VELKOMMEN TIL DIN NYE VÆRDIGIVENDE PARTNER - DATO: KL.

 

RING TIL KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777 FAX: 70222216
 

Openshop er det førende e-business produkt på det europæiske marked. Firmaet har oplevet en dramatisk vækst, på baggrund af innovative produkter til e-handel, auktioner og internet samfund. Openshop er nu også tilgængelig på det danske marked hos Verinet INTERNATIONAL via en række tele- og internetudbydere, reklamebureauer og forhandlere Danmark.
 
Openshop - total e-business integration
Openshop er software til fremtidens B2C- og B2B-Internethandel. Takket være dens åbne, platformuafhængige struktur kan Openshop samarbejde med virksomhedens eksisterende IT-infrastruktur på Internettet.

  Bred understøttelse  
Openshops basisfunktioner understøtter det traditionelle virksomhedsflow fra leverandør til kunde og kan derfor benyttes i alle forretningsprocesser. Tekniske konsulenter oplæres hurtigt, da eksisterende HTML- og web-kompetencer kan anvendes i Openshop. Det betyder en forbedret ressourcefordeling, da uddannede konsulenter kan benyttes over hele linien.

  En løsning, der vokser med behovet  
Openshop er modulopbygget og derfor skalerbart til ethvert behov. Som bruger kan man altid ændre sammensætningen og kompleksiteten af sin Openshop-løsning, så den også passer, når virksomheden vokser, og behovet ændrer sig. En særlig fordel er, at eksisterende ERP-databaser   kan integreres i websiden med online opdatering, hvilket giver et meget lavt ressourceforbrug. De store web-fordele løftes yderligere, fordi Internettets markedspotentiale kan udnyttes fuldt ud via for eksempel WAP, XML, ECML og ESD.

  Openshop - tysk kvalitet på flere sprog  
Openshops egenskaber og kvalitet har givet et forspring foran konkurrerende produkter på mange områder herunder pris, funktionalitet og fleksibilitet. Med Openshop får du som forhandler et godt alternativ til konkurrerende e-business produkter. Vi kan levere løsningerne på dansk, engelsk, tysk og spansk.

 VERINET og Openshop  
Verinet International er distrubtør for Openshop. Denne aftale er et led i vor facilitetsrige e-business strategi og på sigt vil vi tilbyde flere e-business produkter til vor i forvejen store palette af effektive IT/INTERNET produkter. Et e-business samarbejde med Verinet International giver således mange fordele. Blandt andet giver det adgang til serverhosting, markedets mest avancerede internetprodukter samt markedets HURTIGSTE lysbaserede CISCO backbone, som betyder værditilførsel gennem hele værdikæden.

VERINET distribuerer også de prisbelønnnede, (bl.a. ÅRETES PRODUKT samt BEST OF COMDEX) COBALT Linux servere. Med disse servere får du en sikker 100% internetløsning - en sjældenhed i disse tider. Med udgangspunkt i disse løsninger kan vi tilbyde:

 Et vigtigt skridt og yderligere oplysninger 
Vælg Verinet International som strategisk samarbejdspartner og få et teknologisk forspring. Vore konsulenter står altid til rådighed for oplysninger om priser, produkter og serviceydelse. For nærmere oplysninger kontakt venligst Verinet International på telefon 32177777 lokal 210.

 
Kontakt os for priser og brochure:
Benyt venligst denne formular, hvis du ønsker brochure og prisliste tilsendt.
Firma:
Navn:
Telefon:
Mailadresse:
Herunder kan du skrive spørgsmål, ros/ris m.v.
Vælg...........: eller
  • Verinet International tilbyder:
  • Hosting af din server med 1 GBIT eller 100 MBIT tilslutning direkte på DIXén
  • Markedets hurtigste Web-hoteller baseret på nyeste teknologier
  • WAP, SMS, FAX, XML, ASP, PHP, SQL, DB2, Lotus og Microsoft
  • Markedets mest sikrede E-MAIL servere med bl.a. 2.048 BIT kryptering
  • Flest faciliteter med hensyn til Domain Admin, E-Mail servere, WEB, SSL og FTPservere
  • Markedets højeste datasikkerhed med driftsansvar, servicekontrakt og 99% driftgaranti
  • Rådgivning om positionering, traffic & brandbuilding, ERP, CRM og DirecMedia
  • VI kan både designe (som denne side) eller hjælpe med kontakt til designere

Copyright 2005 by VERINET