Serverhosting og outsourcing, OpenSource CMS og JBOSS/REDHAT

KØBENHAVN: +45 32177777
ODENSE: +45 32177777
ÅRHUS: +45 32177777
FAX: +45 70222216

 


Verinet har leveret co-location til mange hosting centre, HP & IBM forhandlere, reklamebureauer og specielt Microsoft partnere.

Af tidligere direkte kunder har Verinet bl.a. IT producenter, styrelser, ministerier, dagblade, banker, forsikringskoncerner, shippingselskaber og konsulenthuse m.v.

Se flere referencer og kundecases på www.verinet.dk

NORDISK CO-LOCATION GIVER MANGE FORDELE FOR ISP'ERE, TELESELSKABER, SERVICE UDBYDERE OG VIRKSOMHEDER SOM VIL EKSPANDERE

Som forhandler, rådgiver eller hosting center er Verinet den førende virksomhed indenfor attraktive faciliteter til co-location. Verinet skaber i samarbejde med dig som forhandler fundamentet for sikker co-location og server hosting drift og tilbyder de mest anerkendte produkter som tillige kan give de bedste indtægter på markedet.

Du kan få dit eget hosting center fra 1 M2 til 5.000 M2 og du kan starte med at være tilstede i 10 byer og dermed tilbyde landsdækkende levering. På den måde kan du leverer til alle kunder på Sjælland, Fyn og Jylland og i resten af verden.

I Norden er Verinet repræsenteret med hosting centre i bl.a. Oslo, Gøteborg, Malmø, Stockholm, Kista og Helsinki.

Med vort Nordiske koncept kan du håndtere kunder i hele Norden nemt og enkelt.

Med vort kontor i Berlin og Hannover kan du også gå ind på det lukrative tyske marked med hjælp fra vore ansatte der.

Sådan kan du ekspandere og med det samme tilbyde en produktportefølje der kræver flere firmaer i hele verden for at kunne dække.

Alle internationale server hosting centre er sikret i minimum klasse 5 og de fleste har jordskælvssikring og eget forsyningsnet for korrekt og stabil strøm.

Hvert hosting center opfylder certificeringer og krav fra producenter og forsikringsselskaber m.v. 

I alle co-location hosting centre gælder det, at du kan få valgfri tilslutning af:

  • Fiber, 10 GBIT, 1 GBIT eller 100MBIT pr. sekund (fuld up+download på samme tid) direkte til IX

  • Eget VLAN for gratis serverbackup m.v.

  • Hardware support fra IBM, HP, DELL og SUPERMICRO for installationer, opdateringer og tilretninger.

  • Hardware service kontrakter understøttes af IBM, HP, DELL og Supermicro for onsite support i alle hosting centre i Europa, USA og Skandinavien.

  • Lokal Installation, service og support 24 timer i døgnet.

  • Hosted Firewall sikring (tilkøb)

I de seneste år peger analytikere bl.a. Gartner Group på at Server hosting, outsourcing og co-location er den mindst krævende investering. Samtidigt kan man høste mange fordele i form af bedre sikring af sin drift.

Mange peger på at det at Internettet er særdeles forretningskritisk og at mange virksomheder er afhængig af at være oppe på flere områder:

  • Sikring af flow i e-mail servere med antispam, antivirus, antiphising, script og hackingkontrol m.v,

  • Hastighed på e-mail således der er en garanti på at e-mail som afsendes max rammer det lokale lands IX knudepunkt højst 2 sekunder efter afsendelse.

  • Sikring af forretningskritiske applikationer for virksomhedens kunder, herunder web site, servere, ordremoduler, forhandlerområder m.v. Med disse 3 sikringer i IT driften og tillige sikring med DR og COOP er virksomheden godt beskyttet og rustet til væKst.

  • DISASTER RECOVER og CONTINUITY OF OPERATIONS certificeringen sikrer at din virksomhed altid er i front med sikring af virksomheden. Disse 2 certificeringer blev i 2006 indført af Verinet efter aftale med 2 førende statsautoriserede revisionsfirmaer.

Server hosting og outsourcing er en god løsning for de fleste virksomheder, offentlig administration og foreninger m.v. fordi der potentielt opnås store besparelser. Men samtidigt opnås en ubestridelig betydelig højere driftsikkerhed bl.a. med COOP og DR certificering.

Med Verinet får du tilgang til certificeret ekspertise indenfor serverhosting, globalisering, rådgivning og forretningsudvikling igennem Verinet's partnernet der består af 1.200 forhandlere, reklamebureauer, udviklere, web hotel-, cms- og server hosting udbydere.

Verinet har en af markedets bedste referencelister bestående af lokale danske kommuner, stat og de største virksomheder samt nogle af verdens mest kendte internationale koncerner, flyselskaber, it producenter, forsikringsselskaber og service- og transportvirksomheder.

Copyright 1992-2006 by Verinet Danmark A/S. All rights reserved.