Hosting Center & IT Outsourcing kundecases

 

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

VELKOMMEN TIL VERINET - NYHEDSBREV MED NYE TEKNOLOGIER, NYE REFERENCER OG NYE PRODUKTER

HOSTING.OUTSOURCING.COLOCATION.WEB2.XML.SQL.CMS.CRM.SEO.VIDEOSTREAMING.TV.PODCASTING.EXCHANGE.OFFICE.OPENOFFICE

Carlsberg A/S vælger Verinet og samler sin WEB drift med både Windows og Linux faciliteter

Et af Danmarks kendteste varemærker Carlsberg har valgt Verinet IT Outsourcing, hvor Verinet vedligeholder, installere og supportere Carlsberg og dennes partnere indenfor web udvikling.

Med de mest kendte drikkeprodukter i Danmark fra Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola er Carlsberg en af Danmarks største virksomheder med 33.000 ansatte og en årlig omsætning på ca. 35 milliarder kroner.

Løsningerne er baseret på Microsoft Enterprise platform med højest mulige oppetidsgaranti på 99,999% samt Microsoft SQL Server Enterprise løsninger som content platform for Carlsbergs mange aktiviteter i ind og udland.

Løsninger er baseret på IBM 3650 platformen og Steen Clausen udtaler:

Verinet er glade for at så mange af de mest kendte virksomheder vælger Verinet og vi siger velkommen til Carlsberg, som også er en International god reference når vi er udenfor landets grænser.

Med en teknisk platform baseret på IBM og overvågning og styring af løsninger til en moderne web platform er Carlsberg sikret en unison arkitektur baseret på bl.a. Verinet's Server Care og IT Beredskab.

Dette er unikt fordi forholdsvis få virksomheder, især mindre virksomheder, ikke tænker på Prefailure Warning Systemer, Server Care for Adaptiv Overvågning af alle processer under et Windows styre system eller Cloud Computing grænseflade.

Mange servereksperter er enige med mig i, når jeg siger, at det ikke er nok at auto reboote en process hvis den går ned. Vi vil kende hvorfor! Ellers kan vi ikke yde optimal service overfor en kunde.

En anden fordel som Carlsberg har er DIREKTE adgang til f.eks. nye Open Source faciliteter såsom Virtualisering, PHP, MYSQL, VideoStreaming og VideoChat som blot er nogle få af de faciliteter der er direkte adgang for, hos alle Server Hosting kunder." slutter Steen Clausen.

Se mere på
www.carlsberg.dk 

Nu kan få dit eget foto på ølflaskerne.
Et festligt indslag på bordet. Se mere på
dintuborg.dk

Carlsberg er kunde hos Hans.DK - Se
www.hans.dk

 

 

Telmore A/S vælger Verinet som partner for applikationsservere.

Telmore er ikke kun telefoni. Efter TDC overtog selskabet har selskabet fået mere end 500.000 kunder og er således Danmarks nr. 4 på markedet for mobiltelefoni og IP telefoni.

Telmore er også Danmarks største med mere end 25% af de samlede dankorttransaktioner som er på vej mod milliarden.

Verinet er leverandør af hardware, hostingsupport, undervisning og strategisk rådgivning baseret på bl.a. JBOSS applikations servere. Denne applikationsserv
er er verdens mest udbredte og flere og flere skifter til Verinet fordi netop kombinationen af knowhow indenfor server hosting faciliteter og certificerede konsulenter giver kunden flere fordele.

Teknisk direktør Steen Clausen udtaler:
"Udvikling af konkurrencefordele og avancerede systemer er nødvendigt i et marked med stor konkurrence. Telmore har sikret sig denne bevægelighedsevne så man nemt kan introducerer nye produkter og faciliteter så Telmore også i fremtiden er markedsledende på teknologi, gennemskuelighed og brugervenlighed. Specifikt er AJAX en teknik der kan præsentere intuitive brugerinputs og sammen med JBOSS servere og Verinets ekspertise giver facilitetsrige løsninger"

Se mere på www.telmore.dk

Se mere på www.verinet.dk/jboss.htm

Svenske ChampionChip AB vælger Verinet som partner til skandinavisk bankløsning med 99,999% oppetidsgaranti.


ChampionChip AB, der er etableret i 1984 udbyder komplette og platforms uafhængige løsninger indenfor professionel datalagring, (data warehousing), CRM (Customer Relations Management) og BI (Business Intelligence)

Blandt kunderne er bl.a. Aftonbladet, Oracle, Telia, Ericsson, TietoEnator, KPMG, BB, Landstinget, Cloetta Fazer, Nordbanken, Konsumentverket og Naturvådsverket.

Firmaet markedsfører datalagersystemet Bevis® som blev udviklet i 1987 og bl.a. benyttes af bl.a. Aftonbladet.

Bevis inkluderer også virksomheds-analyse på baggrund af direkte opkoblinger til virksomhedernes datalagre.

ChampionChip var først i Sverige til at levere sikre betalinger på Internettet og e-handelsløsningen Handla-Allt indeholder et betalingsmodulet som er godkendt af de fem største banker i Sverige.

UniqPartner.com vælger Verinet hosting og opnår  99,99% oppetid.

Uniqpartner er et reklamebureau som leverer løsninger indenfor server hosting og webdesign. Uniqpartner kan med sine helhedstænkende koncepter tilbyde onestop shopping indenfor server hosting, CMS og SEO. Tanken er tænkt hele vejen rundt. Uniqpartner leverer professionelt webdesign og integrerede løsninger, indenfor web services og netværk.

Uniqpartner sætter en ære i at levere webdesign, der giver din virksomhed et professionelt og funktionelt layout.

Uanset om du har en lille bitte ide, der skal vokse sig til et stort website, eller et stort website, der savner en lille bitte ide, så vil Uniqpartner hjælpe dig med at skabe en sammenhængende helhed. Det er netop vores styrke - vi kan hoppe ind hvor som helst i cirklen og skabe den del, der får det hele til at hænge sammen.

I tæt dialog med dig finder vi frem til den rigtig løsning. Det handler om at komme derhen, hvor kommunikationen mellem dig og dine interessenter er en total oplevelse. Uanset grænseflader og basissystemer evner vi at tilføre alt fra en twist til en total løsning.

Salgsdirektør Tonni Petersen udtaler:
"Vi har valgt Verinet fordi de dels er landsdækkende og har de fleste faciliteter på markedet. Vi har oplevet en fantastisk service og vi er tilfredse med den service som teknikerne bag vor platform har produceret til os. Vi kan derfor anbefale Verinet til andre reklamebureauer."

Verinet har leveret Business Building, SEO og HP QUADCORE Windows og Linux servere baseret på CMS og ISP administration. Kontakt Uniq for mere information.

Micronet vælger Verinet hostingcenter med Microsoft virtualisering

Micronet Startede med  i 1977 at udvikle IT-løsninger til en række skandinaviske virksomheder bl.a. Femilet A/S, Dansk Lufthavnsparkering A/S, Rosenberger A/S, DONG A/S, Nordvestjyst Elforsyning.

Verinet har leveret serverhosting samt HP og Supermicro Quadcore servere blandt andet til brug for Microsoft Virtualisering og Microsoft Exchange Hosting.

Siden 1995 har Micronet hovedsagligt været beskæftiget med Internet Hosting, hvilket gør at Micronet i dag har store kompetencer og erfaringer på ASP (Application Service Provider) området.

Det er Micronet's mission at levere markedsførende, innovative og værdigivende produkter inden for IT med hovedvægt på Hosting. Micronet's servere befinder sig fysisk i samme lokaler som DIX'en - Danmarks statslige centrale Internet knudepunkt og er koblet direkte til denne med en 10 Gbit Backbone og har derfor en høj sikkerhedsmæssig status. Micronet leverer sikre løsninger baseret på bl.a. Clustering og Virtualisering og yder service og installation indenfor IT omådet.

Micronet's 3 produktområder:

  • Application Server hosting på servere direkte tilsluttet DIX'en med bl.a. Exchange server Hosting, Web Hotel, Microsoft Sharepoint løsninger og E-mail Services.
  • Server Hosting i 10 servicecentre fordelt over hele landet med indtil 4x10 Gbit bacbone netværk.
  • Forhandler af Internet adgang og fastlinier via lysfiber, trådløst og kobberbaseret forbindelser bl.a. med Tripple Play med telefoni, ip-telefoni, video-on-demand og tv.


Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og kræver adgang til DNS rettelser hos kunden. Alle Domæner SKAL have RDNS og SPF record oprettelse før man kan kvalificere sig til at sende via Verinet's mailservere - dette grundet vores worldwide whitelisting. Kontakt Martin for info på telefon 32177777 lok. 280.

Herning Shipping A/S vælger Verinet IT Outsourcing med 99,9% oppetid.

Herning Shipping A/S er et tankskibsrederi og en velkendt dansk shippingvirksomhed med kontorer i 6 lande.

Selve installationen består af 2 IBM servere der driver dels kommunikationen imellem landene som foregår direkte på Herning Shippings servere i Herning.

Verinet har leveret løsningen som er baseret på Windows Server teknologi samt et avanceret e-mail og fax system der kan benyttes af alle medarbejdere.

Steen Clausen som har opsat systemet har endvidere installeret og leveret systemet kom med kommunikation til alle afdelinger baseret på Citrix Metaframe således at økonomisystem og alle services kan fungerer fra til/fra alle afdelinger.

Verinet er endvidere server hosting leverandør til Herning Shipping med Windows baserede Supermicro webservere placeret på DIX i Lyngby. I dette system hostes domænerne og de forskellige løsninger til traffic building og håndtering af kunder m.v.

Se www.herning-shipping.dk

Kontakt IT Chef Sonny Juhl på telefon 96266677.

Verinet har nu 24 af verdens mest solgte Open Source CMS Projekter. Derfor kan du altid få dækket dine behov med Open Source CMS i verdensklasse.

MYSQL ENTERPRISE SERVER HOSTING CENTER

Med Verinet CMS kan du vælge imellem verdens mest anvendte CMS system HELT GRATIS - oven i købet direkte på DIX - det danske Internet knudepunkt som Danmarks bedste placering.

Verinet stiller servere og teknologi til rådighed og kan levere en række udvidelser såsom: SEO-FOR-CMS, EPAYMENT, SMS, FAX, PDF GATEWAY, VIDEOTALK og mange flere.

SE CMS CENTER - Verdens mest udbredte CMS
SE OGSÅ CMS-IN-A-BOX - 19" CMS Systemer

Verinet søger hostingcenter medarbejdere og giver 10.000,- i findeløn.

Verinet søger 2 stk. Windows Certified System Engineer, 2 Microsoft MCP'ere for serverhosting, en Linux PHP & MySQL udvikler samt en Hostmaster mere til serverhosting administration. Læs mere om Job her

Finder du manden eller er du manden selv får du 5.000 i findeløn.

SAS vælger Verinet hosting med 99.999% oppetidsgaranti for professionel information på SAS.DK

SAS har valgt Verinet indenfor IT Outsourcing med Google søgemaskineoptimering for levering af korrekte tilpassede søgemaskine resultater. Løsningen understøtter bl.a. www.sas.dk

Løsningen er teknisk set placeret på Verinet DIX, det danske Internet knudepunkt i Lyngby.
Vi håber med denne ordre, at kunne få de øvrige lande som SAS opererer i, som kunder.

Løsningen er baseret på seneste teknologi der optimerer hele den måde SAS leverer data, information og søgeresultater fra sine servere med forhøjet forbrugertillid og tilfredshed til følge på www.sas.dk


Endvidere kan SAS nu analysere sine logfiler for bl.a. brugeradfærd, søgeresultatoptimering og søgemaskineoptimering generelt.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler: "Verinet er meget tilfredse med SAS som kunde, som er en god reference for os.

Denne ordre markerer også en skærpet interesse fra flyselskaber som ikke tidligere har benyttet sig af IT Outsourcing og server hosting.

Selvom både banker og flyselskaber hoster servere hos andre partnere med ringere sikkerhed end Verinet oplever vi, at vi i stigende grad benyttes til andre opgaver. Disse opgaver er ofte hosting, ip telefoni, videokonferencer, videostreaming, intranet, SPLA løsninger og generelle CMS systemer.

Med SAS som pynter på referencelisten håber vi, at vi kan erobre en del af de øvrige flyselskaber. Til netop flyselskaber kan vi levere Server hosting, it outsourcing, colocation, redundante sikrede fiber forbindelser, CMS, SEO, samt løsninger fra bl.a. InfoSys og Reuters, slutter Steen Clausen.

Nordjyske Medier A/S vælger Verinet outsourcing med 99,99% oppetid

SERVERHOSTING NORDJYSKE MEDIER

Nordjyske Medier A/S er en koncern bestående af dagblade og ugeblade i Nordjylland.

Nordjyske har valgt 2 løsninger med servere til Linux og Windows til håndtering af medier og reklamer.

Løsningen består af DELL servere med bl.a. Ubuntu Linux som er Dell's partner indenfor Linux.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler:

"I stigende grad benytter udgivere sig af den hastighed som en central placering på DIX betyder.

Netop DIX er det bedste valg til portaler fordi det giver den hurtigste hastighed, den stærkeste datasikkerhed, højeste oppetids og den billigste trafikafgift i Danmark.

DIX er samtidigt knudepunkt for hele Danmarks udlandstrafik hvorfor mange også vælger DIX hvis der er kunder i udlandet.

Med en Open Source løsning eller Windows løsning eller BEGGE DELE på samme server på DIX opnås den mest centrale placering i Danmark foruden den hurtigste hastighed og adgang til flest faciliteter."

Se mere på www.nordjyske.dk

Dagbladet Information vælger Verinet DIX hosting med clustering

Dagbladet Information har valgt Verinet på DIX med 99,999% oppetid. Selve løsningen består af servere til håndtering af hjemmesiden www.information.dk

Løsningen er en ren Open Source løsning baseret på CMS, Social Media, Kundehåndtering og betaling m.v. Løsningen er baseret på LAMP hvor Verinet som autoriseret MYSQL partner har leveret løsningen baseret på DRUPAL CMS som er specielt velegnet til aviser, forlag og tv stationer m.v.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler: "Hele lande, ministerier, kommuner og regeringer skifter for tiden til Open Source og de fleste større virksomheder skifter til Server Hosting med rene Open Source løsninger.

Og flere end 100 rapporter siger at Open Source løsninger er mere stabile og har en højere oppetid end Windows baserede løsninger.

Fordelen er her ikke kun en besparelse men mange Open Source løsninger giver rent faktisk bedre og flere faciliteter end mange lukkede proprietære software leverandører.

Man kan vælge de frie og åbne systemers vej, som betyder færre sikkerhedshuller, højere oppetid og en it strategisk korrekt beslutning hvis behovet er matchet mod de alternativer som findes.

Vi er glade for Information som kunde, hvor netop dagblade kan have gavn af Open Source LAMP løsninger og samtidigt opnå ganske betydelige besparelser på driften ved outsourcing til Verinet.

Se også linket om dagblade der benytter Drupal Open Source i den daglige produktion.

Da vi har en god erfaring med Linux og Open Source, således vi faktisk kan leverer servere klar til brug fra dag-til-dag."

Se www.information.dk
Se http://theopensourcenewspaper.org

SMTP.DK vælger Verinet server hosting og åbner din e-mail overalt i verden.

SMTP.dk løser alle mobile og rejsende e-mail brugeres største problem. Et problem, som du sikkert kender: Det kan næsten aldrig lade sig gøre at sende mails via din personlige e-mail konto, når du for eksempel tager din bærbare PC med rundt i forskellige netværk.

SMTP.dk giver dig ubegrænset frihed til at sende mails i hele verden, som du plejer, fra dit sædvanlige e-mail program, uanset hvilket net du er på fra din PC, bærbare, smartphone eller PDA. Derfor kan du nu glemme alt om webmail, koder og passwords og have dine sendte mails liggende naturligt i din mailhistorie.

”Vi fik ideen til systemet, da vi selv ofte blev ’svigtet’ af internetudbyderne på vores ture rundt i Danmark og verden,” siger SMTP.dk’s stiftere Hans Jul Larsen og Hans Hornemann. ”Udbyderne spærrer nemlig af sikkerhedsgrunde for Port 25 i deres netværk, for alle dem der ikke er kunder hos dem. Nu kan du glemme dem, for med SMTP.dk har alle fået friheden til at maile, som de vil.”

SMTP.dk lader sine brugere vælge mellem forskellige abonnementstyper, som du kan vælge efter behov. Eksempelvis giver et Economy abonnement dig mulighed for at sende 75 frie e-mails om dagen. Både som enkeltperson og virksomhed kan du finde et abonnement der matcher. Du kan også teste SMTP.dk helt gratis i 7 dage.

Det er Verinet's hostede e-mail servere, der sætter dig naturligt i kontakt med verden gennem SMTP.dk. Placeringen på DIX internet-knudepunkt i Lyngby giver noget nær den hurtigste forbindelse til Internettet i Danmark.

Se mere, og kræv din e-mail frihed nu på www.SMTP.dk. Det er menneskeligt at maile.

Universal vælger Verinet hosting med 100% oppetidsgaranti for bl.a. audiostreaming og Flash video-streaming med førende stand up komikere.

Universal Music

Universal Music er den største aktør indenfor musik og underholdnings-industrien.

Verinet hoster reklamer og introduktionen af nye bands, video og kendte komikere f.eks. fra FBI, Funny Business og Comedy Zoo.

Se f.eks. 2 sjove videoer i lille format:
Jonatan Spang samt GEO og det populære band Rock Hard Power Spray via www.abcdesign.dk/umusic.com

Telelog Worldwide vælger Verinet Serverhosting med 99,999% oppetidsgaranti.Verinet er nu leverandør til vor forhandler og partner det internationale firma Telelog og har implementeret de bagved liggende dialin linier samt leveret og installeret servere og modems m.v.

Der passerer dagligt trafik fra nogle af verdens største virksomheder igennem systemet som hostes af Verinet i en outsourcing aftale på DIX.

Systemet tilbyder services såsom Fremmøde og tidsregistrering, Voice Mail og besked systemer, Alarm systemer, Bestillingssystemer, Ledelsesinformation, kvalitetskontrol samt LØN DATA.

DR og COOP certificering giver Verinet garanti på 99.999% oppetid.

Baggrunden for denne certificering er at 99% af alle servere har ikke fået udført en COOP (Continuity of Operations og DR (Disaster Recovery) certificering.

Derfor ved mange f.eks. ikke om RESTORE virker, og hvor hurtigt de kommer op igen, eller om hvilke nødplaner eller service man skal anvende hvis noget går galt.

Certificeringen koster 2.450,- og inkluderer 1 Windows eller Linux server med 1 backuplicens og kan certificeres af en revisor fra Price Waterhouse.

Certificeringen er en garanti på at f.eks. DISASTER RECOVERY tager f.eks. max. 15 minutter og, at processen foretages under overvågning af en supervisor, der udsteder certifikat på selve serveren. 

Man behøver ikke være kunde hos Verinet for at benytte denne certificering.

Se Danmarks ældste IP BACKUP
Se Danmarks første 7i1 Total Protection
Se Danmarks førende Co-Location Center
Se CISCO+VERINET Hosted Firewall+VPN
Se SSL Certifikater for HTTPS og Epayment

SSL certifikater på bl.a. formularer er et krav i 2009 for danske og udenlandske certificeringer som kundevenlige sites

Hvis du vil sikre dine kunder og du ikke vil opleve at dine kunder undrer sig over dine servers manglende sikkerhed bør man i egen interesse enten få et gratis SSL certifikat fra Verinet som alle forhandlere kan få eller alternativt købe et grønt EV Certifikat der giver en helt grøn browserlinie.

Et af kundekravene og certificerings-kravene fra 2009 er nemlig at du har HTTPS på alle formularer hvor kunder skal aflevere data og at der samtidigt er en politik for anvendelsesvilkår af kundens data.

I praksis hjælper Verinet også med dette, idet det er tilladt for Verinet's forhandlere og benytte Verinet's Vilkår for anvendelse af bruger data ganske gratis.

Følgende kunder anvender i dag en sådan politik og tilhørende certifikat:

Microsoft
IBM
Tele2
ToysRus
CSC
Blockbuster
Novozymes
Novo
BMW
Novell

Sony
Accenture
Capgemini

HP
Shell
Parken/Lalandia
Røde Kors
Oracle

Fujitsu
Amnesty

10 sikkerhedsfordele fra Verinet:

1) SSL med højst sikkerhed i verden
2) Kun verdens største udbydere som f.eks. Verisign, Thawthe, Comodo, Geotrust og Globalsign.
3) De bedste referencer i DK og Worldwide
4)
GRATIS forsikring for indtil 2.5 millioner DKR. pr. certifikat
5) Verinet (Verinet's forhandlere) er Dansk Godkendelsescenter.
6)
GRATIS testcertifikat i 30-45 dage
7) 30 dages fuld
RETURRET
8) Stat/Kommune leverandør
9)
GRATIS certifikat, hackerproof og e-mail certifikat til alle forhandlere
10)
50% forhandlerrabat på USA prisen til alle forhandlere, 65% til
alle Microsoft Gold Partnere.

Verinet kan levere følgende:

- SSL Certifikater 128 BIT & 256 BIT
- EV Extended Green Bar Certifikater
- E-Mail Certifikater & Digital Signatur
- Exchange Server SSL Sikring
- Sikring af Adobe Software
- Mobile Certification & Trust Seals
- Wireless Network Certification
- Code Sign ID TRUST SSL Certifikat af objekter og software.
- TRUST Server ID & Logo
- CARD PAYMENT ID & Logo
- HACKERSAFE test & certificering
- INFORMATIONCARE Sikring af virksomhedens hemmelige og vitale dokumenter såsom kontrakter og udvikling.
- Godkendelser & Certificeringer direkte af Verinet af danske virksomheder mht. lovkrav og de krav som producenterne forlanger.

Danmarks 3. største bank indenfor kapitalforvaltning vælger Verinet Dedikeret Server Hosting med 99,999% oppetidsgaranti og IP redundans.

SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) Wealth Management indgår i SEB gruppen der har ca. 20.000 ansatte og er grundlagt i 1856 af familien Wallenberg.

Det er Danmarks 3. største bank indenfor kapitalforvaltning og er en Nordeuropæisk bankkoncern for ca. 400,000 virksomheder og institutioner samt ca. 5 millioner private brugere.

Løsningen som Verinet har leveret består af systemer til håndtering af aktiehandel, valutahandel og værdipapirer.

Verinet yder sikkerhed, support, installation og vedligehold af løsningerne og har installeret software og hardware med en sikker firewall platform mod internettet.

SEB er den anden svenske bank som har valgt Verinet som platform for IT Outsourcing.

Løsningen bygger på Verinet's IP2IP net hvor Verinet er Danmarks eneste leverandør af IP fra 9 forskellige udbydere til absolut redundans på IP nettet.

Dette betyder at hvis serverere går ned skiftes automatisk til en anden udbyder af de 9 kendte danske udbydere uden at der sker driftstab af emails, www eller andre services.

Teknisk direktør Steen Clausen udtaler: Verinet siger velkommen til SEB som har set potentialet i udnyttelse af højeffektive colocation løsninger direkte på DIX. Når man som kunde tænker på placeringer af sine løsninger er DIX det mest oplagte fordi man dels får den billigste trafikpris og samtidigt den højeste ydeevne.

Dette er fordi DIX er hjertet af det danske Internet. Det er den kraftigste backbone og den hurtigste afvikling af services man kan få.

Se mere på
www.seb.dk

Reuters nu hos Verinet DIX Server Hosting Center med løsninger til tv, radio, video samt nyheds- og finansportaler

Reuters

Reuters er mest kendt som nyhedsleverandør til alverdens medier. Reuters er bl.a. 2.300 journalister i 129 lande og ejer 50% af Factiva sammen med Dow Jones.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler: "Verinet har udviklet media serverne INFOSYS i til Verinet certificerede strategiske platforme fra HP, IBM og SUN.

Mange kender ikke Reuters som producent af software og kildeudbyder - dette skal vi lave om i 2007 med fokusering til aviser, banker og finanstjenester som f.eks. realtime valuta- og aktieportaler.

InfoSys er et produkt der er baseret på en dynamisk realtime feed for service til brug for banker, finanstjenester, investeringsportaler, nyhedsportaler, tv, aviser samt generelle nyheds- og finanstjenester i hele Europa på 18 sprog bl.a. med API, ASP, .NET, PHP, Java, Ajax, JBOSS og Verinet's CMS portefølje.

Der leveres data UDEN forsinkelse fra bl.a. Reuters, Dow Jones, Factiva, Duns & Bradstreet, Stoxx, Associated Press, The Wall Street Journal og Financial Times samt mange flere.

Der leveres f.eks. software til overv[gning og online handel, nyheder, aktiekurser, valutakurser, råvareindex, professionelle RSS Feeds, Desktop investorsoftware, anlyser, portfolio administration, grafer, værdipapirer, råvareindex, artikler, billeder, video, TV, Radio, Webcast, Podcast, TVBox, adresser, regnskaber, adresser og e-mails på virksomheder, beslutningstagere samt levering af regnskaber og kreditinformation.

INFOSYS leveres på abonnementsbasis eller med afregning for datatræk. Systemerne kan leveres med eget API for udvikling af egne programmer, rutiner, services og web indhold.

Med INFOSYS kan man udbygge dine servere med præcis ontime information til gavn for dine kunder. Information som partnerne selv udbyder kan udbydes i samme sekund på dit webhotel, server eller portal. Verinet søger derfor kontakt til systemhuse, bureauer og udviklere og portaler for integration af d.o.

Srver Hosting Center

Produktchef Jørgen Larsen udtaler: "Samarbejdet er kommet i stand efter flere forgæves kundehenvendelser med ønske om dynamiske portaler med indhold fra pålidelige kilder. Vi kunne ikke opfylde flere kunders behov, men efter en møderække stod det os klart at netop disse pålidelige partnerskaber har et kæmpe potentiale for for dynamiske løsninger i en videns- og portalbaseret tidsalder.

INFOSYS løsningen inkluderer også en portal for mobile løsninger, der understøtter e-mail, SMS, MMS, RSS, XML og generel understøttelse af Pocket PC og Håndholdte Linux telefoner.

Hurtighed, sikkerhed og præcision er et fællestræk for både Verinet og Reuters og samarbejdet strækker sig over serverhosting, outsourcing, udvikling via vore partnere til egentlige nyheds og handelsportaler for de største medspillere på dette marked. Verinet forventer i første driftsår en omsætning på ikke mindre end 4 millioner kroner på disse services alene.

Pålidelig information er blevet et godt kendemærke for Reuters, og Verinet er glade for at kunne tilbyde dette online til Europas virksomheder via vore partnere, reklame-bureauer og udviklere."

Kontakt Jørgen Larsen på telefon 32177777 lokal 299 for yderligere information og priser.

Verinet leverer avanceret Anoto outsourcing på DIX

DSBVerinet leverer til Fruits serverløsninger som benyttes med Anoto af førende danske virksomheder og hostes af Verinet på DIX.

Aalborg Kommune - Retur til forsideVerinet har leveret en løsning baseret på servere med redundans og sikkerhed samt mulighed for aftestning og udvikling. Selve løsningen er udvidet med colocation i vores teleområde hvor et antal analoge linier indkommer med data direkte til Fruits servere via Internettet fra hele verden.

LogoPå den måde har Fruits verdens førende koncept indenfor anvendelse af Anoto i offentlig administration, kommuner og de største virksomheder i Danmark.

Til forsidenAf kunder som i dag hostes på DIX af vores partner Fruits er bl.a. Dansk Folkeferie, DSB, DHL, Prodata, Dataeksperten, Lyngby-Tårbæk Kommune, Københavns Kommune, Karlebo Kommune, Bording og Arco. Fruits har været kunder hos Verinet igennem 3 år.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler:
"Fruits løsningen er en af vigtig teknologi fordi trådløs pen og papir vinder frem over hele verden nu. Med Fruits løsningen får man markedets førende partner og løsningen er bl.a. valgt som årets løsning i år 2004. Verinet er den eneste danske server hosting udbyder som kan tilbyde løsningen." Se www.anoto.com

Dansk Håndbold Union vælger Verinet Dedikeret Server Hosting til bl.a. WEB TV, Community Building og VideoStreaming

Dansk Håndbold Union har fået lavet en ny WEB2 Quadcore server med bl.a. 15K diske direkte på DIX (Det danske Internet Knudepunkt) på DTU i Lyngby. Løsningen driver en portal med bl.a. Flash Video Streaming og WebTV med fokus på både Damelandsholdet og Herrelandsholdet. Det nye skud på stammen er hopskud.dk

Der er Community Building med bl.a. WEBTV, Blogs og profiler af de danske håndbold idoler så alle kan følge sine idoler og lære mere om sporten som helhed.

Selve serverne er placeret på DIX for højeste hastighed, da der er videostreaming på serverne.
Efterhånden som både videostreaming, WEB3 faciliteter såsom direkte chat, videochat og videokonferencer vinder er selve backbone kapaciteten på din leverandør meget vigtig. Hos Verinet er denne 100GBIT.

Teknisk direktør Steen Clausen udtaler: Dansk Håndbold Union har med denne løsning taget skridtet ind i WEB2 alderen med dynamisk aktive WEBTV og Video Streaming kanaler. Det er samtidigt et godt eksempel på hvordan man kan lave en løsning der kombinerer Video og faktuel information. TIl glæde for de mange fans som både Herre og Damelandsholdet har.

Vælg Verinet
- hvis du vil i godt selskab

 

Med de bedste referencer i Danmark er Infacta løsninger markedsledende både på performance og på antallet af faciliteter.

Med referencer såsom såsom:

MICROSOFT, DSB, IDG, HP, TDC, CISCO, ERICSSON, SONY, DELL, FUJITSU, SIEMENS, NOKIA, HILTI, KØBENHAVNS UNIVERSITET, SUN, ORACLE, ADOBE, ORACLE, HITACHI, TOSHIBA OG DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET

sikres disse virksomheder med en garanti for, at din virksomheder bliver set korrekt både på nettet og via de mange forskellige e-mail servere i verden.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til.

Der er bl.a. support for Viral Marketing, Direct Marketing (fra offentlige databaser) og Social Marketing fra f.eks. LinkedIn og Facebook samt de fleste kendte tjenester.

F.eks. kan du direkte via Verinet's garanterede NOSPAM gateway udsende max. 100.000 e-mails pr. minut direkte fra DIX - det danske Internet knudepunkt på DTU i Lyngby. Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere.

Verinet tilbyder præcis tracking på respons = hvor mange gange dit nyhedsbrev bliver læst og du kan også lave SURVEYS og POLL altså spørgeskemaer og undersøgelser via WEB og nyhedsbreve, som ikke ende i spammappen. Det er ALTID vigtigt at få at vide hvilken RESPONS dine kampagner fra WEB og E-MAIL giver og dette er naturligvis muligt hos Verinet.

Kontakt Verinet for implementering af løsningen på dine servere.

Af nye kunder hos Verinet og partnere siger vi velkommen til bl.a.

Københavns Kommune
DONG www.dong.dk

TM Telemarketing
Planner4You
Tech View A/S
Recommended A/S  
Compass Grupen A/S
Kimik-IT A/S
EDC Mæglerne
SMTP.dk smtp.dk
ChampionChip AB
Dansk Kabelteknik A/S 
Uniq Promotion LLC, USA
Herning Shipping A/S
Interstil A/S
AS3Company A/S
Access Proxy
Rejsecenter Norge A/S
NNTV A/S
SIMA A/S
Lehmann Jensen A/S 
PDB-Innovation
McDonalds
Københavns Universitet
Gentofte Amtssygehus
Glostrup Hospital
Hvidovre Hospital
COOP
Ringsted Kommune
Vestas
Toolpack
Jysk Sengetøjslager

Kano og Kajakbutikken
Gørløse Autoimport ApS
Christensen I/S
GVCMedia ApS
Furesø Net
NEXTT Management A/S nextt.dk
Reklamebureauet Hans.dk hans.dk
Properson Development ApS properson.dk
Vattenfall www.vattenfall.com
Nordjyske Medier A/S

Nye projekter, webdesigns og SEO opgaver som Verinet har produceret:

LinkIn A/S www.LinkIn.dk
Performanceboost www.performanceboost.dk
Metropol www.metropolinternational.com
Vildmarksbad www.vildmarksbad.dk

Nextt A/S www.nextt.dk

TM Telemarketing.dk
Uniq Partner.dk


Se flere logoer på:
www.verinet.dk/logo-design.htm

 

 

 

VERINET SÆLGER KUN TIL FORHANDLERE/REKLAMEBUREAUER/HOSTING UDBYDERE
RING 32177777 FOR OPLYSNING OM NÆRMESTE FORHANDLER
Bliv forhandler og få dit eget Hostingcenter for rackhosting m.v.

Se alle nyhedsbreve siden 1992, fuld referenceliste og kundecases under login. Se udvalgte kunder på referenceliste her

UP2DATE udkommer til ca. 103.000 modtagere og er et af de mest attraktive nyhedsbreve da det primært læses af den IT ansvarlige i virksomhederne. I pakkeløsningen med Brand Building er det samlede antal modtagere 101.500. Er du forhandler/kunde hos Verinet og vil gerne nævnes her så skriv til info@verinet.dk

Prisen er 28.500,- for udsendelse til alle 103.000 og forhandlere eller dennes referencekunder som vi udpeger modtager denne pakke gratis med link til forhandleren. Bliv oprettet som hostingcenter, internet-udbyder, forhandler, bureau eller udvikler uden krav eller omkostninger her


MICROSOFT CERTIFIED SYSTEMS ENGINEER TILBUD

Verinet's og partnere sælger nu vore 2 x MCSE'ere til installation, undervisning og support i Microsoft produkter, licenser og SPLA, Hosting faciliteter, Microsoft Server 2008, Small Business Server 2008, Active Directory, Exchange Server, Sharepoint Server, DNS Opsætning, WSUS, MOM, RIS, Symantec, Citrix, VMWare m.v. Prisen er nedsat med 50% rabat fra 995,- til 595,- indtil 31/12. Verinet kan arbejde remote, on location i hele Danmark og Sydsverige og via telefon 32177777 og 32177777.

 

 

Server Hosting Center Nyt:Nyt om redindante iSCI løsninger, Rackservere 2i1 og 4i1½, Bladeserver med 20 servere på 7U m.v.

Læs mere om Verinet Server Hosting Center kunder og hosting produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)

Server Hosting Center Nyt: Københavns Kommune, Aviator, LIC Engineering, Blended, Integritum, Proware og LSI Solutions.
Server Hosting Center Nyt: Årets bedste Bladeserver 7U m. 20 servere, Redundant iSCSI SAN/NAS+Verdens hurtigste rackserver

Server Hosting Center Nyt: Frontavenue.com, TIB, Wiibroe, Carlsberg.com, Google og Red Barnet

Server Hosting Center Nyt: Ticketservice, UCY2.COM, GlobalSign, Ålborg Fyrværkerifabrik, Tuborg, 5 Nye medarbejdere...
Server Hosting Center Nyt: Carlsberg A/S, CloudCenter, Newtec.com, TNM Gruppen, SkyBackup, SSL Certifikater, 7i1 Beskyttelse...
Server Hosting Center Nyt: SEB Bank A/S, Dansk Håndbold Union, iNordvativ/Shell A/S, TNM Consult, Joomla, Mobile Server Hosting...
Server Hosting Center Nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia...

Server Hosting Center Nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Server Hosting Center Nyt: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...
Server Hosting Center Nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
Server Hosting Center Nyt: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server...
Server Hosting Center Nyt: VMWARE, Level3, IBM, Supermicro, HP, Clustering & Virtualisering, VirtualIron, Remote Backup, SSL...

Ring 32177777
og få oplyst nærmeste forhandler og få
90 dages
gratis server hosting leje.

SERVER HOSTING

SCRUM

SCRUM Agile Development for GPU/CUDA/OPENCL
med bl.a. LEAN, Kanban og Extreme programming

Med Agil udvikling får du markedets hurtigste og dermed billigste programmering og webudvikling.
Agiludvikling® leverer udvikling baseret på nyeste metoder såsom SCRUM, LEAN, KANBAN og EXTREME PROGRAMMING.
Agile Development er at foretrække fordi kvalitet og hastighed gør udvikling langt billigere end hidtil.
Udviklingstid og pris kan halveres. Agiludvikling leverer også udvikling til CUDA GPU, flere kerner samt Cloud Computing.

Se
www.agiludvikling.dk

 

COPYRIGHT 1992-2010 BY Verinet Danmark - Forbehold for ændringer.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse