Serverhosting og outsourcing, OpenSource CMS og JBOSS/REDHAT

KØBENHAVN: +45 32177777
ODENSE: +45 32177777
ÅRHUS: +45 32177777
FAX: +45 70222216

 

Med installation af over tusinde servere har Verinet en naturlig ekspertise indenfor installation, support og driftsikkerhed af dine kunders Enterprise løsninger.

 

CO-LOCATION af 19" Rack-Hosting fra HP, IBM, Dell, Intel, Fujitsu-Siemens, Supermicro og Sun

Verinet har igennem 15 år tilbudt servere og server hosting til engrospriser.

I dag kan du få både landsdækkende og internationalt dækkende server hosting til engrospriser med onsite service fra verdens mest kendte hardware leverandører, hvilket ellers ikke normalt dækkes af service ordninger i lukkede datacentre med adgangskontrol eller ubemandede centre.

Verinet er aut. leverandør af HP, IBM, Dell, Intel, Fujitsu-Siemens, Supermicro og Sun.

Derfor er Verinet billigst. Se dagens oversigt og 19" rack-server tilbud.
Med engrospriser til f.eks. 3.995,- for en HP rackserver med 160 GB HD + 1 GB ram er vi førende på pris - eller hvad med en QUADCORE HP SAS/SATA Server til kun 5.995,- med 1 GB Ram og 250 GB Harddisk. Priserne er under dansk eller europæisk engrospris hos distributører.

Verinet har dedikerede afsnit for dedikeret HP Server Hosting, IBM Server Hosting og Dell Server Hosting. Det betyder du får f.eks. HP kabinetter, switche, servere og backup i et og samme rackskab.

Naturligvis kan man godt få HP servere med andre switche og firewall's - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et af Verinet's store områder igennem de sidste 2 år er Bladeteknologi fra HP, IBM og DELL. Med bladeteknologi kræves spidsekspertise på installation, strøm, konfiguration, redundans, clustering, virtualisering og support når det brænder på. Verinet har som nogle af de første hosting centre leveret blade server teknologi og opgraderet alle centre til at kunne supportere bladeservere.

Derfor har du altid en god support og know-how hos Verinet indenfor Blade teknologi.

Kontakt Verinet's nærmeste forhandler på 32177777 lokal 282 att. Steen Clausen.

Copyright 1992-2006 by Verinet Danmark A/S. All rights reserved.