KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

VELKOMMEN TIL VERINET HOSTING CO-LOCATION VIRTUEL SERVER HOSTING CENTER MED CMS, IT OUTSOURCING & BUSINESS BUILDING

SERVER-HOSTING CENTER FOR CO-LOCATION SERVERHOSTING, VIRTUEL SERVER, VIRTUALISERING OG IT OUTSOURCING

OPENCMS - PLATFORMSUAFHÆNGIGT BRUGERVENLIGT CONTENT MANAGEMENT SYSTEM
BASERET PÅ JAVA OG OPEN SOURCE

OpenCms
www.opencms.org

Verinet OpenCMS
OpenCMS er et af markedets mest brugervenlige Content Management Systemer. Systemet indeholder avancerede faciliteter til at holde styr på enhver hjemmeside, portal, eShop eller intranetsystem. OpenCMS styres direkte fra din browser f.eks. Internet Explorer. Derfor kan du logge på OpenCMS uanset hvor du befinder dig.

OpenCMS har ubegrænset produkter, brugere og kan have indtil 250.000 samtidige besøgende på din webside. Den åbne skalering betyder du kan voks med OpenCMS uanset om du i forvejen er en lille eller stor virksomhed.

Datasikkerheden i OpenCMS er unik således du kan bruge datakryptering fra 128 til 4.096 bit. Verinet leverer dig certificering og SSL certifikater til din server lokalt, i vore egne 10 hosting centre eller hvis du befinder dig i et andet hostingcenter.

OpenCMS er projektorienteret og du kan have ubegrænset projekter med chat, opslagstavler og versionsstyring m.v. OpenCMS er ideelt for en lille databutik eller en stor offentlig virksomhed som f.eks. Told og Skat med mange dokumenter der skal vises for brugerne.

Du behøver ingen forhåndsviden om HTML, programmering eller databaser.
OpenCMS er baseret på Java, JSP, XML og andre kendte standarder. Det er nemt at producere selv meget komplekse websites. At det er OPEN SOURCE betyder at du selv kan udvikle applikationer, programmer og websites og videresælge disse uden du skal betale noget. OPEN SOURCE betyder også du har fuld adgang til kildekoden og du selv kan udvikle dine egne funktioner til OpenCMS.

Verinet har i forvejen stor ekspertise i OPEN SOURCE software da vi er distributør/partner og udvikler for bl.a. OpenCMS, OpenCMS, OsCommerce, OpenOffice, MySQL, Red Hat, Debian, Suse/Novell, IBM, SUN, JBOSS, Tomcat, Informix, Idera, WS Market, samt J2EEE applikationsudvikling m.v. Læs mere om Linux på vor Linux Open Source side og Open Source som Open Source Solution Provider.

Fordele og gevinster med OpenCMS
OpenCMS er et website content management system (CMS) der kan vedligeholde et offentlige website, intranet eller extranet med lidt eller ingen hjælp fra eksterne konsulenter. Derfor kan du koncentrere dig om skabelse af indhold og publicere denne med en evt. korrektur og arbejdsgang før indhold går "live" OpenCMS giver en professionel, besparelses effektiv Open Source alternativ til højpris og properitære kommercielle lukkede systeme. OpenCMS er klar til organisationer og firmaer af enhver størrelse. OpenCMS eller 100% Open Source, med fuld adgang i det meste af verden til support, rådgivning, projektudvikling og kurser, fra bl.a. Verinet og OpenCMS fællesskaberne. 

OpenCMS er platform uafhængig
OpenCMS is fuldt ud browser baseret. Selve OpenCMS server softwaren installeres på en server og indholdsadministratorer bruger den i Windows indbyggede browser hvor som helst på kloden. Sikkerheden består af stærk kryptering og https protokoller for login processen.

Alle web serverens software komponenter er basere på standard JAVA teknologi. JAVA er i dag den udviklingsplatform som flest udviklere vælger og den har også tiltrukket mange Open Source udviklere. Men højkvalitets Open Source JAVA komponenter som OpenCMS er virksomheder, kommuner og institutioner godt stillet med denne omkostningssvage men attraktive løsning

OpenCMS reducerer IT omkostningerne
OpenCMS tilbyder alle at reducerer omkostninger til licenser og Total Cost of Ownership (TCO)
Med det nuværende masseskift til Open Source systemer såsom Linux, er Open Source applikationer det næste naturlige skridt på vejen.

OpenCMS reducerer IT omkostningerne fordi:

 • Der er ingen LICENSOMKOSTNINGER uanset hvor mange servere du installerer på.
 • Du har fuld adgang til kildekoden der kan ændres, udvides eller reduceres på enhver måde uden restriktioner.
 • Betalbar SUPPORT er tilgængelig fra hundredvis af virksomheder hvilket reducerer afhængighed og ansættelsen af konsulenter.
 • OpenCMS er baseret på STANDARD JAVA TEKNOLOGI, og har support for et stort antal kommercielle og Open Source databaser og operativsystemer så openCMS passer ind i stort set alle IT strategier.
 • Men vær opmærksom på at et Enterprise klasse website CMS ofte ikke kan benyttes som uanset hvor meget de veltrænede salgsfolk siger dette, Dette er sandheden for alle kommercielle produkter såvel som for Open Source. Derfor skal alle CMS produkter konfigureres og installeres af leverandøren eller af personer der har modtage undervisning i produkter. Siden OpenCMS er tilgængeligt i Open Source og 100% JAVA baseret, er det nemt at få kvalificeret support, rådgivning, kurser og personale fordi JAVA ekspertise allerede er på markedet. JAVA teknologi såsom Servlets, JSP, JDBC, EJB og XML tillader dig også at trække på den know-how der allerede måtter være tilstede i din virksomhed.

Verinet tilbyder følgende OpenCMS produkter:

 
 • OpenCMS for alle kunder uanset hostingssted
 • OpenCMS for Verinet WebHotel kunder
 • OpenCMS for Verinet Server Hosting kunder
 • OpenCMS som internet, intranet og extranet
 
 • OpenCMS installation
 • OpenCMS kurser
 • OpenCMS Support Abonnement
 • OpenCMS Software projektudvikling

Med OpenCMS har du følgende faciliteter:

Velegnet for SAMTIDIGT Internet, Intranet og Extranet
Baseret på Java og XML - er et 100% rent JAVA produkt og benytter servlet teknologi.
100% XML dataformat baseret - alle filer oprettes automatisk i verdensstandarden XML
Nem Installation på ca. 10 minutter og meget brugervenligt
OpenCMS understøtter alle servlet containere såsom Tomcat
OpenCMS understøtter de fleste kende SQL database såsom MySQL eller Oracle.
Browser understøttet miljø "Workplace" - alle kan få sikker adgang uanset lokation
Asset Management - Billeder og andre binære filer bliver administreret i galleriet for at undgå dataredundans og en enkel håndtering af alle ressourcer, filer, audio, video og billeder m.v.
OpenCMS understøtter alle kendte filtyper og nye kan defineres med egne ikoner
Alle Gallerier med forskellige rettigheder kan benyttes i WYSIWYG editoren med drag/drop

Integreret brugervenligt bruger bibliotek med definition af rettigheder, indholdsadgang m.v. Du kan have beskyttede områder som kun medlemmer af en gruppe kan benytter f.eks. direktion, bogholder, salg, udvikling m.v. Der kan også være definationer for internet, intranet og ekstranet tilgange. Enhver ressource i OpenCMS har en ejer, en associeret brugergruppe og specifikke acces privelegier der kan defineres som f.eks. READ, WRITE og VISIBLE.

Ubegrænset Projekt baseret publisering - OpenCMS integrerer projekt og samarbejds mekanismer både offline og online live. Ændringer i indhold kan have korrektur, test og godkendelsesprocedurer FØR indholdet bliver synligt f.eks. video, audio, pdf, flash m.v. Kort sag samtlige elektroniske ressourcer. Der er også FORTRYDELSE for nye, ændrede eller slettede indhold.

Workflow og Task Management - Stærke faciliteter for transparent Workflow Management med bl.a. en "4-eyes" faciliteter. Alle grupper og jobs kan defineres individuelt med forskellige prioriteter, notificeringer, alarmer, sms, fax, e-mail m.v. Som standard benyttes formbaseret e-mails for projektændringer.

WYSIWYG editor - oprettelser og editering er nemt med og minder en del om de kendre Microsoft Office programmer som OpenCMS er kompatibel med. HTML kendskab er unødvendigt. Editoren kan styre komplekse layouts og tabeller med komplekse dataindhold f.eks. databaser med flere millioner data. Det er nemt at indsætte billeder med links for download i gallerier som kan består af alle typer filer, indhold, audio, video m.v. Alt sker med Drag/Drop så det er hurtigt og nemt.

International sprog support - OpenCMS har support for Unicode (UTF-8) og OpenCMS kan derfor vises i forskellige sprog, og håndterer indhold i forskellige sprog med forskellige tegnsæt f.eks. østeuropæsiske, arabiske eller asiatiske tegn.

Versionsstyring - alt indhold er forfatter, ansvars og versionsstyret med historie logs der viser hvor, hvornår og hvem der har gjort hvad. Alle tidligere versioner beholdes med historik.

Template Storage - der er support for standard template storage eller f.eks. JSP hvilket gør det nem at designe websider enten selv eller Verinet eller en hvilken som helst 3. part designer.

JSP integration - tillader enkel standardiseret oprettelse sider med dynamiske funktioner. JSP administreres i WORKPLACE miljøet ligesom alle andre indhold. JSP integrationen indeholder bl.a.:

 • Support for WYSIWYG editerbare sider med JSP templates
 • Genbruger JSP templates for interaktive formularer
 • JSP Taglib som benyttes til de almindelige OpenCMS opgaver
 • JSP API for direkte adgang til OpenCMS funktionaliteter
 • Separate online og offline versioner af den samme JSP
 • Option: Output streaming på f.eks. per side basis.
 • Option: Statisk export af JSP

Multi-Sprog - OpenCMS Workplace har support for flere sprog, Engelsk og tysk er med i standard versionen og der er andre oversættelser separate OpenCMS moduler. Det er nemt at ændre/oversætte OpenCMS ved blot at tilføje et andet sprog modul.

Online-Hjælpe System - en attraktiv udvidelse er det context baserede hjælpesystem som er et modul hvilket hjælper uøvede brugere i OpenCMS. Faktisk kan man lære hele OpenCMS med dette modul.

Dynamisk OG Statisk Indholds publicering - OpenCMS er 100% SQL Databasedrevent hvorfor selve websiderne genereres dynamisk af databasen. OpenCMS benytter også en omfattende Caching teknologi. Man kan godt få en statisk version (ikke databasedreven) ved at eksportere til HTML filer.
Man kan selv bestemme om filer skal genereres dynamisk af OpenCMS eller af en webserver.

Personalisering - OpenCMS gør dig i stand til at bygge topprofessionelle websider som kan tilrettes helt personlig og selve OpenCMS funktionerne og arbejdsmåde kan også personliggøres.

FlexCache Caching System - OpenCMS har en avanceret cache som begrænser antallet af indholds og databaseforespørgsler. Enhver variation af en side caches i FlexCache, således den ikke behøver at hentes fra databasen mere end 1 gang. Dette betyder at næsten alt indhold leveres fra cache uanset variationer af siden , hvilket betyder maksimal hastighed.

Modulstyring af udvidelser - OpenCMS har integreret modulstyring som tillader ekstra funktioner eller f.eks. bundling af andre databasers indhold på internet, intranet eller extranet. API modulet har support for kundetilrettet indhold for såkaldt "struktureret indhold", f.eks. for nyhedssider som udvidelser i WORKPLACE. Det ustruktureret indhold skabt med WYSIWYG editoroen kan defineres i flere kanaler, med f.eks. flere priser for engros/detail/forhandlere og vises på flere steder i forskellige lister eller formater på flere forskellige domæner også!. Dette kan benyttes til at lave MULTIDOMAIN support som understøttes af TRAFFIC BUILDING

Sikkerhed og SSL support - du kan sikre hele dit domænenavn eller dele heraf med stærk kryptering ved hjælp af HTTPS:// protokollen som alle server kan levere. Du kan oså definere om indhold må vises kun på HTTPS. Allelink opdateres automatisk når du skifter imellem til sikker server og tilbage.

På den måde kan du bygge sikre formularer og bestillingssider.

Kalender / Tidsstyring - der er en integreret kalender/tidsstyrings del som kan starte brugerdefinerede handlinger å specifikke tidspunkter periodisk i en kalender eller f.eks. kl. 03:00 hver nat. Det kan være f.eks. publicering af indhold til websider, indhentning af XML indhold fra andre databaser, fjernelse af tidsbegrænset indhold samt indsættelse af nye nyheder, indhold, artikler, billeder, audio, video m.v. Funktionen kendes fra CRON jobs på en Linux/Unix server.

Synkronisering - benyttes til at synkronisere filer fra databasen i OpenCMS til filsystemet eller internet. I gruppe samarbejde er dette en uundværlig funktion da du kan opdatere hele gruppens arbejde med tryk på en knap hvilket speeder udviklingshastigheden op. Ligeledes kan du benytte dit favorit program til at editere filerne i systemet, både lokalt, eksternt og via Internettet.

Import / export af indhold - OpenCMS kan eksportere dele eller komplet indhold. OpenCMS skriver filer i det database uafhængige XML baserede format til en ZIP fil. Metainformationer såsom egenskaber eller adgangstilladelser m.v. kan også eksporteres. Eksporteret indhold kan blive importeret igen i andre databasesystemer på forskellige platforme. Sådan kan du f.eks. eksportere eller migrere indhold meget nemt.

Via XML har Verinet leveret systemer der hente data fra grossistens SQL database via XML i realtime i præsentere denne direkte på en webside, det kan f.eks. være du har stamdata såsom pris, foto og beskrivelse, men gerne vil give kunden opdaterede lager antal når der spørges eller gøres klar til bestilling.

Applikations server integration / EJB support - Med OpenCMS i et J2EE applikations server miljø (f.eks. BEA Weblogic) gives der faciliteter til at benytte distribuerede objekt arkitekturer, specielt med hensyn til JAVABEAN teknologien. Ved at bruge disse avancerede teknologier tillades at et website kan blive struktureret og distribueret i en komponent orientere måde.

Præsentationer og forretningslogik kan udvikles strengt adskilt i henhold til "four-tier arkitekturen" beskrevet i "J2EE Application Model". OpenCMS tager sig af præsentation af data ved at benytter de integrerede JSP templates motor for at skave det generelle webside layout, mens genereringen af indhold er flyttet til EJB.

Søgemaskine support - Ved hjælp af OpenCMS modul udvidelse kan forskellige fuldtekst søgemaskiner benyttes som f.eks. Open Source søgemaskinen ht://dig it. Dette giver mulighed for at genererer flere søge adgange i forskellige sprog og/eller indholdsområder på et website. Derudover kan der med ekstra software også søges i Flash filer, PDF, WORD og EXCEL filer.

Med Verinet som partner har du den fordel at vi understøtter OpenCMS på Business Building med teknologier såsom Traffic Building, Brand Building, Community Building, Templates Building, Direct Media samt forskerbaseret og versionsstyrings applikationer udviklet i OpenCMS. Dette letter f.eks. optagelse i søgemaskiner på top 5 listen, selvom du benytter et CMS system.

Clustering for Load Balancing og Failover - for at sikre et websites tilgængelighed selv når internetudbydere eller hardware fejl, eller hvis man vil sikre servere med høj trafik kan man benyttes OpenCMS på flere maskiner i en Cluster version. Verinet kan levere flere løsninger på dette incl. CISCO's Local Director. Verinet kan leverer en load balanceret og fejlsikret failover cluster med OpenCMS samt en version kan leveres fra Alkacon Software (**).  Verinet har siden 1997 leveret MISSION CRITICAL cluster løsninger som Raid 1,5 eller 10 (Raid 5 med Mirror)

Meta information (egenskaber) - Forskellige egenskaber kan tilføjes hver enkelt ressource i OpenCMS for at gemme individuel Meta information. Afhængigt af installationen kan disse egenskaber f.eks. bestemme hvordan template valg og indholdskanaler vises på en side, eller tilbyde optimeret information for søgemaskiner. Alle værdier for Metaegenskaber kan let ændres af brugere med den krævede tilladelse. Definitition af kundeskabte værdier og funktioner kan let tilføjes f.eks. tilføjelse af adresse information i e-mail formularer m.v.

CmsShell - er en en kommandolinie prompt som giver fuld script adgang til alle ressourcer i OpenCMS. Denne kan være i "klassisk tilstand" eller i udvidet JAVASCRIPT tilstand. Den kan bl.a. benyttes til at opsætte et nyt system uden "setup wizard" eller for at leve script aktiviteter såsom database import/export, XML funktion og styre f.eks. BACKUP.

(*) WYSIWYG editor er pt. kun tilgængelig på Microsoft Interne Explorer på Windows, ingen anden software behøves, kildekode editor er inkluderet for alle browsere.
(**) Forskellige moduler er tilgængelige som udviklingsprojekter fra Verinet eller Alkacon Software.

Om Verinet
Verinet leverer OpenCMS licenser i OPENSOURCE, PROFESSIONAL, OEM og som FORHANDLER eller DISTRIBUTØR licenser - alle med eller uden servere. Du behøver ikke have Webhotel eller server hos Verinet.

Verinet tilbyder hotline fra 9-21:00 samt landsdækkende onsite service og support med udgangspunkt i København, Odense, Århus og Hannover.

Verinet leverer OpenCMS fra 34 internationale metropol hosting centre samt alle MCI WORLDCOM hostingcentre.

Verinet leverer Open CMS i 1" servere som clustering/load balancing og Missions Critical løsninger med 3 strenget redundans og f.eks. RAID 10 løsninger.

Verinet kan tilbyde SUNTONE certificerede hostingmiljøer hvor SUN har certificeret kvaliteten af selve server hosting centeret.

 

Om CMS Systemer
Da mængden af indhold på Internettet og tillige antallet af domæner stiger voldsomt er det i dag et konkurrenceparameter at kunne holde styr på både interne og eksterne informationer i virksomheden. Sagt med andre ord: det koster tid og penge at vedligeholde information.

At kunne håndtere et websted for en virksomhed kræver derfor oftest et Content Management system. Verinet kan levere 5 af de førende systemer med størst sikkerhed og flest faciliteter. Og servicen leveres direkte fra Verinet på DIX - det danske internetknudepunkt, hvor al trafik passerer igennem. Verinet er Danmarks mest udbredte Server Hosting leverandør. Verinet er distributør og partner med verdens største CMS leverandører og har udviklet programmer i disse for vore kunder. Verinet beskæftiger 6 medarbejdere som alene udvikler systemer, eShops og intranet for vore kunder.

Verinet CMS (Content Management System)
Et
Content Management System tillader dig at tilføje, editere og slette indhold på websider uden at man skal oprette, formatere, designe og tilføje indhold manuelt.

Alle sider genereres i samme sekund de vises med indhold, grafik, film, nyheder, priser fra en database eller XML indhold spejlet med tillæg f.eks. af avance fra andre databaser. Det sker ved at CMS programmet vælger en template, tilføjer headere og footere samt genererer menuer og de blokke af dine sider som er dynamiske.

Ligeledes kan Verinets andre systemer benyttes sammen med alle CMS systemer f.eks. statistik, tracking af kundeadfærd, demografiske visninger af besøgende m.v. Der kan benyttes f.eks. BUSINESS MONITOR eller Genius produkter. Endelig kan hele Business Building Suiten benyttes sammen med CMS systemerne.

Nogle andre fordele er f.eks. ONLINE Chat som er DIREKTE med Video og lyd eller DIREKTE med foto og lyd eller direkte med CHAT og foto.

Alt indhold kan redigeres f.eks. ONLINE via en browser i realtime, du behøver således ikke programmer og compilere installeret.

Verinet tilbyder desuden Premium xtranet, et eksternt net til opbevaring af al kritisk information, med indtil 2048 bit kryptering som samtidigt scannes for virus, spionprogrammer og skadelig kode m.v.

JavaサーバーホスティングVerinet benytter i stort omfang OPEN SOURCE løsninger i både vor produktion og i vor udvikling af nye produkter. og BÅDE indenfor MICROSOFT og LINUX verdenen. OPEN SOURCE har den fordel at du til enhver tid kan ændre direkte i kildekoden hvilket åbner for en fleksibilitet som ingen andre systemer kan præsterer. Der er en større udvikling indenfor OPEN SOURCE end indenfor kommercielle produkter. Verinet International leverer en del OPEN SOURCE løsninger på dansk og vi er ikke bange for at prøve noget nyt.

Verinet benytter i dag selv i en stor grad Linux og Open Source produkter. Vi bruger selv disse produkter i vor drift og har derfor daglig omgang med installation, support og opdatering.

Derfor er du i gode hænder, når du vælger en internetløsning fra Verinet.

Ring 32177777 lokal 250 og få et tilbud på en komplet CMS løsning, eller hvis du vil flytte fra din nuværende CMS løsning til en løsning leveret af Verinet.

OpenCMS kan integreres med følgende VERINET produkter:


Server Hosting
TV+Videostreaming
Videoovervågning
TeleBackup & RAID
LINUX Hosting
Sharepoint Hosting
Database information


eSHOP ePayment
SSL Certifikater
Antivirus & Antispam

Hosted Firewall/VPN
Skift til DIX Webhotel
Gratis CMS systemer
.EU præregistrering


Se Bredbåndskatalog
ADSL/SHDSL fra 111,-
Boligforeningsnet
IP Telefoni
IP MOBIL Telefoni
ASTERIX IP omstilling
TV og underholdning

OpenCms

Referencer, Download af OpenCMS, Dokumenation og Guided Tour:

OpenCMS & VERINET PRISLISTE

Varenr.: Beskrivelse: Pris:
VCMMM Konsulent Rådgivningsmøde pr. time 920 DKR
VCMSI Installation af CMS system i Verinet's 10 hostingcentre 2.980 DKR
VCMSIN Installation af CMS system (ikke kunde) 4.980 DKR
VCMS1 1 års serverhosting af CMS System 3.600 DKR
VCMS2 2 års serverhosting af CMS System 6.500 DKR
VCMS3 3 års serverhosting af CMS System 9.000 DKR
VCMSSP CMS Server Service Abonnement f.eks. OpenCMS pr. år for f.eks. webhoteller
(kan ikke benyttes ved serverhosting - kun webhoteller)

2.980 DKR

     

SLA kontrakt

Basic

Silver

Gold

Platinum

Timer incl. for general rådgivning

4

8

12

24

Maximum respons tid

2 dage

1 dag

4 timer-24/7

1 time-24/7

Objects maximum site størrelse

3000

30000

100000

300000

Pris pr. website i dollars

4900 USD

9600 USD

16900 USD

28800 USD

 

Verinet partnere, teknologier og leverandører:

Kontakt os på telefon 32177777 lokal 240
og hør mere om mulighederne


   

Læs mere om BUSINESS BUILDING


MySQL
The Apache Tomcat Project

SUN Java
Suse_Novell.jpg

   red hat logo Logo 4
      

          

IBM®
Distribution Logo
NetBSD 2.0 for AMD64  

Debian-projektet  

Business Objects Home

  NetIQ  
     Lotus Domino R5 Logo

Database and Data Management softwareLotus software

Rational softwareTivoli softwareWebSphere software
VMware LogoTrendMicro_logoVeritas

    eZ publish CMS   Akamai

        Macromedia Flash Communication Server MX Macromedia JRun Shared Web Hosting      
  
   

   

"we dont surf - we create the waves"

©®™ (C) 1993-2006 COPYRIGHT BY VERINET INTERNATIONAL
OPENCMS AND ALKACON IS A TRADEMARK FROM ALKACON, GERMANY