SERVER HOSTING CENTER NYT NR. 76

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

 

SERVER HOSTING TEKNOLOGIER, NYE REFERENCER OG NYE PRODUKTER

DEDIKERET SERVER

VERINET SERVER HOSTING NYT SEPT. DEADLINE: 15.06.DER ER IKKE MERE PLADS. KORREKTUR MANGLER!


Globalsign.com udnævner Verinet som sikkerhedsdistributør til det offentlige

SSL CERTIFIKATER

GLOBALSIGN - en af verdens førende sikkerhedsudbydere har valgt Verinet som distributør. Globalsign er kendt som bl.a. leverandør til Microsoft og Adobe og følgende kunder:

Danmarks Nationalbank, Danish Royal Mint, SCANIA, UNICEF, Stenaline, Microsoft, Nokia, Ernst & Young, PriceWaterHouseCoopers, , Sony Ericsson, Sony, Alcatel, AstraZeneca. Orange, Apple, Myspace, BBC, RIM (Blackberry) AT&T, Mozilla, Opera,, Palm, Virgin Atlantic Airways, Sun, Vodafone, British Telecom, Red Hat, OpenSSL og mange Microsoft GOLD Partnere. Produkterne er bl.a.:
 • Sikkerhedsprodukter til ale platforme

 • SSL Certifikater

 • Code Signing Certifikater

 • Adobe CDS (Certified Document Services

 • Microsoft Office Digital ID

 • Microsoft Exchange Server

 • Microsoft Outlook

 • Digital ID

 • CA Root Signing

Verinet tilbyder standard 50% rabat på USA dollarprisen til alle partnere og Microsoft GOLD Partnere som er kunder hos Verinet har 65% rabat

Som en af Microsoft's strategiske partnere kan Globalsign og Verinet tilbyde nogle af markedets mest attraktive løsninger indenfor datasikkerhed, kreditkort sikkerhed og dokumentsikkerhed.

Foruden nogle af Danmarks største kunder kan Verinet tilbyde kryptering i indtil 4.096 bit. Normalen er pt. 2.048 bit som benyttes bl.a. til kryptering af harddiske og SAN / NAS systemer hvor alle data er krypteret.
Hør mere på 32177777.

42% fremgang hos Verinet i gennemsnit over de sidste 6 kvartaler

Krisen har ikke indfundet sig hos Verinet. Tværtimod er det sådan at når der er kriser så stiger behovet for outsourcing fordi man dermed spare primært penge, men også tid.

Fra perioden 1/6-2009-31/05-2010 er væksten af kontrakter steget med 42% sammenlignet med samme periode sidste år. Derudover er væksten stadig stigende i 3. kvartal der forventes afsluttet ed 52% stigning i omsætning og indtjening i forhold til året før.

For Verinet tegner Colocation delen den største stigning med nye kontrakter fordelt på ca. 900 units. Fordelt på de danske server hosting centre.

Næst efter Colocation er Server Hosting og det nyeste område Cloud Computing tegner sig for den hidtil hurtigste stigning og indenfor hardwaresalg leverede Verinet flest 2i1 og 4i1 Supermicro servere samt TWIN Bladeservere til Cloud Computing efterfulgt af HP og IBM Rackservere og Blade servere.

Vælg Verinet
- hvis du vil i bedre selskab med højeste sikkerhed og hastighed

 

Med de bedste referencer i Danmark er Infacta løsninger markedsledende både på performance og på antallet af faciliteter. Med referencer såsom:

 • ISS

 • DSB

 • TDC

 • MICROSOFT

 • SIEMENS

 • NOKIA

 • HILTI

 • SUN

 • ORACLE

 • DTU

 • IDG

 • HP

 • CISCO

 • ERICSSON

 • SONY

 • DELL

 • FUJITSU

 • ADOBE

 • HITACHI

 • TOSHIBA

 • KU

sikres disse virksomheder med en garanti for, at din virksomheder bliver set korrekt både på nettet og via de mange forskellige e-mail servere i verden.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til.

Der er bl.a. support for Viral Marketing, Direct Marketing (fra offentlige databaser) og Social Marketing fra f.eks. LinkedIn og Facebook samt de fleste kendte tjenester.

F.eks. kan du direkte via Verinet's garanterede NOSPAM gateway udsende max. 100.000 e-mails pr. minut direkte fra DIX - det danske Internet knudepunkt på DTU i Lyngby. Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere.

Verinet tilbyder præcis tracking på respons = hvor mange gange dit nyhedsbrev bliver læst og du kan også lave SURVEYS og POLL altså spørgeskemaer og undersøgelser via WEB og nyhedsbreve, som ikke ende i spammappen. Det er ALTID vigtigt at få at vide hvilken RESPONS dine kampagner fra WEB og E-MAIL giver og dette er naturligvis muligt hos Verinet.

Kontakt Verinet for implementering af løsningen på dine servere.


Madonna, Fadolsforsyningen og Tubshop - nu hos Verinet på DIX.


Verinet har leveret 28 forskellige løsninger og websites til Carlsberg. Her kommer en gennemgang. (Kommer en anden gang).
SCRUM Agil Udvikling er med LEAN, KanBAN og Extreme Programming giver halv pris på udvikling på den halve tid.


SCRUM

SCRUM Agile Development for GPU/CUDA/OPENCL med bl.a. LEAN, Kanban og Extreme programming

Med Agil udvikling får du markedets hurtigste og dermed billigste programmering og webudvikling. Agiludvikling® leverer udvikling baseret på nyeste metoder såsom SCRUM, LEAN, KANBAN og EXTREME PROGRAMMING.
Agile Development er at foretrække fordi kvalitet og hastighed gør udvikling langt billigere end hidtil. Udviklingstid og pris kan halvberes. Agiludvikling leverer også udvikling til CUDA GPU, flere kerner samt Cloud Computing.

Se
www.agiludvikling.dk

 

 

UCY2.COM vælger Verinet SAAS Hosting indenfor sikkerhed og samarbejde

UCY2, COLTRA.COM og KRYPTOSIGRI har været kunder siden efteråret hos Verinet.

Software as a Service er et ”buzz-word” for mange virksomheder – og hvad ”salesforce.com” er for Enterprise CRM – vil UCY2 være for ”Collaboration and Training”- løsninger, og disse ord danner som sammentrækning ordet COLTRA.

Hvad er COLTRA? - en virtuel elektronisk møde platform som centreres om selve det, at etablere hurtige on-line møderum over Internettet. Uden omkostningstung brug af besværlige telefon-konference systemer i parløb med et præsentations-system a’la WebEx – benyttes den indbyggede Voice over IP (a’la Skype), der kan vises powerpoint præsentationer, arbejdes sammen på et whiteboard, dele applikationer (arbejde fælles i eksempelvis Word), og yderligere er der indbygget en mulighed for at optage ethvert møde til senere afspilning. Der er selvfølgelig også indbygget support for web-cam, og det hele er bygget efter grundprincipper om elektronisk læring og afholdelse af elektroniske møder over Internettet.

COLTRA platformen består desuden af to yderligere moduler – et udvidet groupware modul hvor alle kontakter eksempelvis vises som i en Instant Messenger – dvs. man kan se om en kontakt person er on-line eller ej. Er personen on-line – kan man på mindre end 5 sekunder etablere et virtuelt møderum – uden at ringe til personen. Det er hurtigere end at ringe – og så koster det langt mindre. Det andet modul er en slags telefon-bro (COLTRA Softphone) som gør det muligt for møde deltagere at ringe ind til virtuelle møder fra en IP eller mobiltelefon. Godt nok kan de ikke se det der præsenteres (afhængig af telefontype) – men de kan deltage lydmæssigt på lige fod med alle andre.  

COLTRA tilbyder helt nye måder at benytte teknologien på – bl.a. skal COLTRA ikke installeres på hver enkelt PC. COLTRA fungere via Microsoft’s click-once teknologi, og det sparer virksomheder for store udskrivninger til support og personale understøttelse af en sådan platform.  

Det betyder at enhver virksomhed kan benytte COLTRA som en service – uden at skulle indblande IT-afdelingen. Support af COLTRA er yderst enkel – kan man eksempelvis Google – så fungerer COLTRA, udtaler CTO og Partner, Lars P. Damtoft. Han siger endvidere ”den største software virksomhed i verden, har noget der ligner COLTRA – men når de skal benytte 10 servere og 3 mand – så kræver COLTRA kun 1 server og stort set ingen support – så COLTRA tilbyder meget lave driftsomkostninger, og tilbyder faktisk betydeligt flere funktioner”.

COLTRA tilbyder en yderst effektivt og prisbillig samarbejdsplatform, som forbedre effektiviteten og samarbejdet mellem medarbejdere, virksomhedspartnere, leverandører – og kan med fordel benyttes af alle i organisationen – fra bestyrelsen som kan afholde elektroniske bestyrelsesmøder, sælgere kan opnå 50-100% højere og mere kost-effektiv mødeaktivitet, IT-afdeling kan udrulle projekter mere effektivt – og HR-afdelingen kan opretholde organisationens kompetencer og træne nye medarbejdere til hurtigere produktivitet. Men vigtigst er det at man kan spare store summer på rejse aktivitet og formindsker spildtid.

Niels E. Anqvist, CEO og Partner udtaler:
 ”Vi har valgt Verinet ud fra hosting markedet fordi der er erfarenhed, sikkerhed, hastighed, redundans og globaliseringsmulighed i 39 lande. EFter 1 års tid erfaring med Verinet kan jeg anbefale Verinet som har løst flere opgaver for os på vores server systemer med perfekt support, fleksibel hjælp selv om aftenen og natten og i særdeleshed en god baggrundsviden.

Vi har i Oktober i år indgået en kontrakt med en regeringsinstitution i Finland. Aftalen kan udvides til andre ministerier – men dette ministerium ville som nogle af de første benytte en ny og mere avanceret teknologi. Et af kravene var at kunne sikre data via krypteret kommunikation. Dette var der ikke noget besværligt i – men COLTRA tilbyder også som kun få teknologier at intet data blev efterladt på en mødedeltagers PC. Valget faldt på COLTRA fordi de nu kan afholde hyppigere og langt billigere møder. De sparer CO2 – formindsker tabt arbejdstid, og spare et tocifret millionbeløb i faktiske rejseomkostninger om året. For et mindre encifret millionbeløb, lejer de COLTRA platformen i tre år, med option på yderligere to år”   

Alle virksomheder kan benytte COLTRA, og alle vil afledt kunne forbedre driftsresultatet i deres virksomhed. COLTRA er yderst nemt at bruge, og UCY2 tilbyder via certificerede partnere kvalificeret kompetence indenfor brugen af sådanne løsninger – uanset om det skal benyttes til at gøre et virksomhedsopkøb mere ”økonomisk smertefrit” eller virksomheden ønsker en grønnere profil, nedbringelse af omkostninger.   

Verinet blev valgt som partner – fordi vi via DIX’en kan tilbyde COLTRA via en række Verinet datacentre på global basis. UCY2 har salgs-afdelinger i England og USA – og betjener en snes partnere der sælger COLTRA, samt UCY2’s anden platform KryptoSigri.

KryptoSigri er det første end-to-end multi-krypterede samarbejdsmiljø, hvor Internettet benyttes som arbejdsnetværk – uden at nogen udenforstående kan konvertere ”opsnappet data” til læsbart format. Med KryptoSigri kan UCY2 garantere at hvis to personer i denne verden ønsker at dele et dokument – så er det kun disse to personer der med 100% garanti kan hente dokumentet (der kan arkiveres på en offentlig server uden problemer) og konvertere det til et læsbart format. For alle andre vil det være umuligt at konvertere.

Steen Clausen, CTO: Vi glæder os til at markedsføre Coltra og Kryptosigri til vore forhandlere og byder UCY2 velkommen til Verinet. Oven i købet har Michael lavet logoerne til firmaet.

Ålborg Fyrværkeri Fabrik - Danmarks største indenfor fyrværkeri vælger Verinet til VOIP og Video Streaming Hosting
Det mest kendte brands der bliver brændt af hvert år er Ålborg Fyrværkerifabrik med et landsdækkende salg af raketter og nytårsløjer.

Med VideoStreaming kan du nu se hvordan en raket ser ud inden du køber den.

Løsningen er baseret på server hosting med rackservere i Verinet's infrastruktur som giver den maksimale hastighed for brugere placeret i hele landet.

Se www.afac.dk

Ticketservice A/S vælger Verinet og giver arrangører markedets førende platform med bl.a. mobil og barcode billetter
Ticketservice har lavet et loyalitetsskabende billetsystem, der giver arrangører en ekstra salgskanal og som på en hurtig og enkel måde, lader kunden vælge-, udstede- og udskrive billetter direkte fra hjemmecomputeren.

Verinet er valgt som teknologipartner ud af de 10 førende hosting center udbydere på baggrund af  sikkerhed, støtte af kompetente konsulenter og flest faciliteter af nogen af de udbydere vi har kigget på.

Det tager KUN 2 min at oprette et arrangement og sætte dette i salg online. Produktet giver 100 % adgang til egen database og fine muligheder for datamining ­ enhver marketingsafdelings drøm!

Af modeller i systemet kan nævnes effektiv one-2-one kommunikationsmulighed via e-mail og sms, realtime reservation, realtime salgsstatistik og realtime billet. Alt foregår 100 % i kudens eget layout og brand.

Ticketservices målgruppe findes blandt arrangører indenfor sport, teater, film, koncerter, fly, busture, færgefart m.v.

Teknologien er her, og har vist sit værd og sin effektivitet gennem adskillige år ­ millioner af billetter er solgt alene som print@home i Danmark. Alligevel er der mange traditionsbundne teatre og lign. som frygter de mister kontrollen over kunderne hvis de går online ­ tvært imod!

Man opnår meget BEDRE kontrol, idet kunderne nu selv angiver adresse og andre kontaktinformationer som gør det enkelt at kommunikere direkte med kunderne ­ at skabe loyalitet. En behagelig bivirkning er, at man også høster oplysninger om kundens præferencer, demografi og geografi. Ting som er guld værd ved f. eks. en aflysning!

Vores erfaring er, gives muligheden for selv at lave egen billet, vil onlinesalget stige fra nuværende ca. 20 % til 80 % på bare 10 måneder. Mens arrangører, der har haft systemet i flere år opnår en online salgsfrekvens på 95-100 % Samtidig med denne nye lettere tilgængelighed stiger det samlede antal af solgte billetter.

Vores bud på det perfekte system behøver ikke at betyde, at alt etableret skal smides ud. Vi går ind for organisk vækst og lader kunden tage de dele af vores system, der giver mening og fordele for dem og deres kunder ­ derfor er der ikke tale om en enten eller løsning men måske en både og! To billetsystemer UHA Med tiden vil Ticketservice konceptet som oftest danne kernen i langt størstedelen af salget hos enhver arrangør. Derfor vil øvrige systemer stille og roligt blive faset ud, så hvorfor starte med at kaste alt det ud man i årevis har arbejdet med og som virker ganske fornuftigt ud ­ nej, det bør man selvfølgelig ikke før man er 100 % tryg og har erfaringerne fra det nye system. Backup er sund fornuft!

Se www.ticketservice.dk
 

SSL certifikater på bl.a. formularer er et krav i 2009 for danske og udenlandske certificeringer som kundevenlige sites

Hvis du vil sikre dine kunder og du ikke vil opleve at dine kunder undrer sig over dine servers manglende sikkerhed bør man i egen interesse enten få et gratis SSL certifikat fra Verinet som alle forhandlere kan få eller alternativt købe et grønt EV Certifikat der giver en helt grøn browserlinie.

Et af kundekravene og certificerings-kravene fra 2009 er nemlig at du har HTTPS på alle formularer hvor kunder skal aflevere data og at der samtidigt er en politik for anvendelsesvilkår af kundens data.

I praksis hjælper Verinet også med dette, idet det er tilladt for Verinet's forhandlere og benytte Verinet's Vilkår for anvendelse af bruger data ganske gratis.

Følgende kunder anvender i dag en sådan politik og tilhørende certifikat:

Microsoft
IBM
Tele2
ToysRus
CSC
Blockbuster
Novozymes
Novo
BMW
Novell

Sony
Accenture
Capgemini
HP
Shell
Parken/Lalandia
Røde Kors
Oracle
Fujitsu
Amnesty

10 sikkerhedsfordele fra Verinet:

1) SSL med højst sikkerhed i verden
2) Kun verdens største udbydere som f.eks. Verisign, Thawthe, Comodo, Geotrust og Globalsign.
3) De bedste referencer i DK og Worldwide
4)
GRATIS forsikring for indtil 2.5 millioner DKR. pr. certifikat
5) Verinet (Verinet's forhandlere) er Dansk Godkendelsescenter.
6)
GRATIS testcertifikat i 30-45 dage
7) 30 dages fuld
RETURRET
8) Stat/Kommune leverandør
9)
GRATIS certifikat, hackerproof og e-mail certifikat til alle forhandlere
10)
50% forhandlerrabat på USA prisen til alle forhandlere, 65% til
alle Microsoft Gold Partnere.

Verinet kan levere følgende:

- Uovertruffen sikkerhed på det danske marked med SSL Certifikater 128 BIT, 256, 1.024 og 2.048 BIT
- Eneste danske leverandør af wildcard EV Extended Green Bar Certifikater
- Gratis E-Mail Certifikater & Digital Signatur
- Exchange Server SSL Sikring
- Outook 2007 & Exchange Server SSL certifikat
- Sikring af Adobe Acrobat Software
- Mobile Certification & Trust Seals
- Wireless Network Certification
- Eneste danske udsteder af Code Sign ID TRUST SSL Certifikat af objekter og software med certifikat fra Price Waterhouse
- TRUST Server ID & Logo
- CARD PAYMENT ID & Logo
- HACKERSAFE test & certificering
- INFORMATIONCARE Sikring af virksomhedens hemmelige og vitale dokumenter såsom kontrakter og udvikling.
- Godkendelser & Certificeringer direkte af Verinet af danske virksomheder mht. lovkrav og de krav som producenterne forlanger.

 

Selv Intel er enige om at konkurrenten til CPU = GPU (Tesla med CUDA og FERMI) er 14 gange hurtigere.


NVidia


Intel har i et forsøg på at afvise af GPU er indtil 100 gange hurtigere end CPU kommet til at bekræfte at GPU er hurtigst.

GPU processorer leveres ikke af Intel men derimod af AMD som købte ATI i 2006. Supermicro er AMD's partner indenfor rackservere. Derfor ville det være væsentligt at Intel kan eller kunne modbevise at GPU rent faktisk er verdens hurtigste processorer.

Flere af de hurtigste servere på TOP10 listen er lavet med GPU og hvor man for 1/10 af prisen kan lave Supercomputere i verdensklasse med beregninger som de hurtigste i verden. Mange universiteter og firmaer har allerede placeret sig på TOP500 i verden og det er ikke uden grun at Intel frygter at denne tendens forsætter når virksomheder og private forsætter med at købe GPU løsninger i stor stil.

Man kan sige at Intel har et ansvar overfor sine aktieejere, at sikre den teknologi som Intel sælger. Det har Intel så prøvet. Desværre gik det ikke så godt.

Intel har nemlig selv lavet en undersøgelse af GPU systemer. En undersøgelse man naturligvis ikke kan kalde objektiv, men hensigten var at bevise at GPU ikke var så hurtige som ellers ethvert datablad eller server producent er bekendt med.

Undersøgelsen resultat er nedslående og ligger på acm.org. Denne rapport siger nemlig at Nvidias GPU GeForce GTX 280 i gennemsnit er 2,5 gange hurtigere end den aktuelle Core i7-960 CPU fra Intel. I nogle opgaver er GPU også 14 gange hurtigere end CPU.

AMD har svaret på den rapport, ikke ved at sige den bestemt ikke er objektiv, men AMD's begejstring for denne rapport er svær at overse.

"Det er meget sjældent i IT verdenen, at din konkurrent står frem og siger at din (GPU) teknologi kun er 14 gange hurtigere end sin egen." siger NVIDIA i den sjove artikel på sin blog

NVIDIA henviser til at at INTEL har brugt generation 2 og ikke de nyeste GPU systemer til sin test. Havde de brugt de nyeste GPU processors var realiteten at de i samme måleopgave er 67 gange hurtigere på nogle beregningsområder.

FERMI er er nemlig en del hurtigere og NVIDIA hævder ikke uventet at den kode som Intel har benyttes ikke er optimeret til GPU processors med derimod CPU og der er ej heller taget stilling til at FERMI kan kombineres til at give den ydeevne der ønskes.

NVIDIA markedsfører GPU teknologien under navnene såsom GeForce, ION, CUDA, FERMI og TESLA.

Bemærk at AMD og NVIDIA er Supermicro kunder og det er Supermicro der er på alle billederne.

GPU løsningen giver mere end 1.000 kerner på 1U hvilket igen giver verdens hurtigste server og verdens hurtigste HPC systemer.

Af nye GPU partnere kan vi nævne IBM som nu også satser på GPU for at kunne fælge med på verdensranglisten for de hurtigste computere i verden.

Se Video verdens hurtigste 1U Server
Se Verinet Hosting med Supermicro

 

Medieinformation 2009:
Udgiver og Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting, outsourcing og colocation. Derudover via Brand Building til ca. 33.000 modtagere.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
Antal læsere: 253.880 ved 2.5 læsere pr. brev
Verinet har Google PageRank 5-6 med 14.526 WEBTRENDS eksponeringer pr. måned.
Pris for annoncering 999x200: 29.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.

 

 

Læs mere om Verinet Hosting kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)

Hosting Center Nyt: Frontavenue.com, TIB, Wiibroe, Carlsberg.com, Google og Red Barnet...

Hosting Center Nyt: Colocation, Hosting & IT Outsourcing nyhed: Bladeserver 7U m. 20 servere, Redundant iSCSI SAN/NAS+Verdens hurtigste rackserver...
Hosting Center Nyt: Københavns Kommune, Aviator, Lic Engineering, Blended og Integritum...
Hosting Center Nyt: Ticketservice, UCY2.COM, GlobalSign, Ålborg Fyrværkerifabrik, Tuborg, 5 Nye medarbejdere...
Hosting Center Nyt: CISCO, CITRIX, Supermicro, Baracuda, GPU Tesla Supercomputing med 84 TERAFLOPS pr. rackskab.
Hosting Center Nyt: Carlsberg A/S, CloudCenter, Newtec.com, TNM Gruppen, SkyBackup, SSL Certifikater, 7i1 Beskyttelse...
Hosting Center Nyt: SEB Bank A/S, Dansk Håndbold Union, iNordvativ/Shell A/S, TNM Consult, Joomla, Mobile Server Hosting...
Hosting Center Nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia...

Hosting Center Nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Hosting Center Nyt: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...
Hosting Center Nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
Hosting Center Nyt: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server...
Hosting Center Nyt: VMWARE, Level3, IBM, Supermicro, HP, Clustering & Virtualisering, VirtualIron, Remote Backup, SSL...

Ring 32177777
for nærmeste forhandler og tilbud og få 90 dages
gratis server hosting leje. Verinet sælger kun til forhandlere.

 

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright 1992-2010 Verinet.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af www.abcdesign.dk

VERINET® IS A (R) PUBLIC WORD AND REGISTERED TRADEMARK OF VERINET HOSTING.