SERVER HOSTING CENTER NYT NR. 75

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

SERVER HOSTING TEKNOLOGIER, NYE REFERENCER OG NYE PRODUKTER

Dedikeret Server Hosting Center

VERINET SERVER HOSTING NYT SEPT. DEADLINE: 19.09.DER ER IKKE MERE PLADS. KORREKTUR MANGLER!

Carlsberg A/S vælger Verinet Server Hosting Center på DIX baseret på Microsoft og IBM løsninger

Et af Danmarks kendteste varemærker Carlsberg har valgt Verinet IT Outsourcing, hvor Verinet vedligeholder, installere og supportere Carlsberg og dennes partnere indenfor web udvikling.

Med de mest kendte drikkeprodukter i Danmark fra Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola er Carlsberg en af Danmarks største virksomheder med 33.000 ansatte og en årlig omsætning på ca. 35 milliarder kroner.

Løsningerne er baseret på Microsoft Enterprise platform med højest mulige oppetidsgaranti på 99,999% samt Microsoft SQL Server Enterprise løsninger som content platform for Carlsbergs mange aktiviteter i ind og udland.

Løsninger er baseret på IBM 3650 platformen og Steen Clausen udtaler:

Verinet er glade for at så mange af de mest kendte virksomheder vælger Verinet og vi siger velkommen til Carlsberg, som også er en International god reference når vi er udenfor landets grænser.

Med en teknisk platform baseret på IBM og overvågning og styring af løsninger til en moderne web platform er Carlsberg sikret en unison arkitektur baseret på bl.a. Verinet's Server Care og IT Beredskab.

Dette er unikt fordi forholdsvis få virksomheder, især mindre virksomheder, ikke tænker på Prefailure Warning Systemer, Server Care for Adaptiv Overvågning af alle processer under et Windows styre system eller Cloud Computing grænseflade.

Mange servereksperter er enige med mig i, når jeg siger, at det ikke er nok at auto reboote en process hvis den går ned. Vi vil kende hvorfor! Ellers kan vi ikke yde optimal service overfor en kunde.

En anden fordel som Carlsberg har er DIREKTE adgang til f.eks. nye Open Source faciliteter såsom Virtualisering, PHP, MYSQL, VideoStreaming og VideoChat som blot er nogle få af de faciliteter der er direkte adgang for, hos alle Server Hosting kunder." slutter Steen Clausen.

Se mere på www.carlsberg.dk 

Nu kan få dit eget foto på ølflaskerne.
Et festligt indslag på bordet. Se mere på dintuborg.dk


Carlsberg er kunde hos Hans.DK - Se www.hans.dk

 

Rigtige mænd vælger DR & COOP CERTIFICERING verdens mest anerkendte Remote Backup løsninger fra Nordens ældste Remote Backup Service

Kun ca. 45% af vore kunder tager backup som er certificeret bl.a. med Disaster Recovery. Fordelen ved Remote Backup er at det er en datacenter backup som er det absolut hurtigste fordi data ikke skal henover Internettet. Man kan sikrer sig med kontinuerlig Remote Backup, virus kontrol, rootkit check og scanning efter skadelige script og software hele døgnet igennem og Encrimental

Remote Backup kan også tage backup af alle virtualiseringsprogrammer såsom VMWAR, Citrix ZEN, VirtualIron, HyperV m.fl. og har den store fordel at backup hos Verinet hurtigt kan restores til en anden server. Ikke kun på DIX men i 9 andre server hosting centre i Danmark eller i 38 andre lande. Dermed opfyldes selv de strenge kvalitets og forsikringskrav.

Dermed er man sikret med Disaster Recovery hvor man hurtigt kan skifte server hvis trafikken bliver for høj eller man ønsker en nem måde at opgradere på, eller hvis uheldet er ude.

Verinet har pr. Sept. opdateret IBM Tivoli Storage Manager til også at kunne fungere med Express Backup af Microsoft Exchange Servere, Lotus og Linux/Unix servere.

Systemet er opdateret med MSSQL 2008 og Windows 2008 servere og har support for virtualiseringsmiljøer med direkte restore anywhere for bl.a. VMWARE, VirtualIron, Citrix Xen og mange flere.

Med REMOTE BACKUP kan du lave backup/restore hvor som helst og når som helst. Løsningen anvendes af ca. 10% af vore kunder og opfylder bl.a. forsikringsbestemmelser m.v.

Få derudover sikkerhed med virusscanning eller benyt servicen som en ubegrænset Internet Harddisk. 

Der er 256 Bit kryptering og dine data opbevares kan også komprimeres on-the-fly uden man bemærker det.

Der endvidere support for CISCO WAAS optimering der kan gøre backup indtil 5 gange hurtigere.

Med fuld support for lokale netværk, alle typer af servere, arbejdsstationer, notebooks og snart også mobile enheder findes der ikke noget alternativ i en pakke.

Se verinet.dk/INTERNET-BACKUP.htm

Verinet giver 3 gange bedre beskyttelse og ultimativ kvalitet indenfor antispam, antivirus, antihoax, scriptkontrol og bad domain control.
En af de mest solgte produkter hos Verinet er Total Protection som i 5 år har været Verinet's mærke for BEST BUY indenfor antispam og antivirus.

Fordelen er her, at uanset om du har Exhange Server, IBM Lotus, Sendmail, Postfix eller MDaemon så er Total Protection løsningen, også selvom du slet ikke har nogen mailserver.

Hvorfor er det så bedre end alle andre ?
For det første betaler Verinet penge for det i modsætning til mange leverandører som kører med Open Source løsninger og gratis opslag. Det gør Verinet også i første lag. Det andet lag er check kontrol, greylisting og sender policy framework som Verinet aktivt hjælper sine kunder med - så dine emails IKKE ender i spammapper eller bliver nægtet på nogle mailservere.
Trejde lag er de professionalle løsninger fra TREND, SYMANTEC og CA.

SERVER DEDIKERET SERVER

Disse 3 hører i forvejen til verdens mest anerkendte løsninger indenfor antispam og antivirus og tilsammen sidder de på ca, 65% af verdensmarkedet. Sagt med andre ord er det næsten 2/3 af markedet der vælger professionelle løsninger og det er der en god forklaring på. Årsagen er, der er nogle professionelle patenter indenfor spam og virus. En anden årsag er at de største virksomheder som Symantec gang på gang vinder BEST BUY og Editors Chioce priser fra forbrugerne og de professionelle IT magasiner.Verinet er eneste danske leverandør som leverer dig scanning fra hele 3 leverandører nemlig Symantec, Trend og CA. Disse 3 er alle førende leverandører. Derfor er sikkerheden bedre hos Verinet. Har du MS Exchange server koster servicen kun 8.400,-/årligt. For enkelte domæner fra 49,- pr. måned.Se Verinet TOTAL Protection

42% fremgang i ordretilgangen Verinet i 2008

Krisen har ikke indfundet sig hos Verinet. Tværtimod er det sådan at når der er kriser så stiger behovet for outsourcing fordi man dermed spare primært penge, men også tid. Fra perioden 1/1-2008-1/12-2008 er væksten af kontrakter steget med 42% sammenlignet med sidste år uden december måned hvor der traditionelt tegnes flest kontrakter. De 42% er dog ikke det samme som 42% vækst i regnskabstallene, men det hænger nogenlunde sammen.

Newtec.com vælger Verinet med løsninger til globalisering og effektive IT systemet

Du har sandsynligvis været i berøring med NEWTEC A/S produkter eftersom NEWTEC produkter leverer sorterings-anlæg til stort set alle afgrøder i hele verden.

Virksomheden startede i 1976 og har siden haft stor vækst i Danmark og Internationalt i 35 lande.

Teknisk Direktør Steen Clausen udtaler: "Løsningerne er leveret og installeret af Verinet som har forestået den sikkerhedsmæssige og applikationsmæssige installation.

Der er tale om dobbelte identiske installationer med høj sikkerhed baseret PÅ HP Rackservere og Verinet Server Care sikkerhed samt SSL Certifikater til sikkerhed med Trust logoer m.v.

Newtec er et godt eksempel på hvordan en virksomhed kan outsource sine produkter og opnå maksimal sikkerhed, højeste hastighed og ydelse.

Faktisk kan de ca. 98% af alle virksomheder spare mange penge på outsourcing. Og samtidigt have flere gevinster såsom besparelser til installation, support, IT kyndigt personale, udgifter til lysfiber samt store etablerings- og driftsomkostinger til UPS m.v.

Se www.newtec.com

Læs om Server Hosting med Virtualisering i UP2DATE

Check seneste UP2DATE Server Hosting forhandlernyt med bl.a. virtualisering og Verinet's Level3 netværk, SSL Certifikater, og IBM Hosting tilbud fra 5.495,- m.v.

Cloud Computing & SAAS - start dit eget virtuelle datacenter direkte fra dit skrivebord.

Cloud Computing er markedets bedste tilbud til virksomheder som vil betale for hvad der forbruges og som vil have den højeste sikkerhed og skalerbarhed.

Gartner Research: “Cloud Computing vil blive lige så inflydelsesrig som E-Handel er det."

Med Cloud Computing eller Cloud-Sourcing opnås at en virksomheds servere lægges ind i en Sky eller på flere virtuelle servere der kan være blandet alt efter hvilke behov man har. Cloudsourcing er når man IT Outsourcer til Cloud Computing.

Læs f.eks. om hvordan du får en 20GHZ Sky med 20 GB RAM og 10TB lager for kun 99.995,- Spar 23.500,-

Cloud-Center Cloud-Computing

CloudCenter er navnet på Verinet's nye datacenter beliggende i Lyngby. Det har nedenstående kapaciteter og beskæftiger sig kun med salg af Vrituelle servere samt SAAS, IAAS, PAAS.

I dag har ca. 85% af alle virksomheder implementeret Open Source også i de mest forretningskritiske løsninger og de resterende 15% forventer at gøre det indenfor 1 år, jf. Gartner Research.

Derfor benytter mange f.eks. virtuelle servere med Linux, Unix eller Windows og dette giver helt nye muligheder fordi operativsystemerne kan kommunikere direkte sammen f.eks. via XML, RSS, .NET, ASP, JAVA og AJAX. Med Cloud Computing kan Linux styre de forskellige operativsystemer således både sikkerhed og drift kører maksimalt.

Verinet har allerede i 2007 installeret de første Cloud Computing server systemer (godt nok kun med 3 servere, men alligevel :-) og senere har vi leveret de såkaldt Private Cloud Computing Datacenter systemer, som de fleste ønsker. Dermed bliver dine data ikke sendt til f.eks. USA.

De nye produkter som Verinet har klar:

Cloud Computing ISP Virtual Private Data Center for udbydere af bl.a. Virtuelle servere, Remote Backup, Videostreaming, Webhotel, CMS & SaaS providers. ISP-IN-A-SKYBOX.

Cloud Computing Virtual Server
Køb en virtual server og opdel disse efter behov fra 1-2.000 Ghz for virtualisering med Windows og Fantastico OneClick Install. 1 kliks installation af 17 operativsystemer og 61 verdenskendte applikationer.

Cloud Computing Virtual Private Data Center Det komplette virtuelle datacenter for alle ISP og SAAS providere. Bliv dit eget hostingcenter direkte på DIX eller i foreløbig 39 lande.

Cloud Computing Dynamic Web Hotel ZeroDownTime Webhotel med bl.a. CMS, Java, JSP, SQL Server m.v.

Cloud Computing Open Source CMS for bl.a. Joomla, Drupal og Typo3 (Ialt 18 af verdens største udbydere)

Cloud Computing Remote Backup
Markedsførende med Certificering af Disaster Recovery og COOP samt Restore Anywhere

Cloud Computing InformationCare (FTP & Colloboration Service)

Cloud Computing Open Office with Colloboration Suite Standardpakke til kontorbrug bl.a. Microsoft Office kompatibel og indeholder derudover samarbejds/projektstyring m.v.

Cloud Computing Clustering Server evt. med Load Balancing Service (valgfri)

Cloud Computing File Server
- med kontrolpanel og ubegrænset brugere

Verinet Cloud Computing DataCenter Configuration Options:

Ressource

Min

Max

CPU’s

1

4096

RAM in GB

1

3072

Storage in GB*

750

140000

IP adresses (elastic)

2

65.536


Cloud Hosting fordele & faciliteter:   

- Fuld root adgang, reboot og alle ændringer. Vælg mellem Windows 2008, Windows 2008 Enterprise, Linux varianter såsom: Redhat, Debian, Ubuntu, Suse, Centos, Gentoo m.fl.
- Tier-1 redundant båndbredde (det højeste) med dedikeret IP adresser, Elastic IP adress, Failover IP adresse

- RAID 5,6, 10 og 50 Cloud Storage og 4GBIT SAN og 15.000 omdrejninger på harddiske
- Dedikeret RAM og garanteret CPU deling af skyen samt automatisk adgang til mere når det er tilgængeligt - det betyder du f.eks. kan benytte skyen til f.eks. videnskebelig beregninger om natten eller lign.
- 8-core Quadcore Servere fra HP, IBM og Dell med Cloud Computing Admin Panel for genstart, backup, konfiguration af webserver, mailserver, SQL server m.v. samt version for mobiltelefoner
- Fuld understøttelse af bl.a. ,NET, Java, Ajax, PHP og samtlige førende Applications Frameworks såsom Jboss, Ruby m.v.
- Remote Backup der er IMAGE baseret med Incremental Backup inkl. Restore Anywhere.
- Beskyttet med CISCO Adaptiv Firewall
- Antivirus, Spam & angrebsbeskyttet drift

Læs mere om Cloud Computing, Private Datacenters, CLOUDISP: http://www.verinet.dk/hosting/?p=29#more-29

Se Cloud Computing på www.verinet.dk/Cloud-Computing.htm

Læs om seneste Server Hosting kundecases

50% på mange rack servere og blade servere uden betingelser

Årets bedste tilbud er her nu. Der er tale om priser på over 50% af den danske engros pris. Check 50% priserne her

Gang i bloggen om Hosting og Open Source CMS løsninger.

Verinet søger 2 redaktører som kan varetage de foreløbig 2 blogge som er oprettet hos Verinet. Adresserne er:

Hosting: www.verinet.dk/hosting
CMS: www.verinet.dk/cms

Verinet på LinkedIn og Facebook

DU kan også forbinde dig via Social Media til Verinet's sider der.  Connect til:

Verinet Hosting Center

LINKEDIN her eller Se Anbefalinger og Connect til FACEBOOK.

Hosting Center medarbejdere søges med 10.000,- i findeløn.

Verinet søger følgende til snarlig ansættelse:

● Windows Certified System Engineer
● 2 stk. Microsoft MCP'ere for hosting
● JBOSS System udvikler
● Ruby on Rails & PHP Freelance udvikler
● Linux Administrator & PHP udvikler.

Læs mere om Job her Finder du manden eller er du manden selv får du 10.000 i findeløn.

TNM Gruppen A/S vælger Verinet Hosting med 99,999% oppetid og hjælper landbruget i hele verden


Dedikeret Server Hosting fra TNM Gruppen A/S


TNM Consult A/S vælger Verinet Server Hosting med løsninger baseret på Windows 2008 og FreeBSD Unix løsninger.

Firmaerne i TNM Gruppen A/S er:

TNM Consult A/S
TNM IT A/S
Farmguard A/S

Selve løsningerne drejer sig om markedsføring og IT driften af bl.a. Farmguard der beskytter landbrugssektoren rundt omkring i verden bl.a. med DIREKTE Videoovervågning.

Løsningerne er meget innovative med bl.a. videoovervågning af produktionen, noget man ellers ikke ser

Flere og flere kører både Windows Servere og Unix eller Linux Servere på samme tid.

TNMCONSULT udtaler: Vi har valgt Verinet fordi....

Steen Clausen udtaler: TNMCONSULT er et godt eksempel på at Linux og Microsoft kan gå hånd i hånd og med den seneste Windows 2008 Server kan man afvikle næsten alle Open Source applikationer på Windows såsom PHP og MYSQL m.v. TNMCONSULT løsning Farmguard ser vi som et særdeles spændende og innovativt produkt.

Se mere på www.tnmconsult.dk


Danmarks eneste certificering indenfor miljøvenlige grønne løsninger

SERVER HOSTING ECOGREEN

Så er Verinet efter 1½ års arbejde klar med EcoGreen hosting og IT certificering i Danmark.

Dette betyder levering af gratis dansk software til danske hjem og professionelle IT løsninger til gennemgribende certificering og besparelser på EL og IT udgifter.

Løsningen betyder besparelser på flere tusinde tons CO2 blot ved et meget lille antal forbrugere. Verinet deltager i målsætningen om reducering af 100 millioner tons CO2. Dette dokumenteres via forbrugt KW, udledt CO2 mængde og prisen herfor. Verinet er tilsluttet og samarbejder med andre miljømærker i Norden, Europa og USA.

En anden stor fordel er et online koordineret strømvalg hvor du kan vælge imellem konventionel strøm men også vandkraft, vindkraft og andre former for CO2 venlig strøm.

Verinet søger forhandlere til dette store program. Kontakt Jørgen Bo Henriksen for demo og deltag i den landsdækkende markedsføring med tv reklamer og med navn helt gratis med på hjemmesiden.

Salgsdirektør Steen Clausen udtaler: "Vi har med denne aftale sikret markedets førende koncept og eneste certificering Norden der sikrer at virksomheder kan spare millioner og private hjem kan spare tusinde kroner om året. Det er ret simpelt. Planen er at vi bliver en portal på Ecogreen.dk hvormed man kan shoppe ALT udstyr til at spare på sin strøm og dermed også mindske den skadelige udledning af CO2. Vi har fået en enorm varm modtagelse og vi søger flere forhandlere i hele Norden."

Læs mere her

SSL certifikater på bl.a. formularer er et krav i 2009 for danske og udenlandske certificeringer som kundevenlige sites

Hvis du vil sikre dine kunder og du ikke vil opleve at dine kunder undrer sig over dine servers manglende sikkerhed bør man i egen interesse enten få et gratis SSL certifikat fra Verinet som alle forhandlere kan få eller alternativt købe et grønt EV Certifikat der giver en helt grøn browserlinie.

Et af kundekravene og certificerings-kravene fra 2009 er nemlig at du har HTTPS på alle formularer hvor kunder skal aflevere data og at der samtidigt er en politik for anvendelsesvilkår af kundens data.

I praksis hjælper Verinet også med dette, idet det er tilladt for Verinet's forhandlere og benytte Verinet's Vilkår for anvendelse af bruger data ganske gratis.

Følgende kunder anvender i dag en sådan politik og tilhørende certifikat:

Microsoft
IBM
Tele2
ToysRus
CSC
Blockbuster
Novozymes
Novo
BMW
Novell

Sony
Accenture
Capgemini
HP
Shell
Parken/Lalandia
Røde Kors
Oracle
Fujitsu
Amnesty

10 sikkerhedsfordele fra Verinet:

1) SSL med højst sikkerhed i verden
2) Kun verdens største udbydere som f.eks. Verisign, Thawthe, Comodo, Geotrust og Globalsign.
3) De bedste referencer i DK og Worldwide
4)
GRATIS forsikring for indtil 2.5 millioner DKR. pr. certifikat
5) Verinet (Verinet's forhandlere) er Dansk Godkendelsescenter.
6)
GRATIS testcertifikat i 30-45 dage
7) 30 dages fuld
RETURRET
8) Stat/Kommune leverandør
9)
GRATIS certifikat, hackerproof og e-mail certifikat til alle forhandlere
10)
50% forhandlerrabat på USA prisen til alle forhandlere, 65% til
alle Microsoft Gold Partnere.

Verinet kan levere følgende:

- SSL Certifikater 128 BIT & 256 BIT
- EV Extended Green Bar Certifikater
- E-Mail Certifikater & Digital Signatur
- Exchange Server SSL Sikring
- Sikring af Adobe Software
- Mobile Certification & Trust Seals
- Wireless Network Certification
- Code Sign ID TRUST SSL Certifikat af objekter og software.
- TRUST Server ID & Logo
- CARD PAYMENT ID & Logo
- HACKERSAFE test & certificering
- INFORMATIONCARE Sikring af virksomhedens hemmelige og vitale dokumenter såsom kontrakter og udvikling.
- Godkendelser & Certificeringer direkte af Verinet af danske virksomheder mht. lovkrav og de krav som producenterne forlanger.

Vælg Verinet
- hvis du vil i bedre selskab med højeste sikkerhed og hastighed

 

Med de bedste referencer i Danmark er Infacta løsninger markedsledende både på performance og på antallet af faciliteter.

Med referencer såsom:

MICROSOFT
IDG
HP
CISCO
ERICSSON
SONY
DELL
FUJITSU
SIEMENS
NOKIA
HILTI
SUN
ORACLE
ADOBE
HITACHI
TOSHIBA
DSB
TDC
KØBENHAVNS UNIVERSITET
DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET

sikres disse virksomheder med en garanti for, at din virksomheder bliver set korrekt både på nettet og via de mange forskellige e-mail servere i verden.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til.

Der er bl.a. support for Viral Marketing, Direct Marketing (fra offentlige databaser) og Social Marketing fra f.eks. LinkedIn og Facebook samt de fleste kendte tjenester.

F.eks. kan du direkte via Verinet's garanterede NOSPAM gateway udsende max. 100.000 e-mails pr. minut direkte fra DIX - det danske Internet knudepunkt på DTU i Lyngby. Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere.

Verinet tilbyder præcis tracking på respons = hvor mange gange dit nyhedsbrev bliver læst og du kan også lave SURVEYS og POLL altså spørgeskemaer og undersøgelser via WEB og nyhedsbreve, som ikke ende i spammappen. Det er ALTID vigtigt at få at vide hvilken RESPONS dine kampagner fra WEB og E-MAIL giver og dette er naturligvis muligt hos Verinet.

Kontakt Verinet for implementering af løsningen på dine servere.

Microsoft Licenser

Verinet leverer Microsoft OEM licenser, Open Value og Microsoft licenser til formål for brug indenfor hosting og SAAS & SPLA:

Hos Verinet kan du f.eks. få Microsoft Windows Server 2008 OEM for kun 2.995,- (gælder kun kunder hos Verinet)

HUSK at hos Verinet kan du få Software Assurance på OEM produkter!!!
Fordelene ved licenser kan være:

1) Simpelt overblik over alle licenser
2) Licenser kan FLYTTES fra server til server
3) Med Software Assurance får du mulighed:

A) For nyeste Version af Softwaren u/b
B) For Microsoft Office licenser gratis
C) For Microsoft E-Learning
D) For 3 årig kredit (alle betalinger over 3 år)


Medieinformation 2009:
Udgiver og Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting, outsourcing og colocation. Derudover via Brand Building til ca. 33.000 modtagere.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
Antal læsere: 253.880 ved 2.5 læsere pr. brev
Verinet har Google PageRank 5-6 med 14.526 WEBTRENDS eksponeringer pr. måned.
Pris for annoncering 888x200: 29.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright 1992-2008 Verinet. Verinet's salgs- og leveringsbetingelser er gældemde.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af
www.abcdesign.dk

 

Læs mere om seneste Verinet Hosting kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)

Hosting Center Nyt: Carlsberg A/S, CloudCenter, Newtec.com, TNM Gruppen, SkyBackup, SSL Certifikater, 7i1 Beskyttelse...
Hosting Center Nyt: SEB Bank A/S, Dansk Håndbold Union, iNordvativ/Shell A/S, TNM Consult, Joomla, Mobile Server Hosting...
Hosting Center Nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia...

Hosting Center Nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Hosting Center Nyt: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...
Hosting Center Nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
Hosting Center Nyt: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server...
Hosting Center Nyt: VMWARE, Level3, IBM, Supermicro, HP, Clustering & Virtualisering, VirtualIron, Remote Backup, SSL...

Ring 32177777
for nærmeste forhandler og tilbud og få 90 dages
gratis server hosting leje. Verinet sælger kun til forhandlere.