMAIL modul m. kalender mange sprog incl. Dansk fra 100,-
ESHOP modul for f.eks. MYSQL pr. måned 200,-
Microsoft Ecommerce løsning efter aftale fra 300,-
Oracle 9i databasehosting efter aftale fra 300,-
Microsoft SQL Server hosting efter aftale fra 300,-
E-Learning School system efter aftale 2.500,-
Mediastream Mediastreaming serverløsninger på add-on basis fra 500,-
Roundtable ASP løsning med kalender, projektstyr, icq m.v. fra 100,-
Navision og Concorde løsning m.fl. - priser efter behov. fra 500,-
UCE/SPAM filter pr. domæne 100,-
Content Firewall Proxyserver som 19" Linuxserver 900,-
Content UCE/SPAM regelbaseret m. realdns, intelligens m.v. 325,-
GLMAIL eller NAIL Office 300,-
GLMAIL eller NAIL Business 800,-
Preimum GLMAIL eller NAIL Enterprise 1.000 emailkonti m.v. 1.900,-
GLMAIL eller NAIL Enterprise 5.000 emailkonti m.v. 2.400,-
ELIST bulk email, sender på 1.000 smtp kanaler 0.1,-
Listserver Start "Editors Choice" faciliteter til Community Building 200,-

SERVER-HOSTING & OUTSOURCING SERVICE:

Serviceaftaler for ServerHosting m.v. samt timebetaling:

Beskrivelse: Pris pr. måned
Beredskab Serviceaftale. Service aftaler er et uundværligt værktøj til sikkerhed i driften og at få f.eks. genstart af servere, backup, installation, opdatering og patching af software, harddiskskift m.v. Med en serviceaftale har du adgang til at købe service 24 timer i døgnet året rundt - selv nytårs+juleaften. Uden IT-Beredskab skal teknikertimer tillægges 50%.

Alle hverdage i tidsrummet 09:00-16:30

350,-
Alle hverdage i tidsrummet 16:30-09:00 1.995,-
Alle dage - hele året 24x7x365 3.695,-
Server hosting, Outsourcing og Co-location SERVERCARE abonnement.
Med et SERVERCARE 24x7x365 pr. måned abonnement overvågner Verinet server og software bl.a. opdateringer, patching og vedligehold. Uden SERVERCARE skal time priser tillægges + 50% Vi understøtter Windows & Linux Server, Terminal Server, Citrix, Virtualisering (VMWARE/Microsoft/Xen) VPN, SSH, SQL Server, Streaming, CMS systemer m.v.
1.995,-
Server-hosting Support Abonnement - telefonsupport 50 klip á 20 minutter * 10.000,-
Server-hosting Support Abonnement - telefonsupport 10 klip á 20 minutter * 2.500,-
Server-hosting Support Abonnement - pris pr. klip uden klippekort 15 minutter * 385,-
Server-hosting Tekniker timebetaling kl. 09:00 til 16:00 på hverdage * 920,-
Server-hosting Tekniker timebetaling kl. 16:00-09:00 på hverdage * 1.220,-
Server-hosting Tekniker timebetaling weekend og helligdage * 1.920,-
Microsoft MSCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) pr. time * 995,-
Microsoft MSCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) pr. 5 timer (795,-) * 3.975,-
Microsoft MSCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) pr. 10 timer (695,-) * 6.950,-
Server-hosting EQUIPMENT HOUSING installation af Windows, Linux, Unix og MAC m.v. * 3.450,-
Server-hosting EQUIPMENT HOUSING Security Guard (TuneUp af Windows+Linux)
Med denne sikkerhedsopdatering lukker vi alle unødige porte og installerer en egentlig firewall software og foretager kontrol af log-filer m.v. i en uge.
* 2.225,-
De med * mærkede priser er ENGANGSPRISER før evt. rabat.

FLATRATE SERVER-HOSTING OG COLOCATION:

Flatrate ServerHosting og Co-Location med fri International+national trafik
Varenr.:

100% Fri Flatrate Båndbredde:

Pris:

PDIXF2 2 MBIT Synkront Flatrate Internet Ring
32177777
for priser
og tilbud
PDIXF4 4 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF6 6 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF8 8 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF10 10 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF20 20 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF45 45 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF100 100 MBIT Synkront Flatrate Internet
PDIXF1000 1 GBIT Synkront Flatrate Internet

SE SERVERHOSTING OG IT-OUTSOURCING PRISLISTE (PDF 105 KB)

BESTIL ELLER FÅ TILBUD PÅ 5 STJERNET
SERVER-HOSTING / CO-LOCATION / IT-OUTSOURCING
RING GERNE
32177777
FOR MERE INFORMATION
SERVERHOSTING™ SERVER HOSTING™ OUTSOURCING CMS OPENSOURCE

ORDRE TYPE:*  *=felter som skal udfyldes
HOSTING STED:* SE KORT OVER SERVER HOSTING
ANTAL UNITS:* Den plads du skal bruge i units - husk du kan dobbeltudnytte pladsen.
INSTALLATION: (Skriv DAGMÅNEDÅR f.eks. 150406)
NAVN:*
FIRMANAVN:
ADRESSE:* AFD:
POSTNR.:* BY:
TELEFON:* FAX
EVT. CVR NUMMER:
E-MAIL ADRESSE:* (BEKRÆFTELSE SENDES TIL DENNE)
Skriv domænenavne herunder MED komma som mellemrum f.eks: Domæne1.dk, Domæne2.com, Domæne3.net
JEG FLYTTER FØLGENDE DOMÆNENAVNE:
(adskilt med mellemrum)
JEG NYOPRETTER FØLGENDE DOMÆNENAVNE:
(adskilt med mellemrum)

Herunder kan du stille spørgsmål, få yderligere priser/tilbud, skrive ros/ris m.v.
Vælg...........: eller

Alle priser er ex. moms. Forbehold for ændringer.
Vore almindelige
salgs- og leveringsbetingelser accepteres ved bestilling Copyright 1992-2010 by Verinet.

 

Ring og bestil i dag på 32177777 lokal 240 - HUSK 90 DAGES GRATIS HOSTING

Serverhosting tilbud med 90 dages gratis leje 


Gælder kun DANMARK !

Indtil 01-09-2007 kan du gøre en ekstraordinær god handel. Få 90 dage gratis leje for DIXEN i Lyngby helt gratis!
uanset om du skal bruge 10 U eller 10 Rackskabe.

Og som referencekunde kan du enten få en 19" HP Quadcore server med 1 GB ram og 80 GB Harddisk eller
17" HP Multimedia Notebook til 120 GB harddisk, 1GB ram, 17" skærm og DualCore processor.
Ring til Verinet på 32177777 og hør mere.

NÆRMESTE FORHANDLER OPLYSES PÅ TELEFON 32177777
For 3 måneders gratis serverhosting er husleje gratis men der betales for trafik.
Priser er ex. moms og evt. oprettelse, installation + fragt m.v. Servere kan lejes fra 99,- pr. måned.
For rentefri teknologi leje/leasing tillægges oprettelsesgebyr på 550,- og tegnes kun for 2-5 år ad gangen.
Kontrakter tegnes for 1 år ad gangen og kan opsiges med 3 mndr. varsel inden udløbet af perioden.
Der betales for 1 år ad gangen eller med tillæg halvårligt eller pr. kvartal.
Vore almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende.
Forbehold for ændringer. ©® Copyright 1992-2010 Verinet Danmark
Fotokredit: ABCDEsign, Templatestorage og Anders Jensen.