KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

SERVER CARE FOR SERVERHOSTING BASERET
PÅ IBM, HP, DELL, SUN OG SUPERMICRO SAMT KENDTE MICROSOFT, LINUX OG OPEN SOURCE SYSTEMER

Velkommen til abonnementsvilkår for SERVER CARE og IT BEREDSKAB rev. 1.2 af 01.05.2006 - Disse vilkår er gældende sammen med prislisten for Verinet ydelser. Disse vilkår er kun gældende såfremt der er tegnet et abonnement på SERVER CARE og IT Beredskab. © Copyright 1992-2006 by Verinet Hosting. Forbehold for ændringer uden varsel. Al information vedrørende priser, specifikationer, tilgængelighed, fragt, betalinger og konfiguration kan ændres uden forudgående varsel. Tilbud på hjemmesiden er ikke bindende. Verinet Hosting er ikke ansvarlig for skrivefejl eller fejl på billeder.

SERVER CARE FOR MISSIONSKRITISK SERVER HOSTING

Med et SERVER CARE abonnement overvågner Verinet server(e) og software og foretager de fornødne bl.a. opdateringer, patching og vedligehold af software og hardware.

Med et SERVER CARE abonnement overlader kunden den daglige drift af et IT system eller en server til Verinet. Verinet's personale har mange års ekspertise med installation, drift og overvågning af servere og du får således 15 års erfaring i hver eneste løsning.

Verinet foretager efter vurdering de fornødne forbedringer, opdateringer og justeringer der skal til således at den software der er installeret på serveren, kan bruges optimalt.

Verinet udarbejder på baggrund af kundens information en ressource profil. Dette kræver at kunden følger Verinet's råd og vejledning herunder evt. krav om opdateringer og evt. andre tiltag som kan give den fornødne ydelse som afstemmes efter det aktuelle behov.

SERVER CARE er et overvågningssoftware som kan måle på forskellige aktive og passive processer i et Windows, Linux eller UNIX miljø.  Når en server går ned kan dette ske af flere årsager og der er ofte nogle forudgående indikationer eller adfærd som kan måles med SERVER CARE.

SERVER CARE service abonnementet sikrer en forbedret drift af missionskritiske server løsninger hvor der er fokus på sikkerhed, stabilitet og ydeevne.

 • SERVER CARE er et effektivt tidligt alarmeringssystem (Pre-Failure Warning System) for 19" hardware udstyr såsom servere, routere, appliances og teknisk hardware.

 • SERVER CARE er markedets eneste aktive hardware overvågning af en servers CPU, blæsere, batlyserterier, raid konsistens, diske, datalagringssystemer

 • Der kan overvåges med markedets eneste audio overvågning med bl.a. mikrofon for analyse af lydadfærd på diske, sinus kurver analyser i udsvinget på blæsere m.v., og systemet indeholder samtidigt remote hardware administration og meget mere.

 • SERVER CARE giver adgang til køb af SERVER CARE timer med 50% rabat hos Verinet.

 • SERVER CARE understøtter de fleste af de mest kendte Windows og Open Source systemer herunder alle Linux og Unix distributioner, Virtualisering (VMWARE/Microsoft/Xen m.fl.) VPN, SSH, SQL Server, Streaming, CMS systemer m.v.

 • SERVER CARE giver adgang til landsdækkende IT Beredskab remote og onsite i 10 danske server hosting centre

 • SERVER CARE har bl.a. RSS feed for overvågning af alle hardware processorer og disse kan f.eks. vises på HTML sider på et domæne eller vises på håndholdt udstyr såsom telefoner med java eller telefoners browsere.
   
 • SERVER CARE kan overvåge alle software processer i et operativ system, herunder disksystemers integritet, CPU forbrug, ventetider for klienter, SQL database forbrug, ram forbrug og mange andre standard processer. (Option)
   
 • Verinet understøtter overvågninger og målinger med grafik direkte på MSSQL, Oracle, MYSQL, Interbase, SAP, PostgreSQL og Sybase. (Option)
   
 • Verinet kræver at et domæne hostes hos Verinet, således at DNS ændringer kan laves hurtigt. Såfremt Verinet ikke hoster DNS, skal Verinet have adgang til kundens DNS styring. Verinet kan udføre DNS ændringer i forhold til subdomæner, SPF, RDNS og generelle DNS faciliteter.
   
 • Der kan tilknyttes en freelance eller fuldtidsansat kontaktperson hvorefter der kan gives oppetidsgaranti for selve sofwaren også. Dette sker ofte i kombination med Virtualisering, Clustering og Skandinaviens ældste Remote Backup.
   
 • Oppetidsgarantien for softwaren kan ikke gives medmindre der lejes en IT Chef som angivet, mens der for hardwaren som standard er 99,7%. Der kan tegnes tillæg for 99,9%, 99,999% og 100% såfremt der benyttes clustering failover løsning.

Kontakt Verinet Danmark på telefon 32177777 lokal 280 for yderligere information.

Læs også om Verinet's IT Beredskab på: www.verinet.dk/it-beredskab.htm

Alle anførte ydelser følger Verinet's almindelige salgs- og leveringsbetingelser http://verinet.dk/sl.htm med evt. tillæg.
Priserne fremgår på server hosting siden: http://verinet.dk/serverhosting.htm

 


Copyright (C) 1992-2005 by Verinet Hosting